QUOTE(rimvyda1 @ 2008 01 18, 14:54)
Su mama kai man jau buvo 13metu daznai pakalbedavome apie tai, kad esu apkunesne nei kiti. Mama tikrai stengdavosi man padeti, nes mate, kad tikrai labai noriu buti plonesne, bet... Kaip jau sakiau sunkiausia buvo man paciai ir labai dziaugiuosi, kad dabar visa tai galiu pamirsti... Nors dvasios zaisdos liks visam gyvenimui

Labai daznai pagalvoju apie savo susu ir labai bijau, kad tik jam netektu jokiu patyciu klausytis
Kaip suprantu tave mama palaike , nesake, kad tu stora

O tik kad biski apkunoka, ir be to, ne mama pradedavo sakyti, kad tu stora, o tu pati mamai sakydavai, noredavai pakalbeti

tai yra skirtingi dalykai, ar vaikas sako, ar mama. Vaikas gali apie tai net negalvoti, kai mama ima tai ir pasako

Jei vaikas pradeda pokalbi, vadinasi, jis mato, kad yra storesnis uz kitus vaikus

O jei tu pradejai sveikai maitintis, tai gal ir sunus perims tuos iprocius

Be to, jau zinosi, kaip sneketi su vaiku apie tai, jei matysi, kad ji tas neramina

Jei matysi, kad jis kuo puikiausiai jauciasi, nemanau, kad tu jam prikaisiosi del apkunumo
Ir sutik su tuo, kad nors jis ir vaikas, ir galilinkti i nutukima, juk vis delto retsykiais palepini vaika saldainiu

nes vien delto, kad jis gali buti storas, butu nesazininga nepalepinti vaiko
Papildyta:
QUOTE(Dios @ 2008 01 18, 15:06)
pastabos pastaboms nelygu, vienas dalykas tyčiotis ir storule vadint, kitas dalykas sakyt "tu pati gražiausia ir liekniausia" kai vaikui vienos kėdės neužtenka.
aš su figūra problemų kol kas neturiu, bet mama nuolat sako:
"tavo tėvas storas, aš stora, tai ir tu būsi labai stora kada nors"
Niekas nesako vaikui meluoti apie jo svori

bet buna tokiu vaiku, kurie net nesusimasto, kad yra stori, taciau ju mamytes, noredamos, kad vaikas butu manekenas, pasako, ir butinai jokiu saldainiu neduos, kai tuo tarpu, pati pietums verda cepelinu