Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

jolla42, Man antroji rugsėjo pusė ir Kaunas labai patinka smile.gif Aš nepatingėjus nufotkinsiu kada mano katlėjos augliukai kaip auga, ne sšiaip nieko naujo neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 30, 14:56)
oho  blink.gif tai tau pasisekė! Gal bulves pradėsi mėgti?

Siandien pasigerinau sitai bulvei ir is kokosinio substrato (nepatinka man jis) persodinau i naujaji smulkuji ekstra. Labai fainuolis (substratas). Itariu ir phalenopsiams jis turetu patikti, o smulkiasaknems isvis idealus.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 08 30, 22:08)
jau praėjo deja prieš kelis mėnesius

g.gif ale va kaip negerai-būtume padainavę......... alc.gif

mirksiukas.gif lotuliukas.gif

šokėjuke-mano visos katlėjos vaikučių turi,o tos raudonos tai ir nemaži...,kad taip jau žydėt ruoštūsi...,bet teks laukti.... verysad.gif
gal kuri prismoj baltą pirkot? neuosčiau-kažin kvepia?ten jos jau žydėt baigia,įdomu nupigins? tankiai patikrint galimybių nėra,bet nuo rugsėjo,tai vis užlėksiu,vaikų mokykla tik per gatvę thumbup.gif
Atsakyti
O kokosiniame savo bulvei saknis nupudyt sugebejau...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 31, 00:21)
Siandien pasigerinau sitai bulvei ir is kokosinio substrato (nepatinka man jis) persodinau i naujaji smulkuji ekstra. Labai fainuolis (substratas). Itariu ir phalenopsiams jis turetu patikti, o smulkiasaknems isvis idealus.

čia iš orch.lt ? ar jau parduotuvės turi? nes kiminais iš ten ,tai prekiauja ermitaže... šalia extra padėta,maži pakiukai.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 08 31, 00:22)
O kokosiniame savo bulvei saknis nupudyt sugebejau...

o šito iš vis nebandžiau ax.gif ,aš smulkiašaknes-kur jau reikėjo,tai persodinau į viduržemio regiono pušų žievę-ir visai neblogai ten jom...šaknis naujas leidžia thumbup.gif
Atsakyti
O as stai ka siandien nusipirkau, trys pirkiniai po 1,99 viso 5,97 biggrin.gif du oncidiumai ir vienas phal ir visi dar netgi su moliniais vazoneliais bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
jolla42, ar Prismoj katlėjos kvepia nežinau, bet jau nupigintos iki 9.99, bent vakar taip buvo. kad žydėtų tikrai nerealu būtų, nors aišku nedaug dar laiko nuo nužydėjimo praėjo, tai reik laukti...
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 30, 23:30)
čia iš orch.lt ? ar jau parduotuvės turi? nes kiminais iš ten ,tai prekiauja ermitaže... šalia extra padėta,maži pakiukai.. thumbup.gif

iš orch.lt
Atsakyti
Sveikutes, grizusi po atostogu radau savo geliu darzeli isgrazejusi ir ugtelejusi. Kas lapukus auginasi, kas sakneliu visa galybe, o kas naujus pumpuriukus brandina is pacio ziedkocio galiuko. Didysis baltas phal. sukrove 10 nauju pumpuru ir taip jau nuo vasario men. zydi “non stop” biggrin.gif

Savaitgali zadu padaryti reida per visas 5 Kauno geliu bazes. Daugiau ju lyg ir nezinau g.gif Labai noreciau idomesnes raibuoles. Cia rode kazkuri is onkologinio bazes pirkta, tai kazko panasaus.

QUOTE(axara @ 2009 08 31, 00:08)
O as stai ka siandien nusipirkau, trys pirkiniai po 1,99 viso 5,97 biggrin.gif du oncidiumai ir vienas phal ir visi dar netgi su moliniais vazoneliais bigsmile.gif

Axara puikus grobis thumbup.gif Jau vien del vazoneliu buvo verta pirkti. Kur cia taip pavyko sumedzioti jei ne paslaptis?

Mikuotuke, ar dar yra neuzsakytu dendrobiuku? Labai noreciau vieno. Dendrobio dar neturiu savo darzelyje, noreciau save isbandyti ju auginime.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 08 31, 01:08)
user posted image

Kainos pritrenkencios, na ir pasisekimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 08 31, 00:08)

axara, isduok paslapti kur cia taip radai? biggrin.gif
Atsakyti
Na zinokite cia maximoje tas orchidejas uztikau smile.gif ir sakyciau bukle labai gera, apie oncidiumus dar neka ismanau, bet phal tai tikraistebetinai sveikas augaliukas, dar netgi retaiuz pilna kaina toki rasi biggrin.gif
Atsakyti