ir mes turim, ir mes naudojam, pradzioj,kad maziukai miegotu,saulute taip nesviestu, o dabar dar ir ant jo pakabinam zaisliukus, tai vaikuciai labai megsta su tais nukarusiais zaisliukais zaisti, cia tie zaisliukai,kur vezimeliui tinka, musu jis yra didelis,tai ten neprikabinsi niekur,uztat virs lovytes liuks:)
Turėjome, bet naudojome labai trumpai, man tai jis buvo visai nereikalingas 

Mes baldakima irgi turim, bet apart grozio jis daugiau jokios funkcijos neatlieka
Siaip pirkau toki permatoma, kaip uzuolaidos, sakiau bus kaip tinklelis vietoj uodu, taciau vasaros pradzioj sudejom ant langu tinklelius, tai baldakimo siam tikslui ir neprisireike
Antra karta turbut specialiai nedeciau
Bet siaip del grozio ir jaukumo, kas nori, tai kodel gi ne

Antra karta turbut specialiai nedeciau

turim, bet taip ir neuždėjom. Poreikio nėra. Vasarą nuo musių/uodų užskaitau permatomą baldakimą.
Turim tinklinį baldakimą ir naudojam tik uodų gyvavimo laikotarpiu
tikrai pasiteisina.

QUOTE(vajaz @ 2011 01 09, 00:18)
o mes turejome ir norejau,nors zinojau apie dulkiu rinkima...Man grazu
Toki jaukuma sukelia,sava erdve...dabar taip pat pirksiu
tik noriu aplink lovyte,nuo uodu ir musiu, kad vasara butu
Dulkes galima pupurtyti,isplauti,nesunku gi
aisku,jis nebutinas,bet kiekvienas kaip nori... 

Dulkes galima pupurtyti,isplauti,nesunku gi

Šiaip juk dulkės kaupiasi ir kilimėliuose, ir užuolaidose, ir balduose netgi... bat dėl to juk nenešam jų iš namų

Man irgi gražu.. ir vien tik dėl grožio pirksiu baldakimą.. o ir jaukumo man atrodo, prideda

neturėjom

Turejom abiems vaikams
atsimenu kai nuemiau tai vis ikisdavo kojyte tarp groteliu o baldakimas tiesiog kaip ir apsauga buvo
augo iki pusantru metu su juo

Neturejau nei vienam vaikui. Ir pinigeliu susitaupe ir prasmes nemaciau

Mes turejom bet taip ir nenaudojom pagal paskirti, buvo uzdetas ir dulkes rinko, aisku graziau lovyte atrodo su juo bet man tai atrodo nereikalingas daigtas
, daugiau nepirkciau ir nedeciau.