Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų namučiai --->> pagyrų puodas

na ir darbu uzderejo drinks_cheers.gif patiko melynakes paveikslas,kiek suprantu ant stiklo dekupazinta super ideja thumbup.gif urupejos dezute liuks wub.gif ir nepamenu niko puodeliai labai jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 29, 14:57)

Rug_gele, pirmas darbelis kaip visad išliks pats mieliausias...nes tai tik kelio pradžia 4u.gif

aciu, taip tikrai man jis toks mielas...
Atsakyti
Svekutės,
Nu ir gražūs jūsų darbeliai!!!
Man dar oiiii kaip toli iki jūsų...

http://img188.images...i/dscf9572.jpg/

Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 08 29, 17:04)
Rodausi ir as  blush2.gif
Cia keleta kartu perdaryta dezute.... Labai ji jau man nenusiseke  ax.gif

Kas tau cia nenusiseke. Man tai grazu ax.gif

QUOTE(abc12355 @ 2009 08 29, 22:07)
Svekutės,

Taip ir toliau darbuokis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abc12355 @ 2009 08 29, 22:07)
Svekutės,

http://img188.images...i/dscf9572.jpg/

Visai netoli...labai graži dėžutė ir forma kokia įdomi, nematyta thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, kas pastebejot mano burlaivi plaukiojanti naujuose dekup. darbeliu namuose biggrin.gif 4u.gif

Kazkuri rase , kad per margas remelis gavosi, man asmeniskai labai grazus 4u.gif
Dezele , kurios apacia vienos spalvytes man taip pat patiko, gal per soniuka koki apacioj paleisti tuos rastelius butu galima, o gal ir nieko nebereikia daryt g.gif :4u

Visu nebeprisimenu visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
blink.gif Merginos nu ir grozybiu prisiziurejau,cia tik neuzsuk ilgeliau,tai akys ant kaktos susoka blink.gif wub.gif wub.gif Visu fantastiski darbeliai 4u.gif wub.gif
O cia dukrytei suoliuka padariau blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 08 30, 09:03)
blink.gif Merginos nu ir grozybiu prisiziurejau,cia tik neuzsuk ilgeliau,tai akys ant kaktos susoka blink.gif  wub.gif  wub.gif Visu fantastiski darbeliai 4u.gif  wub.gif
O cia dukrytei suoliuka padariau blush2.gif

fainuoliskas labai argas ir ryskus wub.gif as darau vienamberniukui suoliuka ir nesiseka nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 08 30, 09:10)
fainuoliskas labai argas ir ryskus wub.gif  as darau vienamberniukui suoliuka ir nesiseka nors tu ka doh.gif

aciu 4u.gif Man kartais irgi nepavyksta,kai reikia kazkam daryt,vat,kaip sau,tai lengvai visada gaunasi,matyt maziau stengiuosi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paula nu liuks!!!! labai grazus darbelis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 08 30, 09:22)
aciu 4u.gif  Man kartais irgi nepavyksta,kai reikia kazkam daryt,vat,kaip sau,tai lengvai visada gaunasi,matyt maziau stengiuosi blush2.gif  biggrin.gif

cia gal kai sau darai,tai atsipalaiduoji ir viskas laisvai gaunas,man dukrytei daryta pakaba pati graziausia blush2.gif o va kai kitam darai,labai stengies,nori tobulai ir atsiranda itampa doh.gif ax.gif bet visvien didelis malonumas wub.gif
Atsakyti
Labai grazus suoliukas, fantastinis 4u.gif Labai siluma jauciasi.
Atsakyti