Įkraunama...
Įkraunama...

Supernatural(išrinktieji)

Jau susiradau smile.gif

Nu nerealus man tas serialas wub.gif vis geriau nei meksikos pripumpuotas pusdienis per teliką doh.gif

Praktiškai žiūrėti pradėjau dėl to,kad labai jau gražuoliukas didelis vaidina wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip suprantu,čia mažokai gerbėjų šiam serialui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skadi @ 2011 01 15, 14:48)
Kaip suprantu,čia mažokai gerbėjų šiam serialui  unsure.gif

Gal ir yra daugiau, tik daug kas ziuri skirtingus sezonus, ir yra kas nenori zinoti kas bus toliau, todel ir nebendrauja. As dabar laukiu kol pasirodis 6 sezono 12 serija. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2011 01 15, 19:21)
Gal ir yra daugiau, tik daug kas ziuri skirtingus sezonus, ir yra kas nenori zinoti kas bus toliau, todel ir nebendrauja.  As dabar laukiu kol pasirodis 6 sezono 12 serija.  bigsmile.gif

Tada viskas aišku...na aš irgi nenoriu žinoti kas bus ax.gif

Bet galėtų atsirast bendraujančių,kas žiūri dabar rodomas serijas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skadi @ 2011 01 15, 22:16)

Bet galėtų atsirast bendraujančių,kas žiūri dabar rodomas serijas  rolleyes.gif

koki sezona dabar ziurit?
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2011 01 16, 10:45)
koki sezona dabar ziurit?

Nelabai aš gaudaus tuose sezonuose...žiūriu tai ką rodo LNK ir viskas blush2.gif o pažiūrėjus į programą tai parašyta,kad tik 2 sezonas g.gif keista kažkaip..nes keletą serijų parsisiunčiau alia tipo 3 sezono,bet jos man matytos jau g.gif žodžiu nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi Supernatural gerbėjai renkasi čia nes tik čia pasirodo pačios pirmos Išrinktųjų serijos!!!!!
http://nohv.blogspot...-pasirodys.html
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2011 01 24, 12:46)
Sveiki visi Supernatural gerbėjai renkasi čia nes tik čia pasirodo pačios pirmos Išrinktųjų serijos!!!!!     
http://nohv.blogspot...-pasirodys.html

Ačiū 4u.gif tik gaila,kad už free,teduoda vos 1 seriją pasisiųst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skadi @ 2011 01 24, 14:09)
Ačiū  4u.gif  tik gaila,kad už free,teduoda vos 1 seriją pasisiųst  smile.gif

Gali būti iš ten aš nesisiunčiau nei vienos serijos aš ten pasižiūriu kiek liko procentu kada išvers ir įgarsins kai tik įgarsina iškart įdeda į torrent.lt smile.gif Iš ten aš ir siunčiuosi visada .Bet šiaip tas puslapis susikūrė visai nesenai todėl ji reikia platinti nes ten dirbantys žmonės verčia ir garsina tik supernatural (pagrinde) jie vieninteliai lietuvoja verčia Išrinktuosius smile.gif Todėl ir reikia juos palaikyti ir gal kartas nuo karto ir paremti...manau šitas serijalas to vertas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2011 01 24, 13:29)
Gali būti iš ten aš nesisiunčiau nei vienos serijos aš ten pasižiūriu kiek liko procentu kada išvers ir įgarsins kai tik įgarsina iškart įdeda į torrent.lt smile.gif Iš ten aš ir siunčiuosi visada .Bet šiaip tas puslapis susikūrė visai nesenai todėl ji reikia platinti nes ten dirbantys žmonės verčia ir garsina tik supernatural (pagrinde) jie vieninteliai lietuvoja verčia Išrinktuosius smile.gif Todėl ir reikia juos palaikyti ir gal kartas nuo karto ir paremti...manau šitas serijalas to vertas  mirksiukas.gif

Aiškuma tada...reiks ir man į torrent .lt įlyst,net pamiršau ,kad ten galiu panaršyt...

O ,kad serialas superinis tai pritariu 100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man ir šis serialas thumbup.gif , tik gaila kad taip vėlai rodo, ne visada ištempiu iki jo, užmiegu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 01 29, 15:09)
Man ir šis serialas  thumbup.gif , tik gaila kad taip vėlai rodo, ne visada ištempiu iki jo, užmiegu ax.gif

Man atrodo,didesnį žiūrimumą turėtų šis serialas,jei patogesniu laiku rodytų...bent jau 24 val blush2.gif bet ne 1.30 doh.gif
Atsakyti