Teko būti šį savaitgalį Oze pirmą kartą , man patiko
O man kazkaip nelabai patiko Ozas, ir Prisma esanti jame taip pat
Gal durys tik kur savaime atsidaro ne taip, kaip isprastose parduotuvese i sonus, o i prieki
Siaip tikriausiai jau pripratau prie Akropolio, todel visos naujos parduotuves kaip Panorama ir Prisma manes nelabai traukia. Bet cia mano nuomone
Na zonokit siandien buvo restoranu alejoje Oze,tai vietos nera didesnei kompanijai,sakyciau pilna zmoniu buvo visame 3me aukste,X-Planet pilnutelis
gal dar prasimus ir Ozas
QUOTE(kuziukas @ 2010 02 21, 22:41)
Na zonokit siandien buvo restoranu alejoje Oze,tai vietos nera didesnei kompanijai,sakyciau pilna zmoniu buvo visame 3me aukste,X-Planet pilnutelis
gal dar prasimus ir Ozas 
Norisi, kad prasimuštų, nes tas kampas ilgai buvo toks apleistas (greta Šnipiškės su baisia infrastruktūra, žmonėms nėra kur nueiti (nueiti, o ne nuvažiuoti). O dabar gražios alėjos, vaikščiok sau, suoliukai nauji, kavinės greta - viskas labai estetiška, švaru.
Gerai, kad būtų kur pastatyti saugiai dviračius, tai iš Jeruzalės ar kitų gretimų raj. smagu būtų atlėkti, nusipirkti ko reikia, suvalgyti itališkų ledų su vaikais ir parlėkti.
Po vandens parko užeinam apsipirkti. Nesiskundžiu-randu ko reikia.
QUOTE(lina07 @ 2010 04 06, 07:16)
o kaip jums renginiai Oze, kokie atsiliepimai butu?Vis ruošiames nueiti ir vaikas užmiega, nes geriausi per pietų miega būna koncertai vaikams
Gal kas nors buvote vaikiškoje kepyklėlėje, ar matėt kas ten vyksta , ar patiko
Gal kas nors buvote vaikiškoje kepyklėlėje, ar matėt kas ten vyksta , ar patiko
na negi niekas nebuvot
O mes taip džiaugėmės x-planet Oze, bet kai vaikas štai ir vėl susirgo po apsilankymo šitoj žaidimų aikštelėj, ir kai susirgo visi vaikai, kurie kartu su mumis ėjo, tai žiauriai nebesmagu ir liūdna. Kiek klausinėjau pažįstamu, jų vaikučiai po x-planet'o irgi pasigavo visokių keistų negerybių. Mūsų kompanija susirgo ir vis dar serga bakterine infekcija. Vienai mergytei tikrai prastai - ligoninėje, vemia labai karščiuoja...
Negi gali būti tik sutapimas, kad tik kai apsilankom Oze, tai po kelių dienų kokia liga pagauna...
Turbūt tų kamuoliukų ir žaislų nedezinfekuoja visai...
Negi gali būti tik sutapimas, kad tik kai apsilankom Oze, tai po kelių dienų kokia liga pagauna...
Turbūt tų kamuoliukų ir žaislų nedezinfekuoja visai...
O man visai patinka Ozas, gal kad netoli namu, tai ne tik greit nuvaziuoju, bet ir greit apsiperku. Gal ta prizma dar ne tokia populiari, tai ir eiliu labai nebuna... Patinka, kad yra mesos parduotouve ir kepyklele, kazkaip labiau pasitikiu produktais is specializuotu parduotuviu, na ir tos kepykleles kepiniai isvis man buna fantastisko skonio
O siaip dar kazkuri cia penktadieni mane maloniai nustebino ozas, lygtais pavasario pradzia jie ten skelbe, ar kokia svente minejo, nepamenu, bet vyko koncertas, tiesiog vyras fortepionu grojo.. Taip graziai, pirma kart prekybos centre tiesiog stabtelejau atsiusti, paklausyti grazios muzikos
Taigi, po truputi Ozas renkasi pliusiukus mano akyse
O siaip dar kazkuri cia penktadieni mane maloniai nustebino ozas, lygtais pavasario pradzia jie ten skelbe, ar kokia svente minejo, nepamenu, bet vyko koncertas, tiesiog vyras fortepionu grojo.. Taip graziai, pirma kart prekybos centre tiesiog stabtelejau atsiusti, paklausyti grazios muzikos
Taigi, po truputi Ozas renkasi pliusiukus mano akyse
QUOTE(pipete @ 2010 02 22, 11:13)
suvalgyti itališkų ledų su vaikais ir parlėkti.
nu jau Ozo italiski ledai tai blogis
tiek visokios chemijos, o saldus
milijona kartu geresni Soprano
Gal man kas padetu, vakar nusifotografavom su seniu salciu, sake galima bus kazkur internete surast patalpinta nuotrauka, o kokiame puslapyje taip ir neuzfiksavome
Labai aciu pagelbsincioms