Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 19:09)
kai prisijunksite i musu saraseli ,pamatysite ax.gif

O as gavau, o as gavau ir dar nepatekusi i saraseli
bigsmile.gif tongue.gif

QUOTE(renachiuke @ 2009 08 28, 19:21)
Merginos,ka galvojate apie sia klinika?

http://www.pilene.lt...n...9&Itemid=11

Dariausi ten kelias proceduras, tai patiko, malonus gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 08 28, 19:57)
O as gavau, o as gavau ir dar nepatekusi i saraseli
bigsmile.gif tongue.gif
Dariausi ten kelias proceduras, tai patiko, malonus gydytojai.

bet kodel nuotraukyciu neidejus? g.gif
Papildyta:
Shino tau ju su elastikais sukandima tvarko?o centro netvarko?nes man dabar centra tvarko,paskui tik sukandima g.gif
Atsakyti
o esat girdejusios apie tai , kad reikia kazkokias gumeles nesioti, kad tarpai atsirastu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 20:04)
bet kodel nuotraukyciu neidejus? g.gif

Nes su breketais nesugebu nusifotkint. Galvojau visas iskart idet.
Vakare nebent galiu ideti siaip savo foto ir dantukus iki gydymo.

QUOTE(Tinar @ 2009 08 28, 20:05)
o esat girdejusios apie tai , kad reikia kazkokias gumeles nesioti, kad tarpai atsirastu.. g.gif

Vadinasi separacines gumytes. Mes apie jas kalbejom arba praeitos temos pabaigoj arba sios pradzioj.
Atsakyti
niu va ir vel as smile.gif katik isblizginau savo zubus, daba kai porcelianas!!! bigsmile.gif tik va mociute verda uogiene, o taip noriu paragaut...kaip cia nesugriesinti... doh.gif hihihi.gif kazkaip penktadienis, atrodo ir paskutinis nors imk ir drozk kur pasilinksmint...bet kazkaip nieko nenoriu....pavargau sian... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 08 28, 20:12)
Nes su breketais nesugebu nusifotkint. Galvojau visas iskart idet.
Vakare nebent galiu ideti siaip savo foto ir dantukus iki gydymo.
Vadinasi separacines gumytes. Mes apie jas kalbejom arba praeitos temos pabaigoj arba sios pradzioj.

tai idek,bus faina pamatyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 08 28, 20:48)
niu va ir vel as smile.gif katik isblizginau savo zubus, daba kai porcelianas!!! bigsmile.gif  tik va mociute verda uogiene, o taip noriu paragaut...kaip cia nesugriesinti...  doh.gif  hihihi.gif kazkaip penktadienis, atrodo ir paskutinis nors imk ir drozk kur pasilinksmint...bet kazkaip nieko nenoriu....pavargau sian... schmoll.gif

as su MB gersiu martini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2009 08 28, 18:31)
jo jau ilgai.. biggrin.gif  na o kiek laiko galvoja juos tau laikyti uzdetus? ar greit duodasi tiesinimui ar nelabai? ax.gif

Jau tiesus blush2.gif sake, jei viskas gerai iki Nauju tureciau nuimti, tai ziuresim ka pasakis kita karta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(renachiuke @ 2009 08 28, 18:59)
* thumbup.gif  Aisku nera labai pigus bilietai i LT (as su ryanair skraidau),bet tuo paciu juk ir aplankai visus smile.gif Va dar vienas pliusas  del cigareciu  thumbup.gif [/i]
[i]
**Tai kaip supratau jei desiuos damon breketus,tai nereikes raut dantu?  bigsmile.gif
Beje,kiek jie kainuoja (damon) breketai? SUprantu,kad visur skirtingai,na,bet mazdaug...  ax.gif

* nepasakyciau kad ryainair brangus, jei seki bilietu kainas gali kartais labai papigiau atskrist, o kartais ne. ax.gif

**Taip su damonais gali isvengt dantu rovimo mirksiukas.gif As mokejau 2200lt uz zandikauli mirksiukas.gif kiek dabar + - daug maz turbut mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mergiotes parvykau pagaliau namoo smile.gif paverze man siandien dantis kaip reikiant biggrin.gif maniau kad israus greiciau nei uzdes elastika ir ta spyruokle, tai tarpas jau kiek gyd. minejo gali iki lapkricio uzsidaryt ir liks tik sakandi sutvarkyt biggrin.gif sake nenuims greit kad neistekeciau biggrin.gif
Atsakyti
labas vakarelis..

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 26, 20:34)
barsim mes tave  gun_bandana.gif

blush2.gif atsiprasau ..bet iki rugsejo kokios 5 taip ir toliau lankysiuosi .. doh.gif o veliau bus gal maziau reikalu tai pasitempsiu mirksiukas.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 08 26, 20:51)
Tai as ir pati neiciau ta pacia diena schmoll.gif  Reikes paprasyt abu is karto,bet cia jau man baisu unsure.gif  biggrin.gif

o tau jau turi ir apacia deti? taip greitai?

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 27, 15:32)
Man tai kazkokia paranoja doh.gif vis galvoju ar sutvarkys graziai dantis breketai,tiek esu prisisavojus,o dabar galvoju,kad jie pas mane bus negrazus,forma ir.t.t fear.gif

man tas paaaaaats doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 27, 16:21)
mes cia labai nukrypsim nuo temos...reikia bendraminciu temos..

tai mums cia daznai taip,bet nieko,svarbiausia kad malonu bendrauti mirksiukas.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 27, 22:03)
cia greit reikes liniuociu su vizitu datom  lotuliukas.gif

ahaaa,nes man irgi pasimirsta visada lotuliukas.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 27, 23:13)
ryt merginos , nes savo fotiko dar neatgavau  verysad.gif

jau mastau apie teises , spalio 13d.  18  thumbup.gif  thumbup.gif  tai su tevu siandien ir masinas ziurinejom  blush2.gif  biggrin.gif

ooooo,kaip fainei.as irgi masinos noriu ..ir irgi galvoju kad jau seip metais laikysiu teises blush2.gif

QUOTE(vampyre @ 2009 08 28, 08:31)
Niu ku, damutes, liabu ryta~!!! stai ir vel as stai ir vel penktadienis!!!! Sian man kazkaip ypatingai gera nuotaika... ax.gif  kaip Jums? 4u.gif

tai tau pastebejau daznai taip lotuliukas.gif ta gera nuotaika taves neapleidzia lotuliukas.gif

P.S.maza maza,oooo,kokia sexova liniuote lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 08 28, 10:42)
Sveikos  4u.gif

Kodėl yra 2 breketininkių temos??  blink.gif Kas čia per dvi atskiros grupuotės??  biggrin.gif

bet musu vistiek geresne lotuliukas.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 28, 11:09)
man ortodonte visalaik ilgesne vielute palieka issikisusia bet ja uzlenkia ir niekas netrina smile.gif  arba sako jei dar trukdys tai su kokiu pincetu uzsilenkti ja smile.gif

si karta man irgi taip padare ,bet vistiek braizo doh.gif

QUOTE(Tinar @ 2009 08 28, 14:34)
..zinoma noreciau keramikiniu,kad kuo maziau matytusi..bet skaiciau kad buna luzta jie ir t.t.
tai va dvejoju..taip kad teks turbut metaliniais pasidziaugt..
o skaiciau saraselyje kad yra dar kazkokiu negirdetu breketu(damon ir safyriniai) pirma karta girdziu..).. g.gif kas juos nesioja kaip jie jums..einu dar internete paieskoti gal rasiu daugiau info;)

kad neluzta tie keramikiniai.aisku jei ten su sakute trankys kiekvienas tai ir tie gelezinei daug neatlaikys.o safyriniai tai tokie patys kaip keramikiniai tik isvis permatomi,o keramikiniai matiniai0nepermatomi,bet ir tie ir tie balti.,.

QUOTE(vampyre @ 2009 08 28, 14:38)
TAi kad safyriniai luzineja  blush2.gif  as su keramikiniais ir man labai patinka...nei trina, nei luzta, nieko smile.gif

tai ir su safyriniais tas pats,,neluzta schmoll.gif .bent jau kolkas mirksiukas.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 20:55)

jau seniai paklausti noriu:
priciom MB ? cia toks trumpinimas ar kaip ? ax.gif
Papildyta:
beje,pasigirsiu (nezinau kodel nepadariau to savaites pradzioj kai buvau prisijungus,visai isgaravo is galvos doh.gif ), as juk jau pilnai breketuota thumbup.gif thumbup.gif nuo pirmADIENIO cool.gif tai taaaaaip braizo,tuoj jau vaskas pasibaigs.virsui taip nebuvo schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 28 rugpjūčio 2009 - 21:15
Baby,o kodel greitai? unsure.gif Dabar klijavimui uzsirasiau rugsejo 22d. Man kaip tik sake kad geriausiai uz keliu menesiu apacia klijuoti smile.gif
Atsakyti
tai idek,bus faina pamatyt mirksiukas.gif

pioneer.gif Bet šiandien gal nespėsiu....

Ale kaip fainai bigsmile.gif Maniškis su manim negeria schmoll.gif
Atsakyti