Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

QUOTE(Tina* @ 2009 08 28, 23:09)
Odontonia Samurai ARBA Miltonidium (Mtdm Wildwood 'Lemon Custard' x One Sharry Baby 'Sweet Fragrance')

Va ka reiskia paburnoti  doh.gif siandien atradau pas savo baisuoklele bulve stai ka:
[attachmentid=183481]
O zydet turetu taip: http://public.fotki..../cambria-1.html

aha, tikrai, jau gi minėjus buvai, pamiršau ax.gif ot grožis ax.gif
o ta baisuoklėlė apsivaikuos, atžalą auginasi mirksiukas.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 29, 09:40)
Tai Tina, sveikinu dar kartą su dar viena susiruošusia žydėti bulvine orchyte thumbup.gif

ne ne, ten bus vaikiukas biggrin.gif

o aš bėdų turiu - mano vaikų darželis tapo paauglių mokyklėle - dendrobium biggibum (jei neklystu) vaikų šaknys peraugusios, jiems maitinimo nebepakanka, nori persodinimo blink.gif doh.gif
tai gal kas nori 2 arba 3 vaikučių?
Atsakyti
ech gaila suklydau verysad.gif na bet vaikiukas vis šis tas vis koks gyvybės požymis biggrin.gif
Mikuotuke, o Jūs iš Kauno ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 29, 11:37)
ech gaila suklydau verysad.gif  na bet vaikiukas vis šis tas vis koks gyvybės požymis biggrin.gif
Mikuotuke, o Jūs iš Kauno ar ne?

Aha, kaip ir iš Kauno ax.gif

dar klaustuką žinovėms turiu - mano dendrobis biggibum (turbūt) jei žydėjo, dabar apsivaikavo, tai yra tikimybė, kad senoji bulvė su lapais dar žydės toliau? ax.gif nežinau, ar pasilikti vieną vaikutį, ar ne blush2.gif
Papildyta:
a, tiesa, kas norėsit vaikučių - jei norit pačios pasisodinti, tai dykai atiduosiu (už simbolinį centą, kad žydėtų), o jei norėsit, galiu iš skm užsakyti smulkaus substrato ir persodinti mirksiukas.gif tik būtų smagu, kad jis atsipirktų (manau, ne daugiau poros - trejeto litų kainuotų, matyčiau, kiek jo ten išnaudočiau į vazonėlį) mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausiau miesto nes dėl vaikučio dendrobio mąstau, bet kaip ir šiek tiek dendrobių prisibijau ax.gif nelabai turiu kur vėsiai laikyt, ir aišku iš Kauno pasiėmimas.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 29, 12:02)
Klausiau miesto nes dėl vaikučio dendrobio mąstau, bet kaip ir šiek tiek dendrobių prisibijau ax.gif  nelabai turiu kur vėsiai laikyt, ir aišku iš Kauno pasiėmimas.

na, su tais biggibum lengviau šiek tiek, bet pas mane jie žiemą žydėjo, kai kokioj 13-14 laipsnių šilumos patalpoj pastačiau ax.gif nuvargusius nualintus pirkau, o jiems patiko pas mane ax.gif net nežinau..
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 29, 12:48)

a, tiesa, kas norėsit vaikučių - jei norit pačios pasisodinti, tai dykai atiduosiu (už simbolinį centą, kad žydėtų), o jei norėsit, galiu iš skm užsakyti smulkaus substrato ir persodinti  mirksiukas.gif  tik būtų smagu, kad jis atsipirktų (manau, ne daugiau poros - trejeto litų kainuotų, matyčiau, kiek jo ten išnaudočiau į vazonėlį)  mirksiukas.gif

Sveika,
as esu naujoke orchideju auginime ir noreciau vieno vaikiuko, jei butu galima blush-anim-cl.gif
esu is kauno
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Vakar pas mane is Kauno parvyko grazi nauokele su dviem ziedstiebiais ir graziais ziedeliais ax.gif
user posted image user posted image Dabar visos bureliu zydincios smile.gif
Kitos tik vaikus,lapus ir saknis auginancios biggrin.gif
Jei idomu Marijampolietems:
Mokoluose "Norfos" parduotuvej yra geliu skyrelis,buvo daug miltonopsiu po 20lt-grazus,po keleta ziedstiebiu-i raudonuma,ruzavuma.
RIMI parduotuvej-yra geliu skyrelis,tai buvo labai graziu orchideu,ir ne tik PH .Tai va,tiek ziniu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Misija geliu gelbejimas ivyko gun_smilie.gif Kur rasiau kad kepa ant palanges : pagal sutarima, nusipjove sau ziedus, o man sakneles su lapeliais smile.gif Nu bet jooo, lapai iskepe visi, sakneles irgi labai blogai doh.gif Gydysim mirksiukas.gif
Kas vilniuje matet oranziniu phaliku? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 29 rugpjūčio 2009 - 12:22
QUOTE(rasituk @ 2009 08 29, 12:32)
Sveika,
as esu naujoke orchideju auginime ir noreciau vieno vaikiuko, jei butu galima  blush-anim-cl.gif
esu is kauno

rezervuotas vienas dendrobiukas vaikiukas 4u.gif

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 08 29, 13:12)
Sveikos wink.gif
Jei idomu Marijampolietems:
Mokoluose "Norfos" parduotuvej yra geliu skyrelis,buvo daug miltonopsiu po 20lt-grazus,po keleta ziedstiebiu-i raudonuma,ruzavuma.
RIMI parduotuvej-yra geliu skyrelis,tai buvo labai graziu orchideu,ir ne tik PH .Tai va,tiek ziniu  ax.gif

Sandrita, aš Marijampolėj buvau atsitiktinai užsukus doh.gif į maximą doh.gif ir bendradarbiai su visa ekskursine grupe paskui ilgai manęs laukė prie kasų, nes aš laksčiau kaip pamišusi tarp tų atsibodusių rausvų ir alyvinių - bet tarp jų buvo labai savotiško margumo alyvinukių, tai vos atsilaikiau doh.gif
dabar mane stabdo tik vienas dalykas- namie TIKRAI nebėra vietos schmoll.gif

QUOTE(Alincia @ 2009 08 29, 13:22)
Sveikutes. Misija geliu gelbejimas ivyko  gun_smilie.gif Kur rasiau kad kepa ant palanges : pagal sutarima, nusipjove sau ziedus, o man sakneles su lapeliais  smile.gif  Nu bet jooo, lapai iskepe visi, sakneles irgi labai blogai  doh.gif  Gydysim  mirksiukas.gif
Kas vilniuje matet oranziniu phaliku?  rolleyes.gif

Pavyko!!!! Tu šaunuolė clap.gif bis.gif friends.gif o ką šiaip sakė savininkė, turbūt nustebusi labai buvo? blink.gif lotuliukas.gif
gal gali kada nors foto įdėti, parodyti, kaip nukankintos gėlės? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 08 29, 13:12)

RIMI parduotuvej-yra geliu skyrelis,tai buvo labai graziu orchideu,ir ne tik PH .Tai va,tiek ziniu  ax.gif

tai aš rimi ir pirkau rolleyes.gif ryt turėtų naujų atvešt,nueisiu "del įdomumo" pasižiūrėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2009 08 29, 13:22)
Kas vilniuje matet oranziniu phaliku?  rolleyes.gif

Sian buvau bazeje Dariaus ir Gireno g (ta, kur pirmam psl nurodyta) Uzvezta nemazai oranziniu phal (na gal tokie vos vos rausvai oranz, morkos spalvos phal nesu gyvenime maciusi biggrin.gif). Grazus, matosi, kad svieziai uzvesti smile.gif
Atsakyti
[quote=mikuotuke,2009 08 29, 12:48]
simbolinį centą, kad žydėtų

doh.gif blush2.gif o vargeli........ g.gif kiek gi čia tų delspinigių bus?????
šokėjuke- yra reikalas kaunan lėkt blush2.gif apsigalvoti neleidžiu... schmoll.gif lotuliukas.gif

mikuotuke blush2.gif

eisim kavos????? kąąąąąąą??????? mirksiukas.gif

Alincia 4u.gif šaunuolė thumbup.gif ,kai pražys ,tai ta ponia nagus iki alkūnių nusigrauš lotuliukas.gif
Atsakyti