Įkraunama...
Įkraunama...

Kavavirės "Bialetti"

user posted image
Norėčiau paklausti Jusų nuomones apie šiuos produktus. Gal kas is forumo dalyviu jas turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 23 rugsėjo 2009 - 07:25
turim.
šiaip tai būtų svajonių daiktas. bet:
1) gera puta kada gaunas, kada ne -visiškas atsitiktinumas (pieną išbandėm visokį, visokių riebumu ir temperatūrų, viryklės kaitrumą irgi visokį - nepagavom, kame šaknys g.gif );
2) po naudojimo aš savo silpnomis moteriškomis rankelėmis ne visada sugebu atsukti blink.gif (jau atvėsusią);
3) jau beveik metai kai naudojam kasdien, tai paskutiniu metu karts nuo karto garas išeina per apsauginį vožtuva, o ne ten kur reikia - priežastie vėlgi kol kas nežinom.

gal kas turite kokių patarimų, kaip su šiais nesklandumais kovoti?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 08 25, 07:37)
turim.
šiaip tai būtų svajonių daiktas. bet:
1) gera puta kada gaunas, kada ne  -visiškas atsitiktinumas (pieną išbandėm visokį, visokių riebumu ir temperatūrų, viryklės kaitrumą irgi visokį - nepagavom, kame šaknys g.gif );
2) po naudojimo aš savo silpnomis moteriškomis rankelėmis ne visada sugebu atsukti blink.gif (jau atvėsusią);
3) jau beveik metai kai naudojam kasdien, tai paskutiniu metu karts nuo karto garas išeina per apsauginį vožtuva, o ne ten kur reikia - priežastie vėlgi kol kas nežinom.

Koks konkrecia Jusu modelis? KAVAVIRĖ “Bialetti Mukka Express”?

1) Kiek jau mes bandeme, bet tik pienas MU raudonas (koncentruotas 3%) duoda geriausia efekta, nes paprastas pienas per daug skiestas.
2) cia jau jusu grazios moteriskos rankeneles neimanoma pakeisti (ir nereikia) smile.gif
3) paklausiu pas musu meistra ir atrasysiu.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 08 25, 07:37)
šiaip tai būtų svajonių daiktas.

mano tai ir yra svajoniu daiktas, vis galvoju, galvoju bet vis pataupau..... gal kokios progos sulaukus ir pasilepinsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BalticSeo @ 2009 08 25, 12:41)
Koks konkrecia Jusu modelis? KAVAVIRĖ “Bialetti Mukka Express”?

3) paklausiu pas musu meistra ir atrasysiu.

taip, "Mukka" biggrin.gif
butu labai malonu, jei ka patartu.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 08 25, 08:37)
gal kas turite kokių patarimų, kaip su šiais nesklandumais kovoti?

Atidaryti viršutinį tą vožtuvą, t.y. išleisti orą, tada lengvai atsisuka apatinė dalis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 08 25, 14:48)
Atidaryti viršutinį tą vožtuvą, t.y. išleisti orą, tada lengvai atsisuka apatinė dalis.  smile.gif

zinau. nepadeda schmoll.gif gal as persistengiu uzsukdama mastau.gif
Atsakyti
Artimiausiu metu planuoju įsigyt Moka Express kavinuką. Kokį patartumėt - aliuminį ar nerūdijančio plieno?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 25, 19:36)
Artimiausiu metu planuoju įsigyt Moka Express kavinuką. Kokį patartumėt - aliuminį ar nerūdijančio plieno?

Plienas tiesiog graižau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(BalticSeo @ 2009 08 26, 11:16)
Plienas tiesiog graižau atrodo.

Jei tik toks skirtumas, imsiu aliuminį dėl paprastesnės priežiūros - ant plieno matosi kiekvienas taškelis ne vietoj ir mano viryklė dar dujinė ax.gif
Atsakyti
Kokia kava geriausiai tinka?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 26, 20:46)
Kokia kava geriausiai tinka?

Priklauso nuo Jusu skonio, bet man labai patinka Lavazza. Kuo tamsesne, tuo geriau gerti su pienu.
Atsakyti