Įkraunama...
Įkraunama...

Kavavirės "Bialetti"

QUOTE(veiducka @ 2012 04 13, 10:53)
o kiek puodeliu i toki telpa?

du nedideli puodeliai
Atsakyti
Patarkit, kur ieskoti tarpines Bialleti espresso kavinukui? Presto parduotuves arti nera, gal skonis ir kvapas turetu?
Atsakyti
Gal kas zinote bialetti atstova Lietuvoje, ar kokioje parduotuveje butu normalus bialetti pasirinkimas? smile.gif
Atsakyti
As radau Metalo amziuje

http://geri-indai.lt...t...=0&limit=24
Atsakyti
Gal kas zino kur galima nusipirkti siu kavaviriu Vilniuje ar Kaune?
Atsakyti
Laba diena,
Naudojam Giannini(Italija) kavinuka 6 espreso puoduku, tinka indukcijai. Labai grazus dizainas.user posted image[IMG
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimo: 27 spalio 2013 - 16:03
QUOTE(kibirkstele* @ 2013 10 27, 13:42)
Gal kas zino kur galima nusipirkti siu kavaviriu Vilniuje ar Kaune?

http://geri-indai.lt...l-products.html jie turi ir galima internetu užsisakyti
Atsakyti
Gal kas zinot kur galima gauti kapucino kavai ruosti kavinuku indukcinei kaitlentei?Nesinori pirkti didziulio (ir brangaus)kavos aparato del rekarciais geriamu 2 puodeliu...Labai aciu uz atsakyma notworthy.gif
Atsakyti
gal galėtumėte man kas patarti. Turiu bialleti kavinuką, kažkas jam užplaukė ir
jis nebeverda man kavos. Niekaip negaliu surasti logiško paaiškinimo, kodėl jis nebeverda kavos t.y. arba vanduo išverda nepasiekęs viršutinės dalies, arba pasiekia šiek tiek jo...ždž filtrus, tarpines keičiau, yra išvalytas, kava gero malimo ir šiaip ne pirmus metus naudoju...ar gali būti, kad jau atgyveno? Ar išvis kam yra taip atsitikę...nes nieko tokio neįprasto nedariau, kad toks mechaninis daiktas, galėtų nebeatlikti savo funkcijos.. g.gif
Atsakyti
Gal kas bialleti skersmenį gali išmatuoti, t.y. koks diametras apačios, nes ant man viryklės min 12 cm puodą galima statyti, ne mažesnį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2014 06 22, 12:53)
Gal kas bialleti skersmenį gali išmatuoti, t.y. koks diametras apačios, nes ant man viryklės min 12 cm puodą galima statyti, ne mažesnį  doh.gif

Mukka Express apačios diametras yra 12,7 cm., iš jo - kaitrinė aliuminė dalis 11,4 cm.
Instrukcijoje rašo, kad galima naudoti elektrinę ar stiklo keraminę (ceramic plate) kaitlentę max. 15 сm. diametro.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyka_2: 24 birželio 2014 - 21:03