Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

Man labai gerai gavosi. Einam su vyru i parde, ziuriu to buto lodzijoj vyrukas stovi ruko smile.gif Sakau, labadiena, jusu gelytes jau beveik numirusios, gal atiduokit, as labai tokias megstu. Tas paziurejo, nusijuoke ir sako: musu niekad ner namie, neturim laiko jas priziuret, tai tik paliksiu zmonai pacias geles. Sakau be problemu, tik nenupjaukit labai arti koto. Tai ir vsio, tik maniskis sake, jei priekabiausiu prie kaimynu, tai sedesiu su savo gelem namie lotuliukas.gif
Rytoj pafotkinsiu ir idesiu, juk temuke perkam ir giriames biggrin.gif Nu sitos dvi tai pranoks visas, tokiu nusvilusiu lapu as dar niekad nemaciau verysad.gif Pas cimba dar keleta like, o phaliko doh.gif
Tikiuosi neatleks supykusi moteriske atsiiminet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 29, 10:47)
o ta baisuoklėlė apsivaikuos, atžalą auginasi  mirksiukas.gif

Atzalas atskiriu mirksiukas.gif ten tikrai ziedkotis, gal foto to ir nesimato. Auginiai tokie nebuna. Tik nezinia ar tokia stipenele ta ziedkoti isaugins iki ziedu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 29, 23:34)
Atzalas atskiriu  mirksiukas.gif ten tikrai ziedkotis, gal foto to ir nesimato. Auginiai tokie nebuna. Tik nezinia ar tokia stipenele ta ziedkoti isaugins iki ziedu.

visiškai pritariu thumbup.gif pas mane panašiai buvo-pražydo,tiek,kad žiedukai tik du buvo,bet laikėsi ilgai,o dabar jau ir vaikutį auginasi,jis jau nuosavas šakneles parodė-laiko prireiks,bet susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 29 rugpjūčio 2009 - 22:01
labas rytas 4u.gif
QUOTE(Alincia @ 2009 08 29, 21:58)
Man labai gerai gavosi.

patiko cia man thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=jolla42,2009 08 29, 20:24]
[quote=mikuotuke,2009 08 29, 12:48]
simbolinį centą, kad žydėtų
o vargeli........ g.gif kiek gi čia tų delspinigių bus?????
šokėjuke- yra reikalas kaunan lėkt blush2.gif apsigalvoti neleidžiu... schmoll.gif

mikuotuke
eisim kavos????? kąąąąąąą???????
Alincia, šaunuolė thumbup.gif ,kai pražys ,tai ta ponia nagus iki alkūnių nusigrauš lotuliukas.gif
[/quote]
jolla, nori dendrobiuko? ax.gif juk aš dar kažką ir esu prižadėjusi.... tai ok, rezervuoju! thumbup.gif užsisakiau gero substrato iš skm, tai manau, jo sunaudočiau kažkur už litą, jei sodinčiau dendrobiuką, o jei nenori, galiu taip duoti mirksiukas.gif nepasodintą ax.gif pagal pageidavimus!

[quote=Alincia,2009 08 29, 21:58]
Man labai gerai gavosi. Einam su vyru i parde, ziuriu to buto lodzijoj vyrukas stovi ruko smile.gif Sakau, labadiena, jusu gelytes jau beveik numirusios, gal atiduokit, as labai tokias megstu. Tas paziurejo, nusijuoke ir sako: musu niekad ner namie, neturim laiko jas priziuret, tai tik paliksiu zmonai pacias geles. Sakau be problemu, tik nenupjaukit labai arti koto. Tai ir vsio, tik maniskis sake, jei priekabiausiu prie kaimynu, tai sedesiu su savo gelem namie lotuliukas.gif
Rytoj pafotkinsiu ir idesiu, juk temuke perkam ir giriames biggrin.gif Nu sitos dvi tai pranoks visas, tokiu nusvilusiu lapu as dar niekad nemaciau verysad.gif Pas cimba dar keleta like, o phaliko doh.gif
Tikiuosi neatleks supykusi moteriske atsiiminet
[/quote]
nu šaunuolė! thumbup.gif lauksim foto!

[quote=Tina*,2009 08 29, 22:34]
Atzalas atskiriu mirksiukas.gif ten tikrai ziedkotis, gal foto to ir nesimato. Auginiai tokie nebuna. Tik nezinia ar tokia stipenele ta ziedkoti isaugins iki ziedu.
[/quote]
oho blink.gif tai tau pasisekė! Gal bulves pradėsi mėgti?
Atsakyti
jolla42 aš į Kuaną mielai, bet kitą savaitgalį vestuvėse dar kitą gimtadienyje, tai vat nebent po to, o noriu labai labai... bet jei jūs važiuotumėt anksčiau praneškit gal kaip susiderinsim blush2.gif
Atsakyti
Siandien buvau maximos bazese, maciau nuo 39.99. iki 24.99 nukainota stambiaziedi phalika plemuota karvute. Nu tokiedideli grazus plemai, nu labai wub.gif Bet kai vaikas pasake, kad mamai jau uzteks, tai sutikau su juo smile.gif
O vandos dvi kokios : violetine ir melyna ! Nu bet 199 blink.gif doh.gif Niekad nekreipiau demesio, kad tiek kainuoja ax.gif
Lauksiu svelniai morkinio phaliko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 30 rugpjūčio 2009 - 15:37
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 30, 17:11)
jolla42 aš į Kuaną mielai, bet kitą savaitgalį vestuvėse dar kitą gimtadienyje, tai vat nebent po to, o noriu labai labai... bet jei jūs važiuotumėt anksčiau praneškit gal kaip susiderinsim blush2.gif

važiuosim tai tikrai,bet kaip ir kalbėjom,manau antroje rugsėjo pusėje...dar ir ''rinką'' ištirsime prieš kelionę-nesinori ''grybaut'' schmoll.gif blush2.gif o jau ir norai pasikeitę-anksčiau buvo svarbu,kad gėlė,o dabar,kad kokia įdomesnė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 30, 15:56)
jolla, nori dendrobiuko?  ax.gif  juk aš dar kažką ir esu prižadėjusi.... tai ok, rezervuoju!  thumbup.gif  užsisakiau gero substrato iš skm, tai manau, jo sunaudočiau kažkur už litą, jei sodinčiau dendrobiuką, o jei nenori, galiu taip duoti  mirksiukas.gif  nepasodintą  ax.gif  pagal pageidavimus! 

mikuotuke-čia aš dėl to CENTO<KAD ŽYDĖTŲ< blush2.gif denrobį tai visą ''cielą'' gavau,ale va ta ''įmoka'',tai taip ir.............. blush2.gif lotuliukas.gif tiesą sakant,buvau lengvai ''nustebusi'',kai radau darbo vietoj bigsmile.gif ,viskas su tuo puiku,bet tikrai nesitikėjau g.gif ,( mano sūnui manau patiktų tokia veikla... thumbup.gif)
tai vat todėl,dabar labai susinepatoginau blush2.gif ,o dar jei anot prietaro ir gėlė nežydės g.gif ,bet pažadu pasitaisyti,o kartu dar proga ir susitikti bus drinks_cheers.gif

O Kauno bazių išpaikintos(be pykčių prašau ax.gif ) orchidėjų mylėtojos-parodon ruošiatės?? g.gif Jau klausiau,ale niekas nei šnipšt schmoll.gif

pabirže- o tas happy birthday kieno?? topsecret.gif gal man į ausį........
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 30, 19:30)
pabirže- o tas happy birthday kieno??  topsecret.gif gal man į ausį........

anytai balių dariau sodyboj , vos jėgas atgaunu, net neturiu gėliukų apžiūrėt jėgų karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 08 30, 21:20)
anytai balių dariau sodyboj , vos jėgas atgaunu, net neturiu gėliukų apžiūrėt jėgų karsta.gif

rolleyes.gif aišku tada........,o tai pašnipinėjau blush2.gif ,maniau,kad gal pačios..... ax.gif ph34r.gif užslaptinus........
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 30, 21:03)
rolleyes.gif aišku tada........,o tai pašnipinėjau  blush2.gif ,maniau,kad gal pačios..... ax.gif  ph34r.gif užslaptinus........

jau praėjo deja prieš kelis mėnesius
Atsakyti