Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Neturejom nei baldakimo nei apsaugeliu ir kuo puikiausiai apsejome ax.gif Tiesa maziukas iki 6 men vezimuke miegojo, turbut is tiesu uzdaresniu erdviu norejo. Bet paskui kuo puikiausiai jautesi lovyteje be jokiu uzdangu thumbup.gif
Atsakyti
Baldakymo nenaudojam. Chia gal skonio reikalas, nes man jie nelabai ax.gif Galvojau ir be apsaugeliu ishsiversti, bet pupa neramiai miega, tad teko pirkti tongue.gif
Atsakyti
mes sekmingai naudojam iki siol, ypac vasara labai gerai budavo, kai saule sviecia anksti smile.gif
Atsakyti
Pirkau dėl grožio, nes man labai patiko. Tikra mažylio erdvė atrodo. O paskui irgi pastebėjau, kad visai naudinga, kai saulutė šviečia smile.gif O be apsaugėliu, tai nežinau,kaip apsieti blink.gif
Atsakyti
Jeigu gerai atsimenu, tai pries kokius metus Kaune maciau baldakima parduotuves "Marius" (Savanoriu pr.) II a. Atkreipiau demesi, kad lova "kapitali", t.y. masyvaus tamsaus medzio, atrodanti tikrai prabangiai. Na, aisku, ir kaina atitinkama doh.gif
Atsakyti
turim... man gražu, atrodo kaip vaiko kambarėlis, saulutė nešviečia thumbup.gif
Atsakyti
Mes prie tų, kurie baldakimo ir apsaugėlių neturim. Ir puikiausiai be jų išsiverčiam..
Atsakyti
pas mus ir kabo..bet kadangi mažiukė ten retai kada miega, tai jokių nepatogumų ar patogumų nejaučiam biggrin.gif
...bet žadu nuimt,kai perkelsiu lovytę į jos kambariuką..nes tas kambariukas ir taip ne pats šviesiausias, o dar tas kabos doh.gif
Atsakyti
as nekabinciau sito daikto, nes esu tingine, o tai papildomas dulkiu rinkiklis.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga* @ 2006 11 17, 11:06)
Mes prie tų, kurie baldakimo ir apsaugėlių neturim. Ir puikiausiai be jų išsiverčiam..

drinks_cheers.gif . Jau trečią vaiką auginu ir pilnai apseinu be jų thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vombatas @ 2006 12 27, 17:25)
drinks_cheers.gif . Jau trečią vaiką auginu ir pilnai apseinu be jų thumbup.gif .

Apsieiti galima be daugelio dalyku, bet aš dieną net ir labai pavargusi neužmiegu šviesiame kambaryje, todėl manau, kad ir vaikui maloniau kai saulutė į akis nespigina miegelio metu. Kol miegojo lovytėje, tol kabėjo ir baldakimas. niekada nebandė nuplėšti. Dėl dulkių kaupimosi tai juk skalbdavome kartu su patalyne, turėjom 2 vnt. pati pasiuvau, nesudėtingas darbelis.
Atsakyti
o aš tai naudoju, net ir dabar pas mane kabo, man labai gražu, o ir vaikams patinka 4u.gif
Atsakyti