Įkraunama...
Įkraunama...

Supernatural(išrinktieji)

QUOTE(BEGALYBĖ @ 2010 07 18, 12:25)
tai pirmadieni prades antra rodyt?
Papildyta:
ir gal kas zino interneto svetaine kur butu galima ziureti isrinktuosiu lietuviskai ?

Zinau tik rusu kalba kur rast . Cia:

http://kino-dom.tv/d...ezony-1234.html

ir cia:

http://seriali_su/sverxestestvennoe/
Atsakyti
tai gal kas nors zino kur nors atsisiust galima išrinktuju 3sezona lietuviu kalba ? smile.gif
Atsakyti
ar koki nors kita sezona as esu perziurejas tik 2
Atsakyti
gal kas zino lb reik blush2.gif
Atsakyti
gali buti ir lt sub
Atsakyti
Aš žiūriu su rusiškais subtitrais naująjį sezoną. Labai mėgstu šį serialą, ir humoro užtektinai, ir siužetas įdomus.
Lietuviškų subtitrų nemačiau niekad, tik angliškus ir rusiškus...
Atsakyti
drinks_cheers.gif man patinka sitas serialas.. o jau broliukai wub.gif
ziuriu prasidejusi 6 sezona rusu vertime is kinozal.ru smile.gif
Atsakyti
o su lt titrais ar lietuviskai nesat mate?
Atsakyti
man taip pat sis serialas vienas is geriausiu, bet kad 3 sezono ir tolimesniu neimanoma rast lt o gal kas netycia kur radot? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 08, 15:00)
drinks_cheers.gif man patinka sitas serialas.. o jau broliukai  wub.gif
ziuriu prasidejusi 6 sezona rusu vertime is kinozal.ru  smile.gif

As tai renku dvd sio serialo.Turiu 3,4,5 sezonus, Vis 1,2 sezonus negaliu pagauti. Veliau tikrai su malonumu dar karta paziureciau visus sezonus. Labai laukiu sendien 6 sezono 3 serijos, turetu jau buti su vertimu. thumbup.gif Skaiciau kad Kasas pasirodis sioj serijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voriukas*: 10 spalio 2010 - 08:09
QUOTE(*Voriukas* @ 2010 10 10, 09:07)
As tai renku dvd sio serialo.Turiu 3,4,5 sezonus, Vis 1,2 sezonus negaliu pagauti. Veliau tikrai su malonumu dar karta paziureciau visus sezonus. Labai laukiu sendien 6 sezono 3 serijos, turetu jau buti su vertimu.  thumbup.gif Skaiciau kad Kasas pasirodis sioj serijoj.

nieko superinio, bet sekanti serija turetu buti super nes D taps uzkeiktu ir visi jam tik tiesa sakys thumbup.gif , o gi jam dabar svarbu suprasti kas dedasi su jo mazuoju broliuku
Atsakyti
O gal kas nors zinot kur rasti trecia sezona lt? g.gif nes pirma ir antra jau maciau ir labai noreciau trecia pamatyt bet neikur nerandu, kad ir su lt sub butu ir tai gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti