Įkraunama...
Įkraunama...

Kavavirės "Bialetti"

QUOTE(Flos @ 2010 12 20, 22:30)
Todėl ir noriu tokį kavinuką pirkti, kur kava kokybiška gaunasi ir pats procesas suteikia malonumo.
O kokią kavą geriausia pirkti? Aš niekad mandresnės nei Jacobs ar Paulig kavos nesu pirkusi puodeliniam kavos plikinimui  doh.gif Lavazza? Lryte straipsnyje rašė, jog labiausiai tinka itaiškos kavos, nes malimo rupumas pritaikytas.

drinks_cheers.gif
Va va..man irgi sis klausimas aktualus del kavos g.gif
Kol kas dar naudoju parsivezta is Italijos Lavazza, kur raso, kad tinka Moka kavinukams...turiu dvi skirtingas rusis, tai skonis irgi skiriasi...man pats skaniausias klasikinis skonis ax.gif Bet ka po to naudosiu, tai neisivaizduoju g.gif ...turbut eisiu i spec kavos ir arbatos parduotuvytes ir prasysiu specialiai sumalti kavinukams tinkamo rupumo kavos ax.gif
Atsakyti
Gal žinot ar tie paprasti ne elektriniai Moka kavinukai tinka virti ant indukcinės kaitlentės? Jei ne, kur Lietuvoj už normalią, neišpūstą kainą pirkt elektrinį?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2011 03 22, 20:37)
Gal žinot ar tie paprasti ne elektriniai Moka kavinukai tinka virti ant indukcinės kaitlentės? Jei ne, kur Lietuvoj už normalią, neišpūstą kainą pirkt elektrinį?

Taip tinka, kadangi rankena yra iš plastmasės (ne visų bet mano taip) tai tiesiog statau ant mažiausio to kaitlentės apskritimo (net nežinau kaip čia ji tiksliau pavadint smile.gif ) kad rankena nebūtų šildoma
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2011 03 22, 19:58)
Taip tinka, kadangi rankena yra iš plastmasės (ne visų bet mano taip) tai tiesiog statau ant mažiausio to kaitlentės apskritimo (net nežinau kaip čia ji tiksliau pavadint  smile.gif ) kad rankena nebūtų šildoma

Jūsų kaitlentė tikrai indukcinė, ne paprasta keramikinė? Nelabai suprantu kuo dėta rankenėlė? Turiu virdulį ir kelis puodus su metalinėm rankenom, bet jos neįkaista niekada ant indukcinės, nes yra pritvirtintos taškiniu būdu. Jei turite tokį kavinuką, gal galėtumėt pažiūrėt ar limpa magnetas prie jo?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2011 03 23, 17:53)
Jūsų kaitlentė tikrai indukcinė, ne paprasta keramikinė? Nelabai suprantu kuo dėta rankenėlė? Turiu virdulį ir kelis puodus su metalinėm rankenom, bet jos neįkaista niekada ant indukcinės, nes yra pritvirtintos taškiniu būdu. Jei turite tokį kavinuką, gal galėtumėt pažiūrėt ar limpa magnetas prie jo?

Turiu du Bialetti kavinukus. Nerudyjancio plieno va toki : user posted image

Nelimpa prie jo magnetas.

Ir aliumini va toki: user posted image

Prie jo irgi nelimpa magnetas.

Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2011 03 23, 18:53)

Žinot jau susipainiojau su tom kaitlentėm doh.gif , įvedžiau į google indukcinę kaitlentę, tai parodė tokį vaizdą koks yra pas mane..o dabar įvedžiau keramikinė tai tuos pačius praktiškai vaizdus rodo smile.gif ... pas mane turbūt stiklokeraminis paviršius skaitosi
Atsakyti
Indukcinei tinka ne visi puodai, indai, tik metalo lydinio. Ji labai staigiai viską pašildo, o pati lieka šalta (kaitina tik puodą). Įjungus zvimbia. Pas jus tokia?
Atsakyti
Junda, Tikrai tinka indukcinėms. Klausiau parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barborytė009: 25 kovo 2011 - 12:13
QUOTE(Junda @ 2011 03 24, 11:25)
Indukcinei tinka ne visi puodai, indai, tik metalo lydinio. Ji labai staigiai viską pašildo, o pati lieka šalta (kaitina tik puodą). Įjungus zvimbia. Pas jus tokia?

Ne, pas mane ne tokia
Atsakyti
Ar galima su Muka express virti kakava? g.gif
Atsakyti
gal kuri žinote,ar būna pirkti atskirai sietelių tinkančių tokiam kavinukui
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
kavinukas geras,sietelio niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2011 03 22, 20:37)

Pas mane netiko ant indukcines kaitlentes, teko atiduoti mamai. O perkant patarciau ne visada pasikliauti pardaveju nuomone, geriau su magnetuku patikrinti 4u.gif

Atsakyti