Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sakyti pastabas dukrai dėl jos figūros?

QUOTE(Karinga @ 2008 01 19, 00:32)
gerai, kad uzsieni kazkaip ne taip ziuri i apkunius zmones, nei LT  rolleyes.gif LT manekenu krastas  rolleyes.gif

užtai ir vaikšto neretas užsienietis pro duris šonu. ateis ir pas mus ta epidemija kada nors.
Atsakyti
niu kur jau dabar jau po truputi nyksta tas stereotipas, pries kokius 6metelius gal dar ir buvo manekeniu bumas, bet dabar vis daugiau studentu ir moksleiviu keliauja pamato kitas salis... O ir patys vis maziau kompleksuoja... Tai galima pastebeti is paneliu atidengtais pilvukais vasara ir tikrai nekauletais soniukais:)
Atsakyti
tikrai nemanau kad reikia mamai sakyti,yra kas ir be mamos pasako doh.gif .
Atsakyti
manau reikia atsargiai nes galma izeisti labai savo vaika o manau to nenoretumete
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2008 01 21, 16:04)
niu kur jau dabar jau po truputi nyksta tas stereotipas, pries kokius 6metelius gal dar ir buvo manekeniu bumas, bet dabar vis daugiau studentu ir moksleiviu keliauja pamato kitas salis... O ir patys vis maziau kompleksuoja... Tai galima pastebeti is paneliu atidengtais pilvukais vasara ir tikrai nekauletais soniukais:)

doh.gif
Na ir kas kad pamato , kad užsieniečiai stori, tai tipo labai gerai. Tegul tunka ir lietuviai, gi nekompleksuoja. O kaip estetika, sveikata, išvaizda. Gražu jums kai pilvas riebus iš po trumpos maikutės kyšo. Nu man tai ne. Kažkaip nematau ko iš užsieniečių pasimokinti šioje vietoje. Ir manekenės čia ne prie ko , tiesiog be antrvorio ar nutukimo, žmogus daug gražesnis, estetiškesnis, ir sveikesnis.Paklauskit tų kurie numetė svorio, nei vienas nepasakė, kad jam dabar blogai.
Atsakyti
Na as pati is tu kur numeciau apie 30kg...smile.gif
As cia ta prasme norejau pasakyti, kad manekeniu bumas jau tikrai po truputi traukiasi,o del estetikos tai kita tema. Pati tikrai taip nevaiksciociau,o jaunimelis tegu, man neskauda. Jei jaunimeliui tinka ir patinka tegu:) As kazkaip nesinervuoju yra didesniu bedu musu jaunimelyje negu nuogi pilvukai,kad ir riebesni:)
O beto, kaip mano mociute sako svarbiausia kaip zmogus jauciasi... Ir visai nesvarbu kokia nuomone vyrauja visuomeneje madinga buti storam ar plonam. As nekalbu apie smarku nutukima, bet jei zmogus apkunesnis ir gerai jauciasi koks kieno reikalas kaip jis rengiasi. Cia pas mus Lietuvoje per daug visi ziurime vieni i kitus:) Gal rengimosi kultura ir nekokia, bet tikrai truputukas lasinuku nedaro zmogaus nesveiku. Pasiziuriu kartais jaunos mamos nuotraukas, tuo metu ji tikrai saves nelaike storule, bet ziurint dabartiniu laiku akimis su tokiu trumpuciu sijonuku jei keliautu gatveje jau tikrai visi spoksotu nekaip:) Taip, kad per daug manau dejuojame del to svorio:)
Atsakyti
tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(auduse @ 2008 02 09, 23:16)
tikrai ne  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mama kitokiu budu gali priziureti dukros figura, juk maista ruosia mama, o sakyti, kazkaip nezinau, kad neizeisti zmogaus sunku ta padaryti smile.gif
Atsakyti
Sakymas figūros nepataisys, greičiausiai ir pati dukra apie figūrą viską žino. unsure.gif Geriau protingai padėti tą figūrą pataisyti. Pvz. kartu su dukra į sporto klubą intensyviai pavaikščioti, ar šiaip kasdien po valandą parke greitu tempu pavaikščioti, aišku galima ir ką nors kito sugalvoti smile.gif
Atsakyti
As neturiu patirties vaiku auklejime (dar), bet mama ir man uzsimindavo, kad gal valgau per daug ar dietos reiketu pasilaikyti. Kiek save pamenu, dietos laikausi nuo 13 metu doh.gif Nepatikdavo man tos pastabos... pykdavau ant mamos labai. Bet uztat sulieknejus pagirdavo. Sakydavo va, kaip graziai atrodai, saunuole. Taigi ir pykdavau, ir nepykdavau...
Labiausiai gal patarciau akcentuoti ne svori, o sveika mityba. Pvz. - nevalgysi sriubos - negausi surelio. Pirma sriuba, troskinys, mesyte, po to desertas. Gal po normalaus pavalgymo ir deserto maziuko uzteks? O sumustiniai baisiai kelia apetita patys savaime, tas tiesa. Gal pradziai sviesta reiketu paslepti, desra pirkti liesesne ir pan.?
Atsakyti
O aš manau,kad dabar pats laikas kažko imtis.Būtent dabar,kai dar vaikas nekompleksuoja.Paskui prasidės visi savęs nuvertinimai,bendraamžių patyčios ir pan.Nenormalu,jei tokio amžiaus vaikas turi pilvą.Gal reikia dėl cukraligės pažiūrėti,pas dietologę apsilankyti.Padarykime dėl savo vaikų viską,koks čia įžeidimas,jei motina aiškiai mato,kad vaikas turi antsvorio. g.gif
Atsakyti