Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

QUOTE(Tina*** @ 2009 12 08, 19:29)
Ačiū reiks tada nusipirk mirksiukas.gif ti...

o tu Tina neturi kartais Spaskuprelio, itgi homeopatinio, dabar labai madingo nėščiųjų vaisto. Jo poveikis kaip No-špa, tik jis nėščioms tinka net nuo pirmo nėštumo mėnesio, ir klinikose mėgstamas priešlaikiniams gimdymams stabdyti, nes visai be šalutinio poveikio . Paskaityk apie jį www.vaistai.lt. Mūsų homeopatė Marija irgi jį mėgsta, rezultatai pasakiški, jei kas dėl gimdos spazmų, vaikams labai gerai kai skrandi ar pivą skauda. Paskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 08, 18:37)
o tu Tina neturi kartais Spaskuprelio, itgi homeopatinio, dabar labai madingo nėščiųjų vaisto. Jo poveikis kaip No-špa, tik jis nėščioms tinka net nuo pirmo nėštumo mėnesio, ir klinikose mėgstamas priešlaikiniams gimdymams stabdyti, nes visai be šalutinio poveikio . Paskaityk apie jį www.vaistai.lt. Mūsų homeopatė Marija irgi jį mėgsta, rezultatai pasakiški, jei kas dėl gimdos spazmų, vaikams labai gerai kai skrandi ar pivą skauda. Paskaityk mirksiukas.gif

Ne neturiu nors čia jau penktas nestuke.gif bet nė su vienu taip nebuvo tada reiks ir šitą nusipirkti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vivivi, šiandien skype mano, todėl gali rašyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 08, 18:43)
Labas vivivi, šiandien skype mano, todėl gali rašyti rolleyes.gif

sveiki smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2009 12 08, 20:56)
sveiki smile.gif aciu

Labas vivivi, ar gyva sveika, gal visai blogai help.gif Gal labai pykina ir baigi nusiv...., jei ka , atvažiuok kokią lašelinę palašinsim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 10 gruodžio 2009 - 18:46
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 10, 18:44)
kokią lašelinę palašinsim ax.gif

Ooooi, kaip man pagelbėjo pavasarį Šakių lašelinės thumbup.gif akyse šviesėjo , rodos, su kiekvienu kaptelėjimu....nes ant tiek buvau nusikankinus......

Kada maždaug turi ateit mėnesinės? Po anų kartų tai greitai kažkaip, po poros mėnesių panašiai buvo. O dabar nėra.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 10, 23:34)
Ooooi, kaip man pagelbėjo pavasarį Šakių lašelinės  thumbup.gif  akyse šviesėjo , rodos, su kiekvienu kaptelėjimu....nes ant tiek buvau nusikankinus......

Kada maždaug turi ateit mėnesinės? Po anų kartų tai greitai kažkaip, po poros mėnesių panašiai buvo. O dabar nėra.

Labas VJ, 4u.gif taip tikrai lašelinės vemiančioms yra labai gerai, tik ne visos vemtukės sugalvoja kreiptis, nes galvoja, kad pavemsiu ir praeis. blink.gif Bet skysčių netekimas ir negalėjimas valgyti kartais būna ir įvairių vaikučio problemų priežastis, juk netenkama su skysčiais ir mineralų ir vandens. schmoll.gif Palašinus bent porą dienų, kartais ir užtenka visam nėštumui, nors žinau tokių nestuke.gif kurios vėmė nuo pastojimo dienos iki paskutinio sąrėmi per gimdymą schmoll.gif Dėl mėnesinių tai visoms skirtingai, daug priklauso ir nuo žindymo ir nuo bendro moters aktyvumo, kitoms viskas nusitempia ir iki metų, o kitos ir po mėnesio jau normaliai menzuoja, nors ir žindo. Šiaip tai dažniausiai po 3-4 mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jergau mano skaitau ir neramu darosi. Mane labai stipriai pykina, praktiškai ne tai kad valgyt, bet ir į maistą negaliu žiūrėti unsure.gif Iškart visą tampo doh.gif nepriaugau nė kg, nors pati storėju unsure.gif Man išvis keista kad tokio nėštumo kaip mano taip pūstis galiu unsure.gif

Mokam-galim ar galiu Jums per až užduoti klausimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 12 11, 15:30)
Jergau mano skaitau ir neramu darosi. Mane labai stipriai pykina, praktiškai ne tai kad valgyt, bet ir į maistą negaliu žiūrėti  unsure.gif Iškart visą tampo  doh.gif nepriaugau nė kg, nors pati storėju  unsure.gif Man išvis keista kad tokio nėštumo kaip mano taip pūstis galiu  unsure.gif

Mokam-galim ar galiu Jums per až užduoti klausimą  blush2.gif

visada atsakysiu ok.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 11, 16:26)
visada atsakysiu ok.gif

Didelis didelis ačiū aciuks.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 10, 18:44)
Labas vivivi, ar gyva sveika, gal visai blogai help.gif Gal labai pykina ir baigi nusiv...., jei ka , atvažiuok kokią lašelinę palašinsim ax.gif

nu dabar bent jau galiu vaiksciot smile.gif bet dvi dienas tai buvo jau blogai. ypac viena pusdieni. jau ir alpau ir maniau jau vyro seseri i pagalba kviestis. na bet praejo. dabar kita beda tai mazius. sianakt visai prabliove. ir nusiusinau, ir atrode,kad turetu miegot. ir vel bliauna. galiausiai vyras sumustini jam pakiso ir pazaide iki 2-u nakties. nu ka smile.gif isidukes, sotus ir nemiega toliau. galiausiai ant manes skersas uzsigule ir uzmigom taip abu.smile.gif

o del laselines, tai gal palauksiu tas kokias 7-5 savaites. turetu tada baigtis tie blogumai. nugi zinot, kad man adatos tai kaskas siaubingo
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2009 12 12, 16:31)
nu dabar bent jau galiu vaiksciot smile.gif bet dvi dienas tai buvo jau blogai. ypac viena pusdieni. jau ir alpau ir maniau jau vyro seseri i pagalba kviestis. na bet praejo. dabar kita beda tai mazius. sianakt visai prabliove. ir nusiusinau, ir atrode,kad turetu miegot. ir vel bliauna. galiausiai vyras sumustini jam pakiso ir pazaide iki 2-u nakties. nu ka smile.gif isidukes, sotus ir nemiega toliau. galiausiai ant manes skersas uzsigule ir uzmigom taip abu.smile.gif

o del laselines, tai gal palauksiu tas kokias 7-5 savaites. turetu tada baigtis tie blogumai. nugi zinot, kad man adatos tai kaskas siaubingo

Labas, na jeigu tavo baimė ir kantrybė virš sveikatos, tai sveik greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti