Aš vis žiūriu į jūsų darbelius, grožiuosi, grožiuosi, bet taip ir nesugalvoju, kaip man dėžutę dekoruoti...
Ir toks kvailas klausimas kyla - o jūs pačios sugalvojate kaip dekoruoti, ar semiatės idėjų iš kažkur? Jei taip - iš kur? Dėkinga iš anskto
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 08 30, 20:37)
Aš vis žiūriu į jūsų darbelius, grožiuosi, grožiuosi, bet taip ir nesugalvoju, kaip man dėžutę dekoruoti...
Ir toks kvailas klausimas kyla - o jūs pačios sugalvojate kaip dekoruoti, ar semiatės idėjų iš kažkur? Jei taip - iš kur? Dėkinga iš anskto 
kol kas pati galvoju,kaip daryti,o ,kai jau isseks fantazija,teks kopijuoti
geriausia savo fantazija pasitelkt,gi ji pas zmogu beribe
nors geru pvz ir yra naudinga paziuret,gi kaip mokina ir piesejus,rodo geriausius darbus,architektai varto ivairius albumus,dizaineriai taip pat,tad gerai kartais paziuret geru pavyzdziu,kaip yra daroma gerai,kaip ne ir tada pasijungt savo fantazija,o geriausias saltinis tai va musu forumas
mokomes viena is kitos
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 08 30, 20:37)
Paprasciausiai -paguglink
Taip patiko suoliukas P@ulos , kad pati emiausi dekoruoti savo dukrytei suoliuka
Labas rytas suraitytas
Arbatinė "Jūros prisiminimai"

Daiktadėžė "Atkeliavę iš pasakos"

Arbatinė "Jūros prisiminimai"

Daiktadėžė "Atkeliavę iš pasakos"

[quote=Džiuga+,2009 08 31, 09:15]
Labas rytelis, kokia grazi arbatine, apatine dalis kaip isdziuvusi zole po vasaros karsciu,
cia turbut ryzinis
Daiktadezes meskuciai labai mieli
Labas rytelis, kokia grazi arbatine, apatine dalis kaip isdziuvusi zole po vasaros karsciu,
Daiktadezes meskuciai labai mieli
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 08 31, 08:15)
Meskuciai kokie faini,tokie siltuciai minksti
O dezutes sonai,kuo daryti,cia servetele
QUOTE(Paul@ @ 2009 08 31, 08:21)
Meskuciai kokie faini,tokie siltuciai minksti
Aciu. Seniai su meskiais norejosi padaryti, dar lako reikia keleto sluoksniu, cia tik su 2
Cia toks idomus ryzinis, su tikrom storom zolem
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 08 31, 08:29)
Aciu. Seniai su meskiais norejosi padaryti, dar lako reikia keleto sluoksniu, cia tik su 2
Cia toks idomus ryzinis, su tikrom storom zolem
net kvepejo kol dziuvo zole. Rayher firmos popierius, patiko, skiriasi nuo iprastiniu ryziniu.
Džiuga nerealiai gražu
Ypač daiktadėžė...patiko ir mano dukriukui...prišoko prie kompo kad parodyčiau
dziuga+ ta jurine isties grazi,kaip is juros istraukta,tie sonai,kaip juros ta zole atrodo,super