Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

Mano vizitas turėjo būti rugpjūčio 25 dieną, bet aš jį atidėjau, nes tebebuvau pas tėvus, tai rytoj turėtų man paskambinti ir pranešti, kada atvykti. Dantukai pajudėję, tikslas pasiektas (reikėjo, kad atsirastų tarpelis tarp pirmo ir antro danties, nes už antruko gomury yra išaugęs kitas dantis, tai jam kol kas nebuvo vietos. Kadangi dantukas jau pasistūmė ir atsirado tarpelis, tikiuosi to tarpelio pakaks thumbup.gif , tai jau per kitą vizitą turėtų ištraukti antrą dantuką thumbup.gif ). O paskui kabins breketuką ant to, kuris gomury ir stums jį į ištrauktojo antruko vietą 4u.gif

O aš pati tai puikiai, pasibuvau su šeima, dabar vėl dviese su MB namuos karaliausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 30, 20:53)
sveika smile.gif na as galima sakyt ir nepailsejau biggrin.gif nes kaime daug darbo buvo, reikejo teciui padeti stoga dengti, tvora statyti smile.gif tai daugiau dirbom nei ilsejomes  smile.gif  bet siaip man patiko, grinas oras, geras oras ir gera kompanija smile.gif aisku, ne tik dirbau tas dvi savaites , buvau su MB beveik visas dienas, dziaugiausi juo, nes nemaciau daugiau nei menesi smile.gif  4u.gif
o kaip tu? kaip tavo dantukai? mano tai gan normaliai, nelb juda nelb ir pergyvenu jau kazkodel biggrin.gif buvau va pas dantiste del sanku priekiniu dantu tai pasake kad viskas gerai ir jei nenuims breketu po metu tai ateit vel smile.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  o taip laukia vizitas rugsejo 16diena. smile.gif

ooo,man tai rugesejo 15 vizitas ax.gif
Atsakyti
man dbr tik spalio 2vizitas, bet kai paverze maniau kad puse dantu isbyres..
Atsakyti
[quote=Achilles,2009 08 30, 21:48]
Labas, natale, pas mus yra viena panelė, kuriai tokį aparačiuką dėjo (jei nieko nemaišau, turbūt apie žiogelį kalbi? g.gif ) Pas mane irgi sąkandis blogas, bet jokių aparačiukų nereikėjo, tvarkom sakandį pačių breketų pagalba, paskui, matyt, elastikus reikės nešioti. O šiaip, sveika atvykusi 4u.gif

Nezinau ar cia tas pats ziogelis,bet moksliskai jis vadinas "herbsto aparatas".Dabar pagooglinau fotkes to aparaciuko net silpna pasidare kaip cia su jo reikes gyvent. unsure.gif matyt mano atveju su elastikais neprasisuksi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikttorija @ 2009 08 30, 18:03)
Sveikos, kaip senai čia lankiausi, neviską perskaičiau net  4u.gif biggrin.gif Buvau prieš kelias dienas pas gydytoją, turėjo jau nuimti, šitiek laimės buvo, kad pagaliau nuo rudens jau būsiu be breketų, bet.. Pasirodo atgal grįžta vienas dantukas, tai dar kelis mėnesius teks panešiot.. verysad.gif

Tikiu, kad nefaina, kai jau galvojai, kad nuims, o čia bac doh.gif Na bet tikėkimės, visgi greit tau viskas susitvarkys. drinks_cheers.gif

QUOTE(natale @ 2009 08 30, 18:54)
Sveikos paneles! Priimkite  ir mane I savo sekta  blush2.gif

Sveika atvykus 4u.gif

QUOTE(natale @ 2009 08 30, 21:30)
Nezinau ar cia tas pats ziogelis,bet moksliskai jis vadinas "herbsto aparatas".Dabar pagooglinau fotkes to aparaciuko net silpna pasidare kaip cia su jo reikes gyvent.  unsure.gif  matyt mano atveju su elastikais neprasisuksi  ax.gif

Achilles turbūt turėjo omeny mane, bet pagooglinau ir aš, tai sakau, kad čia ne tas voriukas, kur pas mane buvo... mano voriukas ne toks bauginantis buvo unsure.gif rimtai, kaip kokio terminatoriaus burna atrodo lotuliukas.gif Tik nepyk 4u.gif Tiesiog džiaugiuosi, kad man jo nereikėjo nešiot... karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 30 rugpjūčio 2009 - 20:48
Labukas
Savaitgalį buvau vestuvėse... :)Gerai, kad lijo tik po to, kai grįžom iš pasivažinėjimų gamtoje thumbup.gif
Kai savo fotiku fotkintas nuotraukas peržiūrėjau - breketų nesimato, o gal per metus išmokau nesišypsoti? g.gif
Nebuvo nei vieno klausimo - kas čia per daiktas ir kodėl man jo reik. Matyt, žmonės breketus priima jau natūraliai biggrin.gif Beje, visažistė sakė, akd jie labai gražūs ir savotiškai puošia bigsmile.gif
Papasakosiui apie pokyčius. Dešinėj pusėj liko laaabai mažas tarpelis neužsitraukęs (iš toliau jo net nebesimato), kairėj dar kokie 2 mm... Vizitas jau šį penktadienį. Smalsu, ką pasakys, kokie toliau darbai laukia. Ir be galo laukiu, kada nukirps atsikišusias vielutes, braižo nerealiai doh.gif
QUOTE(Shin @ 2009 08 26, 19:52)
as tai neseniai gryzau is zygio su baidarem cool.gif  pirma kart plaukiau, bet tai ispudziu ilgam turesiu  thumbup.gif 

Kokiu maršutu plaukei? Aš išbandžius nuo Senosios Varėnos Merkiu iki Merkinės. Liuks trasa! (kaip pirmam kartui).
Atsakyti
[quote=Gitusia,2009 08 30, 22:01]
Labukas
Savaitgalį buvau vestuvėse... :)Gerai, kad lijo tik po to, kai grįžom iš pasivažinėjimų gamtoje thumbup.gif
Kai savo fotiku fotkintas nuotraukas peržiūrėjau - breketų nesimato, o gal per metus išmokau nesišypsoti? g.gif
Nebuvo nei vieno klausimo - kas čia per daiktas ir kodėl man jo reik. Matyt, žmonės breketus priima jau natūraliai biggrin.gif Beje, visažistė sakė, akd jie labai gražūs ir savotiškai puošia bigsmile.gif
[quote]
Kaip noriu į vestuves... rolleyes.gif
Daug kas turbūt breketus žino iš filmo "Betė", tai ir nesistebi biggrin.gif
Atsakyti
Achilles turbūt turėjo omeny mane, bet pagooglinau ir aš, tai sakau, kad čia ne tas voriukas, kur pas mane buvo... mano voriukas ne toks bauginantis buvo unsure.gif rimtai, kaip kokio terminatoriaus burna atrodo lotuliukas.gif Tik nepyk 4u.gif Tiesiog džiaugiuosi, kad man jo nereikėjo nešiot... karsta.gif
[/quote]
Kai man Latkauskiene parode foto to aparaciuko,taip ir prisedau. blink.gif sakau kaip baisiai atrodo! tokiooom akytem i ja pasiziurejau,matyt pamate kad man negera daros tai apramino, sake kad dabar yra daug grazesniu aparaciuku.Estetiskai atrodo.Bet pati ju dar nemaciau,tai net nezinau ko laukt dabar. g.gif kad tik nesimatytu ju. doh.gif Nezinau kaip su jais buciuotis reikes ir visa kita.. blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif po sodybos tik grizau ir i laidotuves verysad.gif mire pamotes mociute... siandien visa diena buvom sarvojime, ryt laidotuves sad.gif
Atsakyti
uzuojauta Sandrute...
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 08 30, 18:29)
kiti tai atsisako detis apacia,nebent jei sukandima taisyti reikia tada jau nieks apsisprest neleis  lotuliukas.gif

Tai as bet kokiu atveju negaliu i apacia nesidet nes tada virsutinis zandikaulis sumazetu,tai sukramtyciau sau apatinio zandikaulio vidu,ir sukandimas blogas biggrin.gif

Uzjauciu ou_jeaa verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 30 rugpjūčio 2009 - 21:40
kaimynai rugsejo pirma tikriausiai svencia su radzio muzika.. tuoj iskviesiu pareigunus manau..
Atsakyti