Įdėjau foto. Kai turėsiu daugiau, įdėsiu dar, nes mano visos foto dingo, kai užlūžo kompas

QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 21:06)
Jau tiesus
sake, jei viskas gerai iki Nauju tureciau nuimti, tai ziuresim ka pasakis kita karta 
Papildyta:

Papildyta:
Wow kaip fainiai

Laukiu nesulaukiu tokio vaizdelio veidrodyje, nors breketus turiu tik 2 sav.

QUOTE(Baby.. @ 2009 08 28, 22:14)
beje,pasigirsiu (nezinau kodel nepadariau to savaites pradzioj kai buvau prisijungus,visai isgaravo is galvos
), as juk jau pilnai breketuota
nuo pirmADIENIO
tai taaaaaip braizo,tuoj jau vaskas pasibaigs.virsui taip nebuvo

Va, kai paskaitau apie jausmus "užbreketavus" apatinį žandikaulį, galvoju, kad nelysiu prie jo. Užteks man plano minimum...
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 08 28, 22:14)

MB - mano brangusis, čia apie antrąsias puses taip šnekam koduotai

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 20:04)
bet kodel nuotraukyciu neidejus? 
Papildyta:
Shino tau ju su elastikais sukandima tvarko?o centro netvarko?nes man dabar centra tvarko,paskui tik sukandima

Papildyta:
Shino tau ju su elastikais sukandima tvarko?o centro netvarko?nes man dabar centra tvarko,paskui tik sukandima

tai man ir centra ir sakandi vienu metu tvarko

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 19:27)
esu girdejusi geru atsilipiemu,pati cia skambinausi,bet kadangi buvo nezmoniskos eiles,ejau kitur,kur prieme 

O,tai reikes dabar man pasiskambinti,gal jau uzregistruos mane sausio menesiui.
QUOTE(Vergine @ 2009 08 28, 19:57)
Dariausi ten kelias proceduras, tai patiko, malonus gydytojai.

QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 21:06)
* nepasakyciau kad ryainair brangus, jei seki bilietu kainas gali kartais labai papigiau atskrist, o kartais ne.

**Taip su damonais gali isvengt dantu rovimo

Tai ne ne,nera nezmoniskai brangus

Oi,tikiuosi,kad nereiks

Kai turesiu priejima i jusu fotoalbuma,tai parodysiu ir savo dantukus,kaip jie atrodo dabar

QUOTE(Shin @ 2009 08 29, 00:32)
tai man ir centra ir sakandi vienu metu tvarko
tris elastikus vienu metu uzsidejus esu, paziu fotke esu imetus
praejo visai nedau laiko nuo elastiku nesiojimo, bet tai jau gerokai pasitaise man sakandis

O tuos elastikus tik nakčiai reikia dėtis ar pastoviai?

QUOTE(Vergine @ 2009 08 29, 09:03)
bent jau man tai kiaura para reikia nesioti.. ryte ir vakare keiciu ir issiimu tik kai valgau ir dantis valau,, na ir kai patinginiaut sumastau

QUOTE(Shin @ 2009 08 29, 09:30)
bent jau man tai kiaura para reikia nesioti.. ryte ir vakare keiciu ir issiimu tik kai valgau ir dantis valau,, na ir kai patinginiaut sumastau

labas rytas

man irgi gyd vakar pasake kad tarpa uzdarysim greitai, o va sakandi su gumom reiks ilgiau paluket ir teks nesiot kiaura para kaip tau Shin..
QUOTE(Shin @ 2009 08 29, 09:30)

Eina sau... O tai su jomis imanoma kabeti? Ir kiek mazdaug laiko jas reiks nesiot?
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 28, 21:17)
labas mergiotes parvykau pagaliau namoo
paverze man siandien dantis kaip reikiant
maniau kad israus greiciau nei uzdes elastika ir ta spyruokle, tai tarpas jau kiek gyd. minejo gali iki lapkricio uzsidaryt ir liks tik sakandi sutvarkyt
sake nenuims greit kad neistekeciau 

bet cia pastebejau daug kam spyruokles deda?

QUOTE(Vergine @ 2009 08 28, 22:58)
kodel negeria?

QUOTE(Vergine @ 2009 08 29, 09:03)
Pastoviai reikia nesiot,o kiek laiko nezinau .pradejau nuo 9 menesio ir kiek reikes nesake

vergine paziuresim foto,bus malonu susipazint

Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 29, 10:56)
labas rytas
kaip perkunija neisgasdino kaunieciu??
man irgi gyd vakar pasake kad tarpa uzdarysim greitai, o va sakandi su gumom reiks ilgiau paluket ir teks nesiot kiaura para kaip tau Shin..

buvo pas jus perkunija??kaip faina,noriu ir as

Svaja, jeigu kalbam apie tą pačią spyruoklę, tai ji reikalinga tam, kad stumtų dantis. Na bent jau man taip. Pažiūrėk į mano foto, kur spyruoklė yra.. Ten toj foto man ta spyruoklė tik ką uždėta, o dabar, kai praėjo maždaug mėnuo, man jau atsirado tarpas tarp pirmuko ir antruko (pirmukai pasistūmė į dešinę)
QUOTE(Achilles @ 2009 08 29, 11:46)
Svaja, jeigu kalbam apie tą pačią spyruoklę, tai ji reikalinga tam, kad stumtų dantis. Na bent jau man taip. Pažiūrėk į mano foto, kur spyruoklė yra.. Ten toj foto man ta spyruoklė tik ką uždėta, o dabar, kai praėjo maždaug mėnuo, man jau atsirado tarpas tarp pirmuko ir antruko (pirmukai pasistūmė į dešinę)
aga paziurejau,apei ta pacia,bet matyt ji ir daugiau funkciju atlieka

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 29, 11:49)
aga paziurejau,apei ta pacia,bet matyt ji ir daugiau funkciju atlieka
man ,kad stumtu dantis tai elastikai uzdeti(kad visus stumtu i desine).O ji nemaiso ? 

Nu ji ant vielutės užmauta. Taip kad aš jos net nejaučiu.