Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų namučiai --->> pagyrų puodas

remelis
Paveikslas
Lekstele

Ir aš rodausi naujas savo smulkmeneles naujoje temukėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 29, 10:58)
remelis
Paveikslas
Lekstele

Ir aš rodausi naujas savo smulkmeneles naujoje temukėje  ax.gif

labai grazus darbeliai! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif

QUOTE(Kandi @ 2009 08 28, 18:58)
tai ir aš pasirodysiu ką nuveikiau šiomis dienomis  mirksiukas.gif
Dvi pakabos "JAI" ir "JAM"

wub.gif wub.gif Labai garzu.

QUOTE(Jennifer @ 2009 08 28, 19:23)
Rodausi žadėtus gaminukus
Puodelis MB į darbą

Tai jau skani kava bus is tokio puodelio wub.gif

QUOTE(baltė @ 2009 08 29, 00:45)
Na, dar grįžau temelėj atgal ir žiū... gi tokia graži dėžutė, žaisminga, skilimas tiesiog be galo puikus. Kuo sendinai? Ir dar man parūpo kuo lakavai, nes labai jau lygus paviršius  thumbup.gif

aciuks.gif Sendinau Solite, o lakavau purskemu laku.

Internetas grybauja ir negaliu pasiziureti verysad.gif nevisus puslapius atidaro unsure.gif
Atsakyti
[quote=Melynaakia,2009 08 29, 11:58]
grazus darbeliai, paveiksle gerai ikomponuota servet, labiausiai remelis patiko tokia sodri ryski spalva ir tos zvakides salia dera , grazus rinkinukas 4u.gif
Papildyta:
[quote=Pumpurėlis,2009 08 29, 11:30]
kuo daugiau darysi ir bandysi tuo rezultatai bus geresni, pacia prades dziuginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės voveraitės 4u.gif wub.gif Jau vien dėl Jūsų pagyrų verta stengtis mirksiukas.gif Nors kai pažiūri Jūsų darbelius, tiek daug klaidų pas save pamatau, ale vistiek, visi su didele meila blush2.gif
Atsakyti
Lėkštė, dekoruota folija
user posted image

user posted image
Atsakyti
Mėlynaakia, dėkoju už pagyrimus. Tave taip pat noriu pagirti, labiausiai patiko paveikslas.Labai gražiai servetėlė įkomponuota. Čia toks rėmas? Rėmelis su žvakidėmis taip pat krito į akį. O vat lėkštelei aš būčiau ėmusi mažesnį motyvą, nes dabar gėlytės atrodo akip sukritusios į dubenėlį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 08 29, 12:47)
Mėlynaakia, dėkoju už pagyrimus. Tave taip pat noriu pagirti, labiausiai patiko paveikslas.Labai gražiai servetėlė įkomponuota. Čia toks rėmas? Rėmelis su žvakidėmis taip pat krito į akį. O vat lėkštelei aš būčiau ėmusi mažesnį motyvą, nes dabar gėlytės atrodo akip sukritusios į dubenėlį  blush2.gif

Ačiū, Jennifer už pagyras ir pastabas 4u.gif Aga, dėl lekstelės sutinku, bet maniskis lb norėjo, kad klijuočiau tą servetėlę, tai tegul turisi dabar cool.gif O dėl paveikslo, tai ten buvo tik stiklas ir tas tamsus plonas medinis pakrastys. Tuos kvadratus pati raižiau iš spec. popieriaus, kuris "niaukia" stiklą" arba kitaip pasakius suteikia gludinto stiklo efektą. rolleyes.gif Viduriukus dažiau juodais stiklo dažais. Vidurį servetka, bet man ji nepatinka, jei nebučiau pritepus akrilo iš antros pusės, kaip mat nuplėščiau. Tuo momentu ji buvo tinkamiausia iš mano kolekcijos, o dabar atsirado ir gražesnių ax.gif
Papildyta:
P.S. Dziuga, pavarei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sweikos smile.gif Pasirodysiu ir as su savo pirmaisiais puodeliais, zinoma jiems dar toli iki tobulybes ax.gif
user posted image
user posted image
Jennifer, labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaneva: 29 rugpjūčio 2009 - 12:13
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 08 28, 22:51)
Turiu klausimą Capricorn - kaip nuėmei, o paskui uždėjai dėžutės "užsegimą"? Kiek matau - jis be varžtelių, turiu dėžutę su tokiu pačiu užraktėliu ir niekaip nesugalvoju, kaip jį nuimti gražiai, kad neapterliočiau...  blush2.gif

Nenuėmiau...tiesiog ėmiau mažulytį teptuką ir atsargiai dažiau aplinkui tą užsegimą...turėjau po ranką servetėlę nuvalymui jeigu ką iškart...bet neprireikė mirksiukas.gif

QUOTE(urupeja2 @ 2009 08 29, 00:03)
Capricorn puiki dezute, labai dera prie anksciau matyto remelio thumbup.gif 

sendinima tepiai teptuku nes matosi tokie teptuko petepiai nelygus, geriau pirstu tepti abu sluoksnius  mirksiukas.gif pradzia jau turi, kibk toliau i darba , o paskui seks rezultatai vis geresni smile.gif  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

Pumpurėliui parašei apie tepimą pirštu sendinimo priemonės bigsmile.gif o aš net nebuvau pagalvojus...visad teptuku, tik išskaidau kad nesimatyt potėpių...lyg pavyksta... g.gif

ypač patiko rėmelis thumbup.gif
aš vis baidausi dėl spalvų kontrasto...
kaip reikia daryt, jei pvz paveikslėlis šviesus ir jį norisi dėt ant tamsaus fono, po juo tepti baltais dažais tas vietas kad nepermuštų tamsioji spalva ar ne? g.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 08 29, 12:16)
Lėkštė, dekoruota folija

va, pirmąsyk pamačiau folijos vaizdą...visa lėkštė dengta ja? g.gif
Papildyta:
EVANEVA, puodukai pirmam bandymui pavyko...aš vis nesiryžtu...kokius klijus naudojai? ar čia tik tapyta?
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 29, 13:29)
ypač patiko rėmelis thumbup.gif
aš vis baidausi dėl spalvų kontrasto...
kaip reikia daryt, jei pvz paveikslėlis šviesus ir jį norisi dėt ant tamsaus fono, po juo tepti baltais dažais tas vietas kad nepermuštų tamsioji spalva ar ne? g.gif

Jei tai motyvas iš servetėlės, tai taip, tu teisi, tepu sviesiais dažais, kad pagrindas "nepramuštų" servetėlės paveiksliuko. Jis iškart paryškėja smile.gif O jei kalba apie servetėlę ant stiklo, tai ji klijuota is blogos pusės. Priklijavus ir nudžiūvus, ant "servetėlės dugno" vėlgi tepu sviesiu dažų, kad jis išryškėtų 4u.gif
Atsakyti

pagaliau atidare ir pamaciau nuotraukas. Man labai patiko paveikslas thumbup.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 08 29, 12:16)
Lėkštė, dekoruota folija

Labai garzu. Dar nebandzius, bet audziu tokia minti.

QUOTE(evaneva @ 2009 08 29, 13:13)
Sweikos  smile.gif  Pasirodysiu ir as su savo pirmaisiais puodeliais, zinoma jiems dar toli iki tobulybes  ax.gif 

Liux thumbup.gif
Atsakyti