Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

QUOTE(morė @ 2009 12 06, 17:58)
Laba diena, greitu laiku ir man teks gimdyti  ax.gif tad renkuosi tarp Kauno ir Sakiu. Siuo metu gyvenu Sakiu raj. Turiu keleta klausimuku:
1. kadangi mano rezusas minusas, tad gimus vaikeliui per berots 72 val reiketu suleisti man imunoglobulina, ar gimdant Sakiuose nebutu del to problemu?
2. jeigu streptokoko tepinelis teigiamas, ar butu leidziami antibiotikai prasidejus gimdymui;
3. viso gimdymo metu lankiausi ne Sakiuose, pries gimdyma noreciau gydytojos konsultacijos-apziuros, kad ir mokamos. Ar nekilti problemu, kad pakolkas nesu prisiregistravusi Sakiu poliklinikoje?
Aciu

Labas More, pasistengsiu atsakyti į visus rūpimus klausimus:
1. Gimus vaikeliui, mes nelaukiame 72 val, kad suleisti anti D gama globuliną, o leidžiame jį iš karto, prieš tai nustatant ar vaikutis nėra tos pačios kraujo grupės ir RH faktoriaus kaip ir jūsų .Jei vaikutis paveldi jūsų RH faktorių, kuris dabar vadinamas D faktoriumi, anti D gama globulino leisti nereikia. Tai yra neonatologo kompetencija ir šio preparato visada turim ir visada esant reikalui kuo skubiau suleidžiam.
2.Jeigu streptokoko tepinėlis teigiamas turime pakankamą kiekį įvairių antibiotikų ir visoms būna suleista gimdymo metu. Ar streptokoko jautrumą antibiotikams nustatė kai darė antibiotikogramą. g.gif
3. Prisirašyti visai nebūtina, jei norite tik pasikonsultuoti, ypač jei gyvenate šakiuose ar kur netoli, paprasčiausiai susiruoškite ir atvažiuokite, jus tikrai mielai priims ir gausite kvalifikuotą gydytojo konsultaciją bigsmile.gif Paskui pasitarsit su gydytoja ką daryti toliau . ax.gif Pas mus tikrai ne kalėjimas ir niekas jūsų priverstinai nelaikys jei sumanysite gimdyti kitur mirksiukas.gif Jums rinktis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina*** @ 2009 12 06, 20:51)
sveiki...ačiū už palinkėjimus...tikiuosi kad viskas bus gerai, nors po ano CP labai siūlę tempia tai manua kad nelabai ir išnešiosiu iki galo ir darys ankščiau CP...Matjošaitienė sakė kad padarys CP jei neuždarys...tikėkimės kad to nebus...nors gimdymas dar toli...
Dar noriu kaiušintakių perišimą daryti nes jau ir metai ne tie ir jau gana tų vaikučių... ax.gif O dėl šito tai nežinau ar Šakiuos daro g.gif

Na dėl kitų metų tai tikrai nežinom kaip bus, mūsų ministras statybininkas, tai kas jam darbo kad iš KAIMUKŲ visi į miestus nespės. gal tiltų daugiau padarys - kas žino. O dėll perrišimo- tai nėra to-ko patyrę daktarai nemokėtų padaryti mirksiukas.gif Kad siūles tempia tai po CP kartais būna, ypač kai sąaugų priauga po operacijų, bet kad neišnešiosi, tai negalvok taip, viskas bus gerai, tai dar ne rodiklis. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
mokam-gali net minčių tokiu neturekit kad jus uzdarys protest.gif uždare Jurbarką ir mes dabar laimingos kad jus atradom tai vien del musu turesit dirbt 4u.gif jurbarkietės uz jus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 06, 20:30)
Labas More, pasistengsiu atsakyti į visus rūpimus klausimus:
1. Gimus vaikeliui, mes nelaukiame 72 val, kad suleisti anti D gama globuliną, o leidžiame jį iš karto, prieš tai nustatant ar vaikutis nėra tos pačios kraujo grupės ir RH faktoriaus kaip ir jūsų .Jei vaikutis paveldi jūsų RH faktorių, kuris dabar vadinamas D faktoriumi, anti D gama globulino leisti nereikia. Tai yra neonatologo kompetencija ir šio preparato visada turim ir visada esant reikalui kuo skubiau suleidžiam.
2.Jeigu streptokoko tepinėlis teigiamas turime pakankamą kiekį įvairių antibiotikų ir visoms būna suleista gimdymo metu. Ar  streptokoko jautrumą antibiotikams nustatė kai darė antibiotikogramą. g.gif
3. Prisirašyti visai nebūtina, jei norite tik pasikonsultuoti, ypač jei gyvenate šakiuose ar kur netoli, paprasčiausiai susiruoškite ir atvažiuokite, jus tikrai mielai priims ir gausite kvalifikuotą gydytojo konsultaciją bigsmile.gif Paskui pasitarsit su gydytoja ką daryti toliau . ax.gif Pas mus tikrai ne kalėjimas ir niekas jūsų priverstinai nelaikys jei sumanysite gimdyti kitur mirksiukas.gif Jums rinktis bigsmile.gif
Papildyta:

Na dėl kitų metų tai tikrai nežinom kaip bus, mūsų ministras statybininkas, tai kas jam darbo kad iš KAIMUKŲ visi į miestus nespės. gal tiltų daugiau padarys - kas žino. O dėll perrišimo- tai nėra to-ko patyrę daktarai nemokėtų padaryti mirksiukas.gif Kad siūles tempia tai po CP kartais būna, ypač kai sąaugų priauga po operacijų, bet kad neišnešiosi, tai negalvok taip, viskas bus gerai, tai dar ne rodiklis. Laikykis 4u.gif

Na tikėkimės kad neuždarys ir nereiks važiuot į Kauną... ax.gif Aš tikiu kad daktarai moka perišti bet ar jie norės tą daryti čia Šakiuos, vat klausimas...
Dėl siūlių tempimo tai žinokit kaip vakare tempia tai vos eina paeit nuo kėdės atsikėlus... doh.gif ir toks vaizdas kad kirkšnis skauda ir atsidarymas vyksta...tikiuosi kad išnešiosiu iki 38 sav. ir tada tegul pjausto... biggrin.gif
Atsakyti

Labutis VIVI, kur buvai dingusi, bet kai parašei kad laukiesi, tai šaunuolė esi thumbup.gif Dėl lankymosi nėštumo metu skyriuje tai negali, nes pas mus yra tik konsultacijos. Aš suprantu kad tu pas Ambrazevičienę nenori (ji skyriuje jau visi metai nedirba biggrin.gif ) bet turbūt Lukšiuose dar vis dirba. Tai tu gali Šakiuose persirašyti pas kurį nors daktarą, ne tiek jau daug reikia atvažiuot, dažniau į DIDĮJĮ KAIMĄ užsuksi. Jei viskas gerai būtų gerai kad iki 12 sav pas ką nors prisirašytum. Jei norėsi pasitart- parašyk, rekomenduosiu mirksiukas.gif
[/quote]

sveiki smile.gif , nespejau sindi tai ryt jus gaudysiu smile.gif sindi pranesinejau kad laukiuosi smile.gif tai brolio reakcija geriausia buvo smile.gif negali atsistebet , kad jau 7-ta karta dede bus per trejus metus smile.gif joo. mes su sesem pazerem vaiku smile.gif
Atsakyti
4u.gif labas VIVIVI, aš jau grįžau iš darbelio, tai galėsim padiskutuoti friends.gif Kaip tavo kaip besilaukiančios mamytės sveikata, ar pavalgius kaimynų negąsdini blink.gif Jau Audriukas koks didelis užaugo, visas vyrukas bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(*viola* @ 2009 12 06, 21:42)
mokam-gali net minčių tokiu neturekit kad jus uzdarys  protest.gif uždare Jurbarką ir mes dabar laimingos kad jus atradom tai vien del musu turesit dirbt 4u.gif  jurbarkietės uz jus drinks_cheers.gif

Labas Viola, smile.gif Ačiū už palaikymą, norim, mokam ir galim dirbti, tik kai artėja metų pabaiga, tai visokios mintys visiems puola. Na kaip jau bus kitamet, bet tu šiemet tai tikrai spėsi ar ne bigsmile.gif O po naujų, jei ką važinėsim į namus jei pasikviesit doctor.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=mokam-galim,2009 12 07, 18:43]
4u.gif labas VIVIVI, aš jau grįžau iš darbelio, tai galėsim padiskutuoti friends.gif Kaip tavo kaip besilaukiančios mamytės sveikata, ar pavalgius kaimynų negąsdini blink.gif Jau Audriukas koks didelis užaugo, visas vyrukas bigsmile.gif .
Papildyta:

sveiki smile.gif siek tiek g.gif nu ne siek tiek bet pykina, nors kaimynu negazdinu. laukiu kiol bus trys men, gal tada baigs pykint. siaip tik sleikstulys kankina.
mazius vis dar mane reketuoja. vis prisistato ir niam-niam duok jam smile.gif tai bandau vis nusukt ir ka nors kita ikist. tai priejau isvados kad ryte iki pietu uztektu dukart duot ko nors valgyt, o vakare nuo pietu iki nakties miego visus keturis smile.gif kiauras skrandis pas ji smile.gif
Atsakyti
[quote=vivivi,2009 12 07, 21:27]
[quote=mokam-galim,2009 12 07, 18:43]
Papildyta:

sveiki smile.gif siek tiek g.gif nu ne siek tiek bet pykina, nors kaimynu negazdinu. laukiu kiol bus trys men, gal tada baigs pykint. siaip tik sleikstulys kankina.
mazius vis dar mane reketuoja. vis prisistato ir niam-niam duok jam smile.gif tai bandau vis nusukt ir ka nors kita ikist. tai priejau isvados kad ryte iki pietu uztektu dukart duot ko nors valgyt, o vakare nuo pietu iki nakties miego visus keturis smile.gif kiauras skrandis pas ji smile.gif
[/quote]
ar jis tavo pieno tiek kartu gauna g.gif ar tiek daug kartų užkandžiauja. O dėl pykinimo tai praeis, daug skysčių mažais gurkšneliais reikia gerti
Atsakyti
nu jusu dar nera, tai dar parasysiu smile.gif o tai man reik seimos gydytoja keist norint Sakiuose lankytis pas kita ginekologe?
Papildyta:

ar jis tavo pieno tiek kartu gauna g.gif ar tiek daug kartų užkandžiauja. O dėl pykinimo tai praeis, daug skysčių mažais gurkšneliais reikia gerti

nu jis tikrai noretu gaut pieno taip daznai, bet as jam stengiuos duot tik ryte,per pietus ir vakare. bet nakti jis maziausiai dukart valgo ir diena dar pora kartu papildomai pieno gauna jei jau labai irzlus buna. o siaip jis normalaus maisto valgo. bet kaip as ji suprantu jis noretu pvz. vakare triju patiekalu vakarienes. gert as jam duotu is puoduko, tai arbateles, tai vandens, tai kokios uogienes gerimo ir anksciau labai gere pasildyta karves piena. daba nebegeria
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2009 12 07, 21:32)
nu jusu dar nera, tai dar parasysiu smile.gif o tai man reik seimos gydytoja keist norint Sakiuose lankytis pas kita ginekologe?

reikia, o tu nenori prisirašyti laikinai kol pagimdysi Šakiuose, dabar pradėjo dirbti iš lukšių tokia faina gydytoja Armonavičienė, arba pas Starkauskienę, ten penktadieniais ginekologė Balčiūnienė dirba Labai liuks daktarės ir ne senos ir gana perspektyvios thumbup.gif
Atsakyti
[quote=mokam-galim,2009 12 07, 20:38]
reikia, o tu nenori prisirašyti laikinai kol pagimdysi Šakiuose, dabar pradėjo dirbti iš lukšių tokia faina gydytoja Armonavičienė, arba pas Starkauskienę, ten penktadieniais ginekologė Balčiūnienė dirba Labai liuks daktarės ir ne senos ir gana perspektyvios thumbup.gif

g.gif atsiprasau, bet ar kartasi ne Armonaviciene gydytoja Pacenga pavaduoja? jei taip tai nee. teko susidurt su ja. siaip labai simpatiska tik nelabai dar turbut patirties turi. knygom apsikrovusi ir nieko konkreciai negalejo man pasakyt ka daryt. nu nezinau. arba pasidariau priekabi arba ...
kazi ar gerai lakstyt nuo vieno gydytojo pas kita ir atgal g.gif nu reik pagalvot. bet Audriaus nereik pas kita perrasyt? ar ne? siaip mum Pacenga labai gerai, nes i namus galima ji issikviesti, o jei seimos gydytojas bus Sakiuos nelabai eis issikviest. g.gif
Atsakyti
O man Pačenga tai neeeeeeeeeeeee...nusivyliau aš juo labai...nors mano jau čia ne pirmas nestuke.gif bet jam vadovauja jo žmona o ne jis pats...todėl persirašiau pas Armonavičienę ir pabėgau nuo Ambrazevičienės, nes man ji irgi neeeeeeeee...kai pasigimdžiau dukrytę atėjus į palatą pasakė kad daugiau nereikia vaikų...tai pagalvojus ar čia mano reikalas ar man reikia ar jos...nepatiko ji man, tai dabar lankausi pas Balčiūnienę ji super thumbup.gif gydytoja...rekomenduoju ir aš pas ją tave...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 12 07, 20:51)
O man Pačenga tai neeeeeeeeeeeee...nusivyliau aš juo labai...nors mano jau čia ne pirmas  nestuke.gif bet jam vadovauja jo žmona o ne jis pats...todėl persirašiau pas Armonavičienę ir pabėgau nuo Ambrazevičienės, nes man ji irgi neeeeeeeee...kai pasigimdžiau dukrytę atėjus į palatą pasakė kad daugiau nereikia vaikų...tai pagalvojus ar čia mano reikalas ar man reikia ar jos...nepatiko ji man, tai dabar lankausi pas Balčiūnienę ji super thumbup.gif gydytoja...rekomenduoju ir aš pas ją tave...

o tai cia ne ta Armonaviciene kur Pacenga pavaduoja? kita gal yra? man siaip jau norisi nuejus pas gydytoja konkreciai suzinot kas yra ir ka daryt. g.gif ale patekau i beda lotuliukas.gif visai nebezinau kaip elgtis. kazin ar nereiks surizikuot ir isbandyt nauja gydytoja. o ka? vaika kai suserga vis tiek i Sakius vezam.
Atsakyti