Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

QUOTE(Tina*** @ 2009 12 06, 21:43)
Na tikėkimės kad neuždarys ir nereiks važiuot į Kauną... ax.gif Aš tikiu kad daktarai moka perišti bet ar jie norės tą daryti čia Šakiuos, vat klausimas...
Dėl siūlių tempimo tai žinokit kaip vakare tempia tai vos eina paeit nuo kėdės atsikėlus... doh.gif ir toks vaizdas kad kirkšnis skauda ir atsidarymas vyksta...tikiuosi kad išnešiosiu iki 38 sav. ir tada tegul pjausto... biggrin.gif

dėl perrišimo susitarsi, tikrai mirksiukas.gif o dėl tų siūlių tempimo, tai žinok nežinau kaip tavo požiūris į homeopatiją, matai aš daug apie ją turiu informacijos ir konsultantę, tai visa mano šeima jei yra reikalas tik tai ir vartoja thumbup.gif .Tai ne chemijos poveikis, patikėk. ax.gif Taigi turėtum pabandyti tas tempiančias vietas ir kirkšnius kokius 3 kart dienoje pasitepti TRAUMEL S tepalu. Man tai jis kaip panacėja- ir susimušus ir pasitempus ir nėščiom galima, kainuoja tūbelė nemaža apie 20 litų, bet labai gerai turėt namie kai maži vaikai, nes vien jiems kiek reikia visur patept. Pabandyk, man atrodo kad tau patiks 4u.gif
Atsakyti

reikia, o tu nenori prisirašyti laikinai kol pagimdysi Šakiuose, dabar pradėjo dirbti iš lukšių tokia faina gydytoja Armonavičienė, arba pas Starkauskienę, ten penktadieniais ginekologė Balčiūnienė dirba Labai liuks daktarės ir ne senos ir gana perspektyvios thumbup.gif

o tai cia poliklinikoj?
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2009 12 07, 21:56)
o tai cia ne ta Armonaviciene kur Pacenga pavaduoja? kita gal yra? man siaip jau norisi nuejus pas gydytoja konkreciai suzinot kas yra ir ka daryt.  g.gif  ale patekau i beda  lotuliukas.gif  visai nebezinau kaip elgtis. kazin ar nereiks surizikuot ir isbandyt nauja gydytoja. o ka? vaika kai suserga vis tiek i Sakius vezam.
aš tai nežinau kas Pačengą vaduoja, o tau vaikuti persirašyti nereikia, tik pati prisirašyt gali. Jei prisirašysi pas ka nors poliklinikoj, tai turėsi eiti i moterų konsultaciją pas ginekologus, tai tave tokią jautruolę (neisižeisk) tai jau pirmą dieną akušerė supykdys mirksiukas.gif tada lieka starkauskienė ar armonavičienė, tai su jomis dirba Balčiūnienė, man tai ji faina, konkreti be lia lia lia. Tau patiks. Tau rinktis. Jei ką užsuk kada iki 15 val.pasitarsim . Nevėluok, ne darbą baigiu ir važiuoju namo pečių kurt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2009 12 07, 20:56)
o tai cia ne ta Armonaviciene kur Pacenga pavaduoja? kita gal yra? man siaip jau norisi nuejus pas gydytoja konkreciai suzinot kas yra ir ka daryt.  g.gif  ale patekau i beda  lotuliukas.gif  visai nebezinau kaip elgtis. kazin ar nereiks surizikuot ir isbandyt nauja gydytoja. o ka? vaika kai suserga vis tiek i Sakius vezam.

na ji kažkiek etato turi ir Lukšiuose bet ir dabar Šakiuos dirba kaip šeimos gydytoja...aš tai visus vaikus persirašiau pas ją ir pati persirašiau...Tai kai suserga taip vežam bet aš pasiskambinu tai kai sirgo tai atvažiuoja į namus jinai, bent pas mane...
Papildyta:
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 07, 20:59)
dėl perrišimo susitarsi, tikrai mirksiukas.gif o dėl tų siūlių tempimo, tai žinok nežinau kaip tavo požiūris į homeopatiją, matai aš daug apie ją turiu informacijos ir konsultantę, tai visa mano šeima jei yra reikalas tik tai ir vartoja thumbup.gif .Tai ne chemijos poveikis, patikėk. ax.gif  Taigi turėtum pabandyti tas tempiančias vietas ir kirkšnius kokius 3 kart dienoje pasitepti TRAUMEL S tepalu. Man tai jis kaip panacėja- ir susimušus ir pasitempus ir nėščiom galima, kainuoja tūbelė nemaža apie 20 litų, bet labai gerai turėt namie kai maži vaikai, nes vien jiems kiek reikia visur patept. Pabandyk, man atrodo kad tau patiks 4u.gif

o čia be recepto parsiduoda tas tepalas ir visose vaistinėse yra pirkt g.gif Tai išorę suprantu kad gali patept, o kaip vidinę gimdos siūlę, jei ją skauda...gal kai išorę patepsi ir ten skausmas sumažės...
Atsakyti

aš tai nežinau kas Pačengą vaduoja, o tau vaikuti persirašyti nereikia, tik pati prisirašyt gali. Jei prisirašysi pas ka nors poliklinikoj, tai turėsi eiti i moterų konsultaciją pas ginekologus, tai tave tokią jautruolę (neisižeisk) tai jau pirmą dieną akušerė supykdys mirksiukas.gif tada lieka starkauskienė ar armonavičienė, tai su jomis dirba Balčiūnienė, man tai ji faina, konkreti be lia lia lia. Tau patiks. Tau rinktis. Jei ką užsuk kada iki 15 val.pasitarsim . Nevėluok, ne darbą baigiu ir važiuoju namo pečių kurt lotuliukas.gif

joo blush2.gif zinau, kad biski nervuota ir siaip blink.gif esu smile.gif o tai i ligonine ileis? juk gripas? rytoj tai negaliu blush2.gif bu laukiam pinigu smile.gif susiverze dirzus esam smile.gif benzino ner. o autobusu tai nee smile.gif bloga , o dar tas padauza smile.gif palauksiu dar kelias dienas tada pranesiu kada prisistatysiu smile.gif
Atsakyti
vivivi - aš du pirmus nėštumus lankiausi poliklinikoj pas gyd.Domeikienę. nepatiko. nestuke.gif sulaukėm po ilgo gydymosi, tad norėjosi atidesnio sekimo, o to nebuvo.
trečią nėštumą prižiūrėjo gyd. J.Balčiūnienė. patiko. kaip minėjo mokam-galim , ši gydytoja jauna, tiesmuka, aiški, konkreti, įsiklausanti. man labai patiko.

apie gydytojus mes kiekvienas turim nuomones, turim patirties ir ja vadovaujamės. aš tikrai neičiau pas gyd. Stonienę, nes esu susidūrusi su jos abejingumu ( gal aš buvau įsiaudrinusi, gal gydytoja pavargusi, bet nesusikalbėjom).

vivivi, kaip supratau, tu esi prisirašiusi kažkur kitur, ne Šakių rajone, tik vaikiukas čia?

o tai Pačenga jau lukšiuos nedirba, kad čia dirba gyd. L.Armonavičienė? g.gif
aš abi savo mergytes prirašius Šakiuos.
Atsakyti

vivivi, kaip supratau, tu esi prisirašiusi kažkur kitur, ne Šakių rajone, tik vaikiukas čia?

o tai Pačenga jau lukšiuos nedirba, kad čia dirba gyd. L.Armonavičienė? g.gif
aš abi savo mergytes prirašius Šakiuos.
[/quote]

sveika,as prisirasiusi Luksiuose. greiciausiai todel, kad pas Pacenga lankosi visi kartu gyvenantys. o musu visos trys seimos: vyro tevai ir sesuo su vaikais, na ir mes. kaip issiaiskinau tai Armonaviciene pavaduoja Pacenga kai tas atostogauja. sakau,gal jai geriau sekasi su vaikais? nes as pas ja buvau pora kartu ir man nelabai. nu matysim kaip bus. iki 12-os savaites dar turiu laiko. smile.gif manau apsisprest pas ka eisiu. reik ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 12 07, 21:15)

o čia be recepto parsiduoda tas tepalas ir visose vaistinėse yra pirkt g.gif

Tai išorę suprantu kad gali patept, o kaip vidinę gimdos siūlę, jei ją skauda...gal kai išorę patepsi ir ten skausmas sumažės...

Be recepto. m,ano irgi išbandytas, aš nugarą ( strėnas tepdavau), nes mane labai nestuke.gif metu "surakindavo" doh.gif
O iš kur tu dabar ištraukei, kad tau skauda vidinę siųlę??? Formos keičiasi, pojūčiai irgi smile.gif . Nėštumas, tokai būsena, kad gali atrodyt, jog nuo jo ir plaukus skauda. Lėčiau lakstyk, dažniau prigulk mirksiukas.gif .
QUOTE(vivivi @ 2009 12 08, 12:02)
lankosi visi kartu gyvenantys. o musu visos trys seimos: vyro tevai ir sesuo su vaikais, na ir mes.

Oho, tai čia jūsų visai nemažas būrys vuienuose namuose gyvena bigsmile.gif . Judėjimo ir veiklos įtariu netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 08, 14:14)
Be recepto. m,ano irgi išbandytas, aš nugarą  ( strėnas tepdavau), nes mane labai  nestuke.gif  metu "surakindavo"  doh.gif
O iš kur tu dabar ištraukei, kad tau skauda vidinę siųlę??? Formos keičiasi, pojūčiai irgi  smile.gif . Nėštumas, tokai būsena, kad gali atrodyt, jog nuo jo ir plaukus skauda. Lėčiau lakstyk, dažniau prigulk  mirksiukas.gif .

na aš nežinau ar čia vidinę bet man taip atrodo kad viduj...juk gimda tai tempiasi...
Dėl lakstymo tai žinau sakė matjošaitienė kad būčiau porceleninė lėlė biggrin.gif ir ramiai būčiau... mirksiukas.gif
Atsakyti

Oho, tai čia jūsų visai nemažas būrys vuienuose namuose gyvena bigsmile.gif . Judėjimo ir veiklos įtariu netrūksta.

joo smile.gif man dabar kai daznai pykina ir namie savi kvapai labai jau smirda smile.gif tai ir marsiruoju tai pas tevukus, tai pas vyro seseri smile.gif as nuo pat atvaziavimo i siuos namus vadinu nemokamu vaiku darzeliu, bu kai ateina dar kitos sesers du vaikai, tai jau 6 laksto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 12 07, 22:15)
na ji kažkiek etato turi ir Lukšiuose bet ir dabar Šakiuos dirba kaip šeimos gydytoja...aš tai visus vaikus persirašiau pas ją ir pati persirašiau...Tai kai suserga taip vežam bet aš pasiskambinu tai kai sirgo tai atvažiuoja į namus jinai, bent pas mane...
Papildyta:

o čia be recepto parsiduoda tas tepalas ir visose vaistinėse yra pirkt g.gif Tai išorę suprantu kad gali patept, o kaip vidinę gimdos siūlę, jei ją skauda...gal kai išorę patepsi ir ten skausmas sumažės...

Labas vakaras, taip jis nereceptinis, tinka išorei, bet kad vidinę gimdos siūlę skauda tai tik taip atrodo, paprasčiausiai tempia kirkšnius dėl sąaugų pooperacinių ir tiek ax.gif pamažu praeis, nes Traumelis veikia kompleksiškai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 08, 18:15)
Labas vakaras, taip jis nereceptinis, tinka išorei, bet kad vidinę gimdos siūlę skauda tai tik taip atrodo, paprasčiausiai tempia kirkšnius  dėl sąaugų pooperacinių ir tiek  ax.gif pamažu praeis, nes Traumelis veikia kompleksiškai thumbup.gif

Ačiū reiks tada nusipirk mirksiukas.gif ti...
Atsakyti