Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų namučiai --->> pagyrų puodas

Paula kaip šauniai suderinai kelis motyvus thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos uz ivertinimus,man tai labai svarbu wub.gif
Atsakyti
Paul@ nuostabus suoliukas,labai graziai suderintos kelios serveteles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
noreciau parodyti remeli,dariau vestuvems dovanu prie dezutes (dezute su nuotrauka jaunuju,tai nesinori efisuoti ax.gif ) i kuria desim pinigelius blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=-barsyle-,2009 08 30, 13:07]
dvelkiantis romantika, elegancija remelis 4u.gif

P@ula koks fainas suoliukas, labai vaikiskas, suderinta viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2009 08 30, 12:07)
noreciau parodyti remeli,dariau vestuvems dovanu prie dezutes (dezute su nuotrauka jaunuju,tai nesinori efisuoti ax.gif ) i kuria desim pinigelius blush2.gif

fainas labai,o dezute gali parodyt,gali akis uzdenkt niekas nepazins,bet pamatys dezutes grozy ax.gif as taip esu uzmaskavus savo dezute,beje mano pats pirmasis dekupazinis darbas ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Mamukas Indriukas,2009 08 30, 14:57]
o sitos dezutes nemaciau , kaip pirmas darbelis tai klasiskas thumbup.gif ir visokiu grazumynu ikomponuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 08 30, 09:03)
blink.gif Merginos nu ir grozybiu prisiziurejau,cia tik neuzsuk ilgeliau,tai akys ant kaktos susoka blink.gif  wub.gif  wub.gif Visu fantastiski darbeliai 4u.gif  wub.gif
O cia dukrytei suoliuka padariau blush2.gif
user posted image
user posted image

va koks grozis bigsmile.gif tikrai kaip viskas sauniai suderinta, pas mus ir yra toks panasus suoliukas, kazka pabandysiu padaryti, aisku man taip neiseis smile.gif nes as dar tik pradziamoksle-savamoksle.
PAULA o kaip cia uzdedi ta fona tu, melynas dangus zolyte zalia, ta prasme padengtas visas pavirsius, atkiras detales zinau kaip uzdeti.
Atsakyti
Faunuoliškas suoliukas. Dangus gražiai padarytas smile.gif
Va, merginos kas būna, kai neaprašot darbukų, tada kiekvienai vis kitas klausimas kyla. smile.gif
rug_gele, spėju, kad čia dangus ir žolė - pritapymai atiderinus spalvytes.

PS. šioje temoje mes necituojame nuotraukų, nes moderatorės neleidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 08 28, 19:58)

gero savaitgalio, pailsėkit nuo darbų  mirksiukas.gif

...ka sekmingai ir dariau...bet dabar doh.gif ...labai nervuojuosi,nes negaliu isvardinti visu darbeliu autoriu nicu,tad visoms didelis aciu uz grazius reginius user posted image
Melynaakia artimiausiu laiku kazka bendro pastebesi tarp savo bordinio remelio ir mano tvarinio biggrin.gif
Atsakyti
Paul@ super suoliukas thumbup.gif Labai žaismingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 08 30, 18:27)
va koks grozis bigsmile.gif tikrai kaip viskas sauniai suderinta, pas mus ir yra toks panasus suoliukas, kazka pabandysiu padaryti, aisku man taip neiseis smile.gif nes as dar tik pradziamoksle-savamoksle.
PAULA o kaip cia uzdedi ta fona tu, melynas dangus zolyte zalia, ta prasme padengtas visas pavirsius, atkiras detales zinau kaip uzdeti.

va balte jau tau atsake,pritapiau kur reikejo mirksiukas.gif
Atleiskit,kad neaprasiau darbo eigos blush2.gif Virsus dazai-sadolin kakas-dazai ir servetele,fonas pritapytas 4u.gif

Aciu dar karta visoms.

barsyles
,labai siltas remelis wub.gif

Mamukas Indriukas superine dezute,o dar pirma blink.gif wub.gif
Atsakyti