Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų namučiai --->> pagyrų puodas

[quote=evaneva,2009 08 29, 14:13]
tai kaip pirmiejo tikrai neblogai 4u.gif

Dziuga labai grazi lekste as ir noriu isbnadyt folija, o ant stiklo ziurisi thumbup.gif

Rodausi ir as, paprasatute dezute- burlaivis, zmogui, kuris kolekcionuoja laivukus ivairius, ir aplamai kas suisje su jurine tematika (derintos 3 servet, klijuota ant naturalaus medzio, dar nelakuota gal dar ka sugalvosiu padailinti ) ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ne dengta tik soniukai, viduj sendinta antika ir vientisas motyvas tu motereliu biggrin.gif biski pasiplete, nors pradzioj ir visai tiesiai atrode... sunku labai piesini priderinti, prie tokio folijos ryskumo, is 6 surinktu per 2 parduotuves nusprendziau klijuoti sia...
Atsakyti
Gėėris dėžutė smile.gif Savotiškai pralinksmina, pakelia nuotaiką tie dryžiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Liucija-: 29 rugpjūčio 2009 - 13:25
sveikos merginos, susidomejau ir as situo menu, ale jus kokiu grozybiu prikure bigsmile.gif visoms tik pagyrimo zodziai.Man aisku mokytis ir mokytis dar iki jusu.

stai mano pirmasis darbelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 29, 13:52)
Jei tai motyvas iš servetėlės, tai taip, tu teisi, tepu sviesiais dažais, kad pagrindas "nepramuštų" servetėlės paveiksliuko. Jis iškart paryškėja  smile.gif O jei kalba apie servetėlę ant stiklo, tai ji klijuota is blogos pusės. Priklijavus ir nudžiūvus, ant "servetėlės dugno" vėlgi tepu sviesiu dažų, kad jis išryškėtų  4u.gif

Supratau 4u.gif

Urupėja...kuklu, neperkrauta, dailu thumbup.gif

Rug_gele, pirmas darbelis kaip visad išliks pats mieliausias...nes tai tik kelio pradžia 4u.gif
Atsakyti
Padariau dar viena dezele, kazkaip sunkiai daresi ir man atrodo, kad kazko truksta, gal is salies geriau matysis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nebent ko nors ant apatinės dalies, bet..manau, kad ir taip gerai smile.gif Dailus darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritapaula @ 2009 08 29, 15:27)
Padariau dar viena dezele, kazkaip sunkiai daresi ir man atrodo, kad kazko truksta, gal is salies geriau matysis  4u.gif

man labai gražu...jei dar kąžką dėsi-bus perkrauta...čia mano nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritapaula @ 2009 08 29, 15:27)
Padariau dar viena dezele, kazkaip sunkiai daresi ir man atrodo, kad kazko truksta, gal is salies geriau matysis  4u.gif

Nu man tai nieko cia netruksta. Kas per daug tai ir nekas.
Atsakyti
urupeja2 labai faina dezute! o is kur toki laiva gavaj? cia servetele tokia? kiek ieskojausi jurine tematika beveik isvis nera is ko rinktis o apie grazu paveiksliuka net kalbos nera doh.gif gal patarsit kur tokiu lobiu randat? 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms kas pastebejot mano puodelius 4u.gif
Capricorn, naudojau "hobby line" firmos klijus. Va tokius kaip cia:
http://www.c-kreul.d...263.0.html?&L=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaneva: 29 rugpjūčio 2009 - 15:47
Rodausi ir as blush2.gif
Cia keleta kartu perdaryta dezute.... Labai ji jau man nenusiseke ax.gif
user posted image
user posted image
O cia remelis,man jis asmeniskai per margas gavosi blush2.gif
user posted image