Įkraunama...
Įkraunama...

PC Ozas

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 06, 18:46)
Aš ne rasistė, kažkaip susipainiojai sąvokose, o kad vokytkos baisios ir negražuolės (dažniausiai) - tai ne melas.

Yra atsidariusi itališka, ten picos, ledai ir pan. Dar yra kebabinė (kuri man neaktuali) ir dar vyksta kažkokie įrenginėjimo darbai, tad bus naujienų.

Nežinau kaip ten su nuomininkais, bet kiek teko bendrauti su Akropolyje ir Panoramoje dirbančiu personalu (perkant), tai minėjo, kad daug parduotuvių išsikelia į Ozą cool.gif Taip kad nelaidokit anksčiau laiko, Ozas nemiršta.

Atsiprašau 4u.gif už .......
Aš buvau šitoj itališkoj picoj, man labai patiko. Jei kas valgė picas Italijoj, tas supras, kad čia ne kažkoks "Čiliakas".... Ir ledai super, aišku kainos biški kandžiojasi, bet kaip pastebėjau nėra jokių dažyklių (visada perku vaikui).

Apie PC tai man patinka Panorama ir dabar Ozas,
Europoj nekenčiu parkingo, o Akropolis - tai Halės turgus , tik tokiam dideliam angare biggrin.gif, jokio grožio , gerai kad nors šilta....
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 10 01, 22:04)
Turiu info, kad vidutiniska drabuziu parduotuves apyvarta nesiekia 5 000 per diena, kai tokia pati suprekiauja dvigubai "akropolyje".  Nepasiteisino "ozas" visiskai.

Na kai kokia Armitana atidaro parduotuves visuose centruose, tai ką gal nesupranta kad apivarta sumažėja g.gif Žmonių tai Lietuvoj nedaugėja biggrin.gif

O atidaro bijodama, kad ateis konkurentai (o jie po biški ir ateina biggrin.gif ), ir nieks net išviso nebeužeis į:

ŽYGIO BATAI, STEP TOP, SALAMANDER, TOPS, RENO, GEOX, CLARKS, HOGL , TERRANOVA , PUMA - visos pardos yra Armitanos
Atsakyti
QUOTE(Simply1 @ 2009 10 07, 10:00)
Apie PC tai man patinka Panorama ir dabar Ozas,

drinks_cheers.gif Tik Panoramoj man kur kas patogesnis parkingas.
Šiandien sėkmingai apsiprekinom Oze, savaitgalį žmonių ten ne tiek ir mažai, darbo dienom tai tuštokas vaizdas.

Deichmann rimtas konkurentas visoms batų parduotuvėms, šiandien net eilė buvo prie jų kasos.

Itaiškoj kavinėj kol kas ragavau tik trisluoksnį kremo desertą, bet svajoju kada ramiai atsisėdus suvalgti diiiiidelį ledų desertą, mmmm....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 10 spalio 2009 - 18:05
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 21, 21:47)
Sisley patiko,

o, yra atskira sisley parde bigsmile.gif reikes nuvaziuoti thumbup.gif mano darbuotojai kelis darbus dare Ozui, tai teko uzsukti keliom minutem, kiek maciau yra nauju parduotuviu, tuo pasizymi ir panorama, bet issamiai ir nuodugniai dar nebuvau, gal siandien reikes prasinesti nuo - iki biggrin.gif parkingas is tikruju tragedija, i vidini net nevaziavau, o palikus masina lauke - pedini kaip ilgu distanciju begike iki iejimo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aloe.vera @ 2009 08 26, 16:53)
nes kadangi Ozas neisileido Apranga group,

nesamone. apranga pati atsisake eiti i oza dirol.gif jau ta tai tikrai zinau biggrin.gif
Atsakyti
Ten ne tiek kad labai didžiulė parduotuvė, bet atskiras nemažas skyrius suaugusiems ir padalinta į atskirą Sisley ir UCB 4u.gif
Atsakyti
Jei OZAS butu atydare pries 2-3- metus,butumes zodi AKROPOLIS pamirse lotuliukas.gif ne ppats geriausias metas visiems,o visi kritikantai naujo PC zmoniu sturmo tykisi? g.gif Apie AKRopoli irgi daug s... buvo kalbeta,paskui visi apsiprate ir jis tapo savas ir mielas"turgus'",kuris dabar tik ant nuolaidu ir isvaziuoja.Ten irgi zmoniu ziauriai sumazejo,kaip ir visur,tai ko gi noret nuo "neprimaitintos' vietos unsure.gif
Atsakyti
Ozui dedu pliusa uz:

Kepyklele - nerealus saldumynai ir kepiniai! essen.gif
Peek and Clopenburg - puiki drabuziu kokybe, kaina ir pasirinkimas
Deichman avalynes parduotuve
Pramogu parkas X-planet - vien del jo verta atvaziuot su vaikais (zaidimu kambarys, laipynes, elektrines masineles ir t.t.)

Minusai:

Klaidus prakingas doh.gif
Restoranu trukumas
Dideli atstumai tarp iejimu/wc/eskalatoriu
Atsakyti
QUOTE(ONE @ 2009 10 20, 23:15)
Ozui dedu pliusa uz:

Minusai:

drinks_cheers.gif Dėl visų punktų pritariu.

Jie skelbė, kad spalį dar naujų kavinių atsidarys, bet paskutinį kartą kai buvau dar nieko naujo nebuvo. Kažin atsidarė kas nors g.gif ?
Atsakyti
Skelbia, kad KFC ir Pizza Hut kitą savaitę atsidaro: http://www.delfi.lt/...u.d?id=25410253

Žiūrėsim, kaip bus
Atsakyti
man nepatiko didžiūūūūūlės erdvės, kaip kokiam laive vaiduokly, mažai kavinių, parkingas. pliusų negalėčiau nurodyti, nes visai nesinori ten užsukti antrą kartą. teko skaityti kad ir naktinis apsipirkimas lankytojų nepatraukė...
Atsakyti
Dar nebuvau, bet iš visų buvusių draugių nuostabos jokios neišgirdau.
Atsakyti
O mano nuomonė vis labiau keičias į gerą. Prizmoj eilių nėr, kitokių įdomesnių prekių atsivežę. Deichmann kainų irgi pernelyg neužsikėlę. Kinų drabužiai manau irgi pamatę, kad nieks nieko neperka kainas per pusę numes ax.gif
Atsakyti
Mums X planet nepatiko... Nejauku, kazkoks pinigu melzimas is musu... Ir nieko ten idomaus nepamaciau... nenustebino... Vaiku kambarys neblogas, bet jame nera tualeto ir net atsigert.... schmoll.gif Tai gaunasi, kokio 4 metu vaiko tikrai ten nepaliksi vieno, nes jei jis uzsimanys i tualeta, tai ka daryt?
Atsakyti