Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(Achilles @ 2009 08 30, 11:06)
Labas, nuotaikos geros, nors Skuode pila kaip iš kibiro. Po pietų važiuojame su MB namučio į Vilnių 4u.gif

man kazkokios nekokios unsure.gif gal pageres smile.gif Vilniuje kazkaip nesimato lietucio,kad bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 30, 11:03)
Labas rytas visom 4u.gif kaip nuotaikos?

Laba ryta smile.gif nuotaikos puikios smile.gif katik prisidarem bliuda baltos misraines su MB, apsivalgem visiskai.. smile.gif laukiam mamos mano db atvaziuojant is Planagos ir i Nida keliausim.. tikekimes neuzlis labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 08 30, 11:12)
Laba ryta smile.gif nuotaikos puikios smile.gif katik prisidarem bliuda baltos misraines su MB, apsivalgem visiskai.. smile.gif laukiam mamos mano db atvaziuojant is Planagos ir i Nida keliausim.. tikekimes neuzlis labai smile.gif

ooo kaip faina,pavydziu baltai,man tai bus eilinis sekmadienis namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 08 30, 11:12)

na tikėkitės, nes Skuode tai griaudi ir pila nesveikai, o juk nedaug km skiria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 30, 11:16)
na tikėkitės, nes Skuode tai griaudi ir pila nesveikai, o juk nedaug km skiria  ax.gif

noriu lietaus,grybu daugiau bus lotuliukas.gif
Daivasta vel tave trugdau,turiu pora klausimeliu 4u.gif
1.Ar tau visus dantis slifavo?
2.Ar slifavo tarpdancius?
kazka dar zadejau klaust,bet pamirsau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 30, 11:16)
na tikėkitės, nes Skuode tai griaudi ir pila nesveikai, o juk nedaug km skiria  ax.gif

mes Klaipedoj esam, tai cia nelyja.. nulijo parycias, bet db jau lyg ir saule bando list is po debesu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas! O gal jau diena? g.gif smile.gif As tai kai dirbu, tai apie nieka negaliu galvot, kaip tik apie darbo pabaiga... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 08 30, 11:45)
Labas rytas! O gal jau diena? g.gif  smile.gif As tai kai dirbu, tai apie nieka negaliu galvot, kaip tik apie darbo pabaiga... wacko.gif

vargse,ir sekamdieni dirbi?as sedziu ir galvoju kaip namus susitvarkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 30, 11:50)
vargse,ir sekamdieni dirbi?as sedziu ir galvoju kaip namus susitvarkyt doh.gif

Dabar isvis dvieju savaiciu maratona variau, tai sian paskutine diena ir vel normalus rezimas thumbup.gif Dirbu prekybos centre, tai kaip zinia, jie dirba ir savaitgaliais...
Man tai ryt teks iskuopt namus, o tai kai dirbi iki 21 val., ne ka ir speji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 08 30, 12:18)
Dabar isvis dvieju savaiciu maratona variau, tai sian paskutine diena ir vel normalus rezimas thumbup.gif Dirbu prekybos centre, tai kaip zinia, jie dirba ir savaitgaliais...
Man tai ryt teks iskuopt namus, o tai kai dirbi iki 21 val., ne ka ir speji doh.gif

uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 30, 12:26)

O kam dabar lengva... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 08 30, 12:56)
O kam dabar lengva... smile.gif

turbut niekam unsure.gif
Atsakyti