Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

labutis 4u.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 08 28, 22:33)
Baby,o kodel greitai? unsure.gif  Dabar klijavimui uzsirasiau rugsejo 22d. Man kaip tik sake kad geriausiai uz keliu menesiu apacia klijuoti smile.gif

kazkaip man atrodo kad tau vos pries menesi uzdejo ax.gif taaip greit laikas eina doh.gif

QUOTE(Bagel @ 2009 08 28, 23:58)
Papildyta:
cool.gif
MB - mano brangusis, čia apie antrąsias puses taip šnekam koduotai  tongue.gif

taip ir maniau lotuliukas.gif

QUOTE(daivasta @ 2009 08 29, 14:15)
Svajaaa nea kapu man nedave.
Na ka mergaites o dabar zadetos mano dantuku foto, dar ir kaip plokstele atrodo  rolleyes.gif

labai grazus dantukai wub.gif wub.gif bet ta plokstele doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
oj jau labai grazus nauji namuciai wub.gif
as tik nesenai grizau is kaimo, po dvieju savaiciu nebuvimo namie,taip gera.
dar visko nespejau perskaityti, bet tikrai perskaitysiu smile.gif kaip gera cia vel rasyti biggrin.gif dvi savaites be interneto buvau thumbup.gif pailsejau.. kaip jusu dantukai? mano tai normaliai, kazkaip nejuda man rodos jie smile.gif
Atsakyti
Man irgi niekas nejuda schmoll.gif Nors gal koki milimetra pasistumejo nes mazdaug tiek jauciu vielutes islindusios lotuliukas.gif Zinot gal man isvis nesidet apacioj man virsuj pats tas lotuliukas.gif Nenoriu kad vel ten viska trintu doh.gif Nors aisku jau nusisneku cia,nieks manes nepaliks tik su virsum lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 30, 14:21)
sveikos  4u.gif
oj jau labai grazus nauji namuciai  wub.gif
as tik nesenai grizau is kaimo, po dvieju savaiciu nebuvimo namie,taip gera.
dar visko nespejau perskaityti, bet tikrai perskaitysiu  smile.gif  kaip gera cia vel rasyti  biggrin.gif  dvi savaites be interneto buvau  thumbup.gif  pailsejau.. kaip jusu dantukai? mano tai normaliai, kazkaip nejuda man rodos jie  smile.gif

ooo tau jau metukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip senai čia lankiausi, neviską perskaičiau net 4u.gif biggrin.gif Buvau prieš kelias dienas pas gydytoją, turėjo jau nuimti, šitiek laimės buvo, kad pagaliau nuo rudens jau būsiu be breketų, bet.. Pasirodo atgal grįžta vienas dantukas, tai dar kelis mėnesius teks panešiot.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 08 30, 14:29)
Man irgi niekas nejuda schmoll.gif  Nors gal koki milimetra pasistumejo nes mazdaug tiek jauciu vielutes islindusios lotuliukas.gif  Zinot gal man isvis nesidet apacioj man virsuj pats tas lotuliukas.gif  Nenoriu kad vel ten viska trintu doh.gif  Nors aisku jau nusisneku cia,nieks manes nepaliks tik su virsum lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kiti tai atsisako detis apacia,nebent jei sukandima taisyti reikia tada jau nieks apsisprest neleis lotuliukas.gif

QUOTE(Vikttorija @ 2009 08 30, 18:03)
Pasirodo atgal grįžta vienas dantukas, tai dar kelis mėnesius teks panešiot.. verysad.gif

o dar ir taip buna ? oho,kaip taip gali ? jei viela juos vis dar laiko ? doh.gif blink.gif
Atsakyti
o dar ir taip buna ? oho,kaip taip gali ? jei viela juos vis dar laiko ? doh.gif blink.gif
[/quote]

Tai man prieš kelis mėnesius nuėmė tą vielutę, tik ant priekinių keturių dantukų tokį mažą kaip ir lanką uždėjo, nepamenu kaip vadinasi g.gif Tai va iltis ir sukosi atgal.. Šiaip aš pati to nepastebėjau, bet sakė gyd, jog stumias atgal kokiu puse milimetro.. Dabar vielą vėl uždėjo per visus dantis..Žiūrėsiu ką paskuj sakys blink.gif
Atsakyti
Sveikos paneles! Priimkite ir mane I savo sekta blush2.gif Mano kelias link Holivudo prasides spalio 6 diena.Mano gydytoja Latkauskiene.Girdejau sitam forume daug geru atsiliepimu apie ja,tai ir uzsirasiau pas ja.Nors kai buvau pas ja pirma karta,tai pasijauciau kaip konvejere.Kazkaip viskas greitai ivyko.10 min ir man jau duoda lapuka su uzrasu 50 lt.- reikia suprast uz konsultacija.Dar suzinojau kad man ir sakandis blogas (aisku gydytoja nekalta tongue.gif ) bet man tai pranese tokiu tonu,mazdaug “rytoj tu mirsi” . doh.gif Sake reikalinga operacija, bet atsisakiau.Tada pasiule kita varianta- kazkoks aparaciukas ant breketu dedasi kad stumtu zandikauli I preki.Rode fotke, atrodo baisia kaip terminatorius.Bet ka, teks pasirasyt, juk Holivudas tai laukia nail.gif Tai va dabar laukiu savo vizito ir baltai jums pavydziu kad jus jau breketotos.Tiesa daugiau info gavau is jusu forumo,nei per jos konsultacija.Minusas- ja,pliusas jums. 4u.gif
Atsakyti
labas natale, sveika atvykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 30, 17:19)
ooo tau jau metukai 4u.gif

tep tep, man jau metukai 4u.gif nespejau net pastebet kaip greit prabego sie metukai:) na vis maziau lieka iki nuimimo thumbup.gif nors dar net nesimato tos pabaigos bet va jau metus nesioju juos, tikiuosi max dar metu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas, natale, pas mus yra viena panelė, kuriai tokį aparačiuką dėjo (jei nieko nemaišau, turbūt apie žiogelį kalbi? g.gif ) Pas mane irgi sąkandis blogas, bet jokių aparačiukų nereikėjo, tvarkom sakandį pačių breketų pagalba, paskui, matyt, elastikus reikės nešioti. O šiaip, sveika atvykusi 4u.gif

Justyte, sveika sugrįžusi, kaip pailsėjai?
Aš va ką tik irgi grįžau į Vilnių, relaksuojuosi lovytėj ir geriu arbatą 4u.gif

Vampyre ir visos kitos panelės, kurios naudojote skalavimo skystį "Listerine", nusipirkau šiandien jį, bet dar nenaudojau, vakare jau bandysiu. Jūs sakėt, ypač Vampyrė čia reiškėsi bigsmile.gif , kad jį būtinai reikia skiesti su vandenuku, bet aš perskaičiau instrukciją, ten parašyta "nenuryti, neskiesti"
Tai kaip čia yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 30, 21:48)
Labas, natale, pas mus yra viena panelė, kuriai tokį aparačiuką dėjo (jei nieko nemaišau, turbūt apie žiogelį kalbi?  g.gif )  Pas mane irgi sąkandis blogas, bet jokių aparačiukų nereikėjo, tvarkom sakandį pačių breketų pagalba, paskui, matyt, elastikus reikės nešioti. O šiaip, sveika atvykusi  4u.gif

Justyte, sveika sugrįžusi, kaip pailsėjai?
Aš va ką tik irgi grįžau į Vilnių, relaksuojuosi lovytėj ir geriu arbatą 4u.gif

Vampyre ir visos kitos panelės, kurios naudojote skalavimo skystį "Listerine", nusipirkau šiandien jį, bet dar nenaudojau, vakare jau bandysiu. Jūs sakėt, ypač Vampyrė čia reiškėsi bigsmile.gif , kad jį būtinai reikia skiesti su vandenuku, bet aš perskaičiau instrukciją, ten parašyta "nenuryti, neskiesti"
Tai kaip čia yra? g.gif

sveika smile.gif na as galima sakyt ir nepailsejau biggrin.gif nes kaime daug darbo buvo, reikejo teciui padeti stoga dengti, tvora statyti smile.gif tai daugiau dirbom nei ilsejomes smile.gif bet siaip man patiko, grinas oras, geras oras ir gera kompanija smile.gif aisku, ne tik dirbau tas dvi savaites , buvau su MB beveik visas dienas, dziaugiausi juo, nes nemaciau daugiau nei menesi smile.gif 4u.gif
o kaip tu? kaip tavo dantukai? mano tai gan normaliai, nelb juda nelb ir pergyvenu jau kazkodel biggrin.gif buvau va pas dantiste del sanku priekiniu dantu tai pasake kad viskas gerai ir jei nenuims breketu po metu tai ateit vel smile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif o taip laukia vizitas rugsejo 16diena. smile.gif
Atsakyti