QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 06, 18:46)
Aš ne rasistė, kažkaip susipainiojai sąvokose, o kad vokytkos baisios ir negražuolės (dažniausiai) - tai ne melas.
Yra atsidariusi itališka, ten picos, ledai ir pan. Dar yra kebabinė (kuri man neaktuali) ir dar vyksta kažkokie įrenginėjimo darbai, tad bus naujienų.
Nežinau kaip ten su nuomininkais, bet kiek teko bendrauti su Akropolyje ir Panoramoje dirbančiu personalu (perkant), tai minėjo, kad daug parduotuvių išsikelia į Ozą
Taip kad nelaidokit anksčiau laiko, Ozas nemiršta.
Yra atsidariusi itališka, ten picos, ledai ir pan. Dar yra kebabinė (kuri man neaktuali) ir dar vyksta kažkokie įrenginėjimo darbai, tad bus naujienų.
Nežinau kaip ten su nuomininkais, bet kiek teko bendrauti su Akropolyje ir Panoramoje dirbančiu personalu (perkant), tai minėjo, kad daug parduotuvių išsikelia į Ozą

Atsiprašau

Aš buvau šitoj itališkoj picoj, man labai patiko. Jei kas valgė picas Italijoj, tas supras, kad čia ne kažkoks "Čiliakas".... Ir ledai super, aišku kainos biški kandžiojasi, bet kaip pastebėjau nėra jokių dažyklių (visada perku vaikui).
Apie PC tai man patinka Panorama ir dabar Ozas,
Europoj nekenčiu parkingo, o Akropolis - tai Halės turgus , tik tokiam dideliam angare

Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 10 01, 22:04)
Turiu info, kad vidutiniska drabuziu parduotuves apyvarta nesiekia 5 000 per diena, kai tokia pati suprekiauja dvigubai "akropolyje". Nepasiteisino "ozas" visiskai.
Na kai kokia Armitana atidaro parduotuves visuose centruose, tai ką gal nesupranta kad apivarta sumažėja

O atidaro bijodama, kad ateis konkurentai (o jie po biški ir ateina

ŽYGIO BATAI, STEP TOP, SALAMANDER, TOPS, RENO, GEOX, CLARKS, HOGL , TERRANOVA , PUMA - visos pardos yra Armitanos