Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

ir mes turim, ir mes naudojam, pradzioj,kad maziukai miegotu,saulute taip nesviestu, o dabar dar ir ant jo pakabinam zaisliukus, tai vaikuciai labai megsta su tais nukarusiais zaisliukais zaisti, cia tie zaisliukai,kur vezimeliui tinka, musu jis yra didelis,tai ten neprikabinsi niekur,uztat virs lovytes liuks:)
Atsakyti
Turėjome, bet naudojome labai trumpai, man tai jis buvo visai nereikalingas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edysia: 08 lapkričio 2011 - 13:44
Mes turejom pirma menesiuka,paskui pastebejom kad tai tik dulkiu rinkimas,ir nuemem. 4u.gif
Atsakyti
Mes baldakima irgi turim, bet apart grozio jis daugiau jokios funkcijos neatlieka smile.gif Siaip pirkau toki permatoma, kaip uzuolaidos, sakiau bus kaip tinklelis vietoj uodu, taciau vasaros pradzioj sudejom ant langu tinklelius, tai baldakimo siam tikslui ir neprisireike ax.gif
Antra karta turbut specialiai nedeciau schmoll.gif Bet siaip del grozio ir jaukumo, kas nori, tai kodel gi ne 4u.gif
Atsakyti
turim, bet taip ir neuždėjom. Poreikio nėra. Vasarą nuo musių/uodų užskaitau permatomą baldakimą.
Atsakyti
Turim tinklinį baldakimą ir naudojam tik uodų gyvavimo laikotarpiu biggrin.gif tikrai pasiteisina.
Atsakyti

QUOTE(vajaz @ 2011 01 09, 00:18)
o mes turejome ir norejau,nors zinojau  apie dulkiu rinkima...Man grazu smile.gif Toki jaukuma sukelia,sava erdve...dabar taip pat pirksiu ax.gif tik noriu aplink lovyte,nuo uodu ir musiu, kad vasara butu smile.gif
Dulkes  galima pupurtyti,isplauti,nesunku gi  mirksiukas.gif aisku,jis nebutinas,bet kiekvienas kaip nori... smile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai dulkes išplauti galima smile.gif

Šiaip juk dulkės kaupiasi ir kilimėliuose, ir užuolaidose, ir balduose netgi... bat dėl to juk nenešam jų iš namų biggrin.gif
Man irgi gražu.. ir vien tik dėl grožio pirksiu baldakimą.. o ir jaukumo man atrodo, prideda thumbup.gif
Atsakyti
neturėjom smile.gif
Atsakyti
Turejom abiems vaikams thumbup.gif atsimenu kai nuemiau tai vis ikisdavo kojyte tarp groteliu o baldakimas tiesiog kaip ir apsauga buvo smile.gif augo iki pusantru metu su juo
Atsakyti
Neturėjom ir net nesvarstėm tokio daikto pirkimo smile.gif
Atsakyti
Neturejau nei vienam vaikui. Ir pinigeliu susitaupe ir prasmes nemaciau smile.gif
Atsakyti
Mes turejom bet taip ir nenaudojom pagal paskirti, buvo uzdetas ir dulkes rinko, aisku graziau lovyte atrodo su juo bet man tai atrodo nereikalingas daigtas schmoll.gif , daugiau nepirkciau ir nedeciau.
Atsakyti