Neturim ir nesiruošiam tokio pirkti, nematau prasmės

Mamos, kurios pirkot baladima, nugi pirkot gražų daikčiuką, kad jūsų akiai ir širdžiai gražu būtų, ane? Vaikui, manyčiau, jis nėra reikalingas, kaip ir daugelis daiktų, kuriuos "pirkom vaikui"
Čia ta "nuperkama iliuzinė minutinė laimė". Bet tai tik mano nuomonė.

man baldakimas labai grazus papuosimas ir netik. gime sunelis vasara,tai ir apsaugodavo nuo saules spinduliu, kai sviesdavo saulute. 
kiti sako apsaugo vaikeli, pirkciau dar syki jei netureciau

kiti sako apsaugo vaikeli, pirkciau dar syki jei netureciau

Berniukui net nemasciau pirkti,bet jei ateity bus mergaite tai pirksiu

QUOTE(jurgaite @ 2012 02 15, 20:00)
Mamos, kurios pirkot baladima, nugi pirkot gražų daikčiuką, kad jūsų akiai ir širdžiai gražu būtų, ane? Vaikui, manyčiau, jis nėra reikalingas, kaip ir daugelis daiktų, kuriuos "pirkom vaikui"
Čia ta "nuperkama iliuzinė minutinė laimė". Bet tai tik mano nuomonė.

kai kada ta minutinė laimė suteikia daug malonių išgyvenimų. Argi malonumas nieko vertas? Baldakimas gražu, jauku, romantiška. Net mūsų senoliai vaikiukus supdami pakabinamame lopšyje pridengdavo audiniu nuo vėjo, šviesos, net nuo "piktos akies".
Aš už baldakimus.

pirkau dukrytei, labai norejau, bet taip ir buvo uzdetas, bet nenaudojamas... tik dulkes kaupe...

Man irgi atrodo,kad labiau dėl grožio tas baldakimas reikalingas. Nepažįstu nė vieno,kas džiaugtųsi jo funkcionalumu.

QUOTE(vytautesi @ 2012 03 30, 11:03)
Man irgi atrodo,kad labiau dėl grožio tas baldakimas reikalingas. Nepažįstu nė vieno,kas džiaugtųsi jo funkcionalumu. 

na jis mano draugei tai gelbejo, kadangi gyvena 1 kambariuke, tai uzsidengia vaikiukas, kai paguldai miegoti, tiek sviesos nera.. siuo atveju manau jis neblogai, tik kad dulkes kaupia tai labai...

Mes turėjom taip pat baldakima, taciau taip jo ir nepanaudojom. Per daug jis vietos uzima, ypatingai nedideliame kambaryje. Man asmeniskai baldakimai yra grazu!!!