Kaina yra tokia kokia yra, nes brendas Bialetti, tai Apple kavavyriu sferoje. Is kitos puses per 5 metus darbo su kava, kol kas neradome konkurentines produkcijos siame segmente, todel vezame ir siulome Bialetti. Turime dar Risoli produkcijos, bet tai daugiau labai geras keptuviu brendas, nors turi ir kavavyriu produktu. (kam bus idomu greit informuosiu apie naujus produktus)
O kaina 199 lt yra dar normali, nors gamintojas jau pakele 10 euru kaina, bet kol yra sandeluose tai kaina nesikeis.
QUOTE(BalticSeo @ 2009 10 28, 00:41)
Kaina yra tokia kokia yra,
atsiprašau už ne į temą, bet aš niekaip negaliu suvokti, kodėl tie patys daiktai Lietuvėlėj kainuoja daugiau, nei kitose ES šalyse, kur pragyvenimo lygis nepalyginamai aukštesnis...
QUOTE(san @ 2009 10 28, 09:12)
atsiprašau už ne į temą, bet aš niekaip negaliu suvokti, kodėl tie patys daiktai Lietuvėlėj kainuoja daugiau, nei kitose ES šalyse, kur pragyvenimo lygis nepalyginamai aukštesnis...
Labai paprastai. Europos rinka zymiai didesne, todel ir gamintojai daro prekybos kompanijoms geras nuolaidas. Lietuva maza, todel ir pirkejai negauna tokiu nuolaidu.

QUOTE(BalticSeo @ 2009 10 28, 14:09)
Labai paprastai. Europos rinka zymiai didesne, todel ir gamintojai daro prekybos kompanijoms geras nuolaidas. Lietuva maza, todel ir pirkejai negauna tokiu nuolaidu. 

pirkėjui belieka pirkti tose kitose šalyse...
O aš palyginai kavą iš šito kavinuko ir "French press" ir didelio skirtumo nepastebėjau

QUOTE(Sophi @ 2009 10 28, 19:40)
O aš palyginai kavą iš šito kavinuko ir "French press" ir didelio skirtumo nepastebėjau 

Jus turbut is BIALETTI MUKKA EXPRESS neragavote, todel ir taip kalbate

QUOTE(BalticSeo @ 2009 10 28, 23:03)
Turėjau galvoj klasikinį moka express

vienu zodziu perskaiciusi tema nusprendziau, kad pirkti neverta
...... kazkada buvau uzsidegusi labai, reikejo mirtinai... gerai kad nenusigriebiau, planavau siom kaledom isigyti, ale jeigu kiekis mazas, kavos neistraukia, kokia kva deti nelabai kas gali ir pasakyti.... gerai kad ta tema atsirado padejo apsispresti

O mes jau pusantrų metų neįsivaizduojam gyvenimo be juodmargio kavinuko.
Neturiu nieko bendro nei su gamintojais, nei su vežėjais, bet manau, kad tai tikrai geras daiktas, vertas savo kainos. Man kava gaunasi labai gera, o va kas dėl pieno putos - iš tiesų nuo pieno priklauso
Ir tikrai nežinau, kuri pieno rūšis geresnė. Skirtumas su ankstesniais įpročiais toks, kad vietoje šaldytuve nuolat buvusio 2,5 proc. riebumo pieno dabar puikuojasi 3,5, kuris lyg ir dažniau duoda gerą putą.

Mane irgi domina Bialetti. Bet mes planuojam įsigyti paprastą klasikinį espresso kavinuką, nes mėgstam tikrą espresso. Tad ar verta tokį daiktą pirkti?

QUOTE(Guvile @ 2009 11 10, 15:56)
Mane irgi domina Bialetti. Bet mes planuojam įsigyti paprastą klasikinį espresso kavinuką, nes mėgstam tikrą espresso. Tad ar verta tokį daiktą pirkti? 

Aš naudoju Bialetti paprastą kavavirę. Pasiteisino, kava patinka, darau iš tos, kokią turiu - tiek sveriamos kokios Columbia Medellin, tiek Lavazzos (et, gaila negalima iš Italijos parsivežt vienu kartu... daug), tiek paprasčiausios perkamos PC.
Vienas patarimas - pirkti didesnės talpos. Nes to, kur neva keturiems puodeliams, užtenka man vienam puodeliui, taigi jei žmonės tu, teks kaitinti dukart.
Kava naudojasi neskalsiai.
Pirkau Vln, Metalo amžiuj, dar kažkokį nuolaidų kuponą turiu. Labai nenorėčiau pripažinti, bet čia, LT pirkta Bialetti, geresnė už parsivežtą iš Italijos no name. Nors no name labiau pagal spalvą prie interjero tinka. Be to, pasižiūrėjaau siųstis iš ebay neišėjo pigiau. Tai ir nusiraminau. Mokėjau 75 Lt, ebay toks apie 90.
Aš vasarą pirkau Bialetti Mukka Express, nes labai mėgstu late ir kapučino kavą
Svajojau įsigyti pusiau automatinį arba ilgiau pataupyti ir įsigyti automatinį kavos virimo aparatą, bet kadangi namie kavos gėrėja esu viena, tai man atrodė labai brangu, todėl Mukka atrodė idealus pasirinkimas. Ir dar dizainas fainas
Viską pasiskaičiau, filmukus, kaip gaminama kava išsižiūrėjau, atsiliepimus užsienio forumuose pasiskaičiau. Suneramino, kad buvo besiskundžiančių, jog po kurio laiko naudojimo ima leisti tarpinė (gumelė) tarp kavos ir vandens indo. Na, bet nusipirkau. Kai paklausiau garantijos, pasakė, kad jos nėra
bet niekas niekada nesiskundė, visi džiaugiasi, o jei kas nors bus negerai - kavinuką pakeis.
Tai va, bandžiau kavinuką septynis kartus per keletą dienų, viską dariau skrupulingai pagal instrukcijas, viskas pavyko, bet... Na, puta didelė, kava gana skani, bet tikrai ne tokia, kaip kavinėse, ten man kur kas skaniau
bet iš esmės būtų gerai, jeigu ne tai, kad iš visų bandymų tik vieną ar du per tarpinę nebėgo kava
Nunešiau atgal į parduotuvę. Labai stebėjosi, darė ekspertizę ir nustatė, kad vis dėl to esu teisi ir kavinukas yra brokuotas.
Siūlė pakeisti į naują, bet pasitarus su šeima vis tik nusprendžiau atsiimti pinigus
Pabijojau, kad jeigu gausiu sveiką kavinuką, o po kokio pusmešio ar metų ims leisti tarpinė, vargu ar pavyks susigrąžinti pinigėlius...
Tai va, dabar vėl svajoju toliau apie pusiau automatinį, bet kad niekaip negaliu apsispręst

Svajojau įsigyti pusiau automatinį arba ilgiau pataupyti ir įsigyti automatinį kavos virimo aparatą, bet kadangi namie kavos gėrėja esu viena, tai man atrodė labai brangu, todėl Mukka atrodė idealus pasirinkimas. Ir dar dizainas fainas

Viską pasiskaičiau, filmukus, kaip gaminama kava išsižiūrėjau, atsiliepimus užsienio forumuose pasiskaičiau. Suneramino, kad buvo besiskundžiančių, jog po kurio laiko naudojimo ima leisti tarpinė (gumelė) tarp kavos ir vandens indo. Na, bet nusipirkau. Kai paklausiau garantijos, pasakė, kad jos nėra

Tai va, bandžiau kavinuką septynis kartus per keletą dienų, viską dariau skrupulingai pagal instrukcijas, viskas pavyko, bet... Na, puta didelė, kava gana skani, bet tikrai ne tokia, kaip kavinėse, ten man kur kas skaniau

Nunešiau atgal į parduotuvę. Labai stebėjosi, darė ekspertizę ir nustatė, kad vis dėl to esu teisi ir kavinukas yra brokuotas.
Siūlė pakeisti į naują, bet pasitarus su šeima vis tik nusprendžiau atsiimti pinigus

Tai va, dabar vėl svajoju toliau apie pusiau automatinį, bet kad niekaip negaliu apsispręst