Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

Įdėjau foto. Kai turėsiu daugiau, įdėsiu dar, nes mano visos foto dingo, kai užlūžo kompas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 21:06)
Jau tiesus  blush2.gif sake, jei viskas gerai iki Nauju tureciau nuimti, tai ziuresim ka pasakis kita karta  ax.gif
Papildyta:

Wow kaip fainiai 4u.gif
Laukiu nesulaukiu tokio vaizdelio veidrodyje, nors breketus turiu tik 2 sav. blush2.gif

QUOTE(Baby.. @ 2009 08 28, 22:14)
beje,pasigirsiu (nezinau kodel nepadariau to savaites pradzioj kai buvau prisijungus,visai isgaravo is galvos  doh.gif ), as juk jau pilnai breketuota  thumbup.gif  thumbup.gif nuo pirmADIENIO  cool.gif tai taaaaaip braizo,tuoj jau vaskas pasibaigs.virsui taip nebuvo  schmoll.gif  verysad.gif

Va, kai paskaitau apie jausmus "užbreketavus" apatinį žandikaulį, galvoju, kad nelysiu prie jo. Užteks man plano minimum...
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 08 28, 22:14)
jau seniai paklausti noriu:
priciom MB ? cia toks trumpinimas ar kaip ?  ax.gif

cool.gif
MB - mano brangusis, čia apie antrąsias puses taip šnekam koduotai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 20:04)
bet kodel nuotraukyciu neidejus? g.gif
Papildyta:
Shino tau ju su elastikais sukandima tvarko?o centro netvarko?nes man dabar centra tvarko,paskui tik sukandima g.gif

tai man ir centra ir sakandi vienu metu tvarko smile.gif tris elastikus vienu metu uzsidejus esu, paziu fotke esu imetus wink.gif praejo visai nedau laiko nuo elastiku nesiojimo, bet tai jau gerokai pasitaise man sakandis smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 19:27)
esu girdejusi geru atsilipiemu,pati cia skambinausi,bet kadangi buvo nezmoniskos eiles,ejau kitur,kur prieme smile.gif

O,tai reikes dabar man pasiskambinti,gal jau uzregistruos mane sausio menesiui.

QUOTE(Vergine @ 2009 08 28, 19:57)

Dariausi ten kelias proceduras, tai patiko, malonus gydytojai.

thumbup.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 21:06)

* nepasakyciau kad ryainair brangus, jei seki bilietu kainas gali kartais labai papigiau atskrist, o kartais ne.  ax.gif

**Taip su damonais gali isvengt dantu rovimo  mirksiukas.gif As mokejau 2200lt uz zandikauli  mirksiukas.gif kiek dabar + - daug maz turbut  mirksiukas.gif

Tai ne ne,nera nezmoniskai brangus smile.gif O as niekad nepagaunu pigiu bilietu..arba nemoku gaudyt biggrin.gif

Oi,tikiuosi,kad nereiks bigsmile.gif Tai visai nebrangiai ir kiek maciau foto,tai graziai man jie atrodo. Toje klinikoje raso,kad 23OOlt.

Kai turesiu priejima i jusu fotoalbuma,tai parodysiu ir savo dantukus,kaip jie atrodo dabar doh.gif Aisku paskui,kai pasipuosiu breketukais irgi butinai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 08 29, 00:32)
tai man ir centra ir sakandi vienu metu tvarko smile.gif tris elastikus vienu metu uzsidejus esu, paziu fotke esu imetus wink.gif praejo visai nedau laiko nuo elastiku nesiojimo, bet tai jau gerokai pasitaise man sakandis smile.gif  thumbup.gif

O tuos elastikus tik nakčiai reikia dėtis ar pastoviai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 08 29, 09:03)

bent jau man tai kiaura para reikia nesioti.. ryte ir vakare keiciu ir issiimu tik kai valgau ir dantis valau,, na ir kai patinginiaut sumastau ax.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 08 29, 09:30)
bent jau man tai kiaura para reikia nesioti.. ryte ir vakare keiciu ir issiimu tik kai valgau ir dantis valau,, na ir kai patinginiaut sumastau  ax.gif  biggrin.gif  tongue.gif

labas rytas smile.gif kaip perkunija neisgasdino kaunieciu??smile.gif

man irgi gyd vakar pasake kad tarpa uzdarysim greitai, o va sakandi su gumom reiks ilgiau paluket ir teks nesiot kiaura para kaip tau Shin..
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 08 29, 09:30)
bent jau man tai kiaura para reikia nesioti.. ryte ir vakare keiciu ir issiimu tik kai valgau ir dantis valau,, na ir kai patinginiaut sumastau  ax.gif  biggrin.gif  tongue.gif

Eina sau... O tai su jomis imanoma kabeti? Ir kiek mazdaug laiko jas reiks nesiot?
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 28, 21:17)
labas mergiotes parvykau pagaliau namoo smile.gif paverze man siandien dantis kaip reikiant biggrin.gif maniau kad israus greiciau nei uzdes elastika ir ta spyruokle, tai tarpas jau kiek gyd. minejo gali iki lapkricio uzsidaryt ir liks tik sakandi sutvarkyt biggrin.gif sake nenuims greit kad neistekeciau biggrin.gif

bet cia pastebejau daug kam spyruokles deda? g.gif as isvsi nezinojau apie toki dalyka doh.gif su ja tarpus uzdaro? unsure.gif
QUOTE(Vergine @ 2009 08 28, 22:58)
pioneer.gif Bet šiandien gal nespėsiu....
Ale kaip fainai bigsmile.gif Maniškis su manim negeria schmoll.gif

kodel negeria? smile.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 08 29, 09:03)

Pastoviai reikia nesiot,o kiek laiko nezinau .pradejau nuo 9 menesio ir kiek reikes nesake ax.gif
vergine paziuresim foto,bus malonu susipazint ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 29, 10:56)
labas rytas smile.gif kaip perkunija neisgasdino kaunieciu??smile.gif

man irgi gyd vakar pasake kad tarpa uzdarysim greitai, o va sakandi su gumom reiks ilgiau paluket ir teks nesiot kiaura para kaip tau Shin..

buvo pas jus perkunija??kaip faina,noriu ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Svaja, jeigu kalbam apie tą pačią spyruoklę, tai ji reikalinga tam, kad stumtų dantis. Na bent jau man taip. Pažiūrėk į mano foto, kur spyruoklė yra.. Ten toj foto man ta spyruoklė tik ką uždėta, o dabar, kai praėjo maždaug mėnuo, man jau atsirado tarpas tarp pirmuko ir antruko (pirmukai pasistūmė į dešinę)
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 29, 11:46)
Svaja, jeigu kalbam apie tą pačią spyruoklę, tai ji reikalinga tam, kad stumtų dantis. Na bent jau man taip. Pažiūrėk į mano foto, kur spyruoklė yra.. Ten toj foto man ta spyruoklė tik ką uždėta, o dabar, kai praėjo maždaug mėnuo, man jau atsirado tarpas tarp pirmuko ir antruko (pirmukai pasistūmė į dešinę)

aga paziurejau,apei ta pacia,bet matyt ji ir daugiau funkciju atlieka g.gif man ,kad stumtu dantis tai elastikai uzdeti(kad visus stumtu i desine).O ji nemaiso ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 29, 11:49)
aga paziurejau,apei ta pacia,bet matyt ji ir daugiau funkciju atlieka g.gif man ,kad stumtu dantis tai elastikai uzdeti(kad visus stumtu i desine).O ji nemaiso ? smile.gif

Nu ji ant vielutės užmauta. Taip kad aš jos net nejaučiu. ax.gif
Atsakyti