kaip man pati daktare sake, tai kad vaisati tikrai maziau leliukui kenkia nei musu nervinimasis
na, as pati vienu momentu valerjona geriau (koki menesiuka)...
bet geriau jau buvo isgerti tableciuke ir vaiskcioti ramiai kaip belgas, negu visai isitempusiai ir nervuotai vaiksciot...
kaip man pati daktare sake, tai kad vaisati tikrai maziau leliukui kenkia nei musu nervinimasis
Man gydytojas patarė arba 10 g. brendžio išgerti, arba valerijono tablečių. Nusipirkau tų tablečiu, bet taip nei vienos ir neišgėriau. Užteko žinojimo, kad, jeigu labai stresuočiau, galėsiu jų išgerti
as besilaukdama geriau SEDATIFPC
cia homeopatiniau vaistukai
o zoleliu kiek zinau nestukems negalima
Man irgi valerijonas padeda. Tik patarciau mamytems ne tabletemis pirkti, o buteliuka su lasiukais. Gyd. sake dar geriau ji kaip katinui uostyti.
Stresa dar puikiai nuima mastymas kur ir ka nupirkti leliukui
. Bent jau man.. bei grynas oras ir uzsiemimai baseine nesciosioms daro stebuklus
QUOTE(benmama @ 2009 06 25, 11:00)
Man irgi valerijonas padeda. Tik patarciau mamytems ne tabletemis pirkti, o buteliuka su lasiukais. Gyd. sake dar geriau ji kaip katinui uostyti.
. Bent jau man.. bei grynas oras ir uzsiemimai baseine nesciosioms daro stebuklus 
va as irgi taip, man geriausias streso salinimas planavimas kur ka darysiu ir kur ka pirksiu, o pats pirkimas isvis super
Deja, nusiteikimas ne visada padeda
Man po dideliu ir ilgalaikiu stresu teko kreiptis i medikus. Nustate gilia depresija
Liepe gerti stiprius medikamentus, taciau jie gali pakenkti vaisiaus sveikatai ir vystymuisi, todel pasirinkau psichologine terapija. Tikiuosi, pades, nes vaistu gerti nerizikuosiu
Atsiliepkite kurios gerete antidepresantus nestumo metu, tai labai svarbu
QUOTE(vaivuze @ 2009 08 24, 19:05)
labukas
mes kaip ir noretume antro kleckucio,jau galvojom kad turesim balanduka,bet deja.sita tema ir man labai aktuali,nes siuo metu naudoju antidepresantus ir tikriausiai gandru saukima reikia palikti nuosaly juos naudojant.o mazucio jau kaip ir noretume,bet tai stabdo
As naudoju ir jau labai ilga laika ir dabar atsitiko taip , kad as esu nescia jau trecias menuo ir nezinau ka man daryti, nes gyvenu anglijoje, o cia kai daktarams pasakiau apie seroxat, tai jie man pasake , kad nera taip blogai, bet jei yra galimybe tai reikia juos nutrauti.Labai noriu paklausti , gal kas yra naudojes juos nestumo metu ir kokios pasekmes, nes man labai neramu , o iki gryzimo i lietuva dar dvi savaites tai labai nerimauju del savo leliaus....
sveikos
as pries 2 nestuma geriau anti depresantus,kai suzinojau,kad laukiuosi dukrytes,tada teko nutraukti 12sav,o nuo 12sav vel geriau,o nutraukiau tik 2likus dviem savaitem iki vaikelio gimimo.
as pries 2 nestuma geriau anti depresantus,kai suzinojau,kad laukiuosi dukrytes,tada teko nutraukti 12sav,o nuo 12sav vel geriau,o nutraukiau tik 2likus dviem savaitem iki vaikelio gimimo.
QUOTE(vaivuze @ 2009 08 24, 21:44)
As naudoju ir jau labai ilga laika ir dabar atsitiko taip , kad as esu nescia jau trecias menuo ir nezinau ka man daryti, nes gyvenu anglijoje, o cia kai daktarams pasakiau apie seroxat, tai jie man pasake , kad nera taip blogai, bet jei yra galimybe tai reikia juos nutrauti.Labai noriu paklausti , gal kas yra naudojes juos nestumo metu ir kokios pasekmes, nes man labai neramu , o iki gryzimo i lietuva dar dvi savaites tai labai nerimauju del savo leliaus....
ir pas mane tokia pat situacija tik kad as dubline ne lt.geriu doxepina ir be jo niekaip nemiegu vel durnos baimes lenda viena po kitos i galva,jauciu visa planavima reik palikt nuosaly kol baigsiu situs nelemtus vaistus.