Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

QUOTE(mamanė @ 2010 01 21, 21:10)
Jau aš tuo įkyrėsiu  ax.gif  norėčiau paklausti, kaip dėl maitinimo? Kauno klinikose jie tik už maitinimą krūtimi. ir aš taip pat, bet juk visko pasitaiko.O man buvo taip, kad mažiukė neėmė krūties ir viskas, tampė mane po gimdymo, visaip bandė, matė, kad neina, vaikas šaukia, o aš nieko padėt negaliu.Pagimdžiau vakare, o maistelio atnešė tik ryte, maniau išprotėsiu.Labai bijau, kad dabar taip nenutiktų.Po gimdymo ir taip būni kaip nesava, jautiesi nepilnavertė, kad negali pamaitinti vaikučio. man tas buvo baisiau už gimdymą.ir neėmė krūties nei kitą dieną, tai maldaut turėdavau, kad atneštų maistelio, kažkoks košmaras. Kitos seselės tikrai geros, bet kitos žiūrėdavo su panieka.Ačiū dievui, aš su mažyle jaučiausi gerai ir po 2 dienų mane išleido.grįžusi namo nusiraminau ir viskas kuo puikiausiai išėjo.  biggrin.gif  Gal kam nors irgi taip buvo?pasidalinkite, ką tokiu atveju darėte?  mirksiukas.gif
Papildyta:
Smagu girdėt, lėksiu tik į Šakius  4u.gif  O kur maždaug Šakiuose yra Gimdymo skyrius?Nelabai žinau Šakius, kaip reiktų ten nuvažiuoti? smile.gif

Jau čia visos daug visko prirašė, smagu kad nenupeikė, visada stengėmės dirbt nestuke.gif gerovei ir taip dibsim kol mums leis tą daryti Ačiū aciuks.gif Mes už tai kad pas mus būdamos mamos išmoktų savo leliukus žindyti krūtimi, bet jei matom, kad pradžioj nėra pieno ir lelius alkanas, visada turim mišinuko atsargų, alkanų nelaikom kol pienuko atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū už informaciją mirksiukas.gif Jau maždaug žinau kur yra. 4u.gif
Atsakyti
Kad man ce su tuo prisijungimu ydomei,as ce su telefonu su jumis bendrauju,ylendu paziurinet gal 10kartu,bet mane kartais rodo kartais ne kad esu,bet as esu biggrin.gif kai jau lexiu pagulet y sakiu lovyte parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 21, 21:41)
O kai važiuosi iš Jurbarko ir privažiuosi pirmą maximą tada važiuoji toliau ir privažiuosi kalnelį, tuoj pat už kalnelio(tiksliau gulinčio policininko) biggrin.gif sukti į dešinę ir važiuot tiesiai kol privažiuosi didelį po kairę pastatą tai ir bus ligoninė...
Mokam-galim kas gali būti šiandien labai pilvas kietas, bet skaudėt neskauda...gal pervargau prie puodų ir spintas dar tvarkiau...išgėriau magnio desporalio...bet neatleidžia...
Totoriut o aš galvojau kad visą dieną neprisijungei tai jau laikai ant rankų savo mažiuką...na nieko išauš ta diena... biggrin.gif

labas, man atrodo kad tu nepailsi ir del to pilvas įtemptas. Dar per anksti gimdyt būtų mirksiukas.gif Dažniau pailsėk, kelis kartus per dieną prisiversk atsigulti, atsipalaiduoti ir kojas ant pagalvėlės aukščiau pasikelk. Reikia tau poilsio ax.gif
Atsakyti
Mano pilvelis irgi nerimsta syvakar,ir kieteja ir spiria,ir dar zagsi doh.gif na bet jau manau nebeilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 21, 22:05)
Mano pilvelis irgi nerimsta syvakar,ir kieteja ir spiria,ir dar zagsi doh.gif na bet jau manau nebeilgai biggrin.gif

na jau pas tave viskas aišku, kai tik užsimanysi tai jau ir gimdai :mirksiukas:tavo sūnelis jau visai didelis ir gal jau nori savarankiškumo, kiek galima pas mamą slėptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 21 sausio 2010 - 21:18
Kad as jau kokia 2sav.kaip uzsimanius doh.gif o vakar tai jau ypatingai norejau,ir ta nugara maust pradejo,tai jau sakiau sianakt tikrai tikrai lekiu..tik jauciu ce neman o pilvinukui reik uzsimanyt ir tada JAU
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 21, 20:56)
labas, man atrodo kad tu nepailsi ir del to pilvas įtemptas. Dar per anksti gimdyt būtų mirksiukas.gif Dažniau pailsėk, kelis kartus per dieną prisiversk atsigulti, atsipalaiduoti ir kojas ant pagalvėlės aukščiau pasikelk. Reikia tau poilsio ax.gif

na atrodo daug nepersidirbu, bet vistiek pavargstu, jau ne tie metai būt nestuke.gif ...ačiū už patarimus taip ir bandysiu...
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2010 01 21, 19:19)
bet va esi prižiūrimas kaip kokia išpuikusi princesė  thumbup.gif .

thumbup.gif cia tikra tiesa smile.gif tikrai ir jauciausi kaip princese kai pirma kart gimdziau
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 21, 22:13)
na atrodo daug nepersidirbu, bet vistiek pavargstu, jau ne tie metai būt  nestuke.gif ...ačiū už patarimus taip ir bandysiu...

nejuokink, senutė mat atsirado, jauna graži mama bigsmile.gif tik reikia save labiau palepint, nes žiema ir ne tik meškutės bet ir nėštukės turi ilgiau patingėti
vacation4.gif
Atsakyti
Mokam-galim,noriu paklaust,o kaip apytixlei apskaiciuoja leliuko svory? doh.gif jurb.sake kad nemazas,o kox tas nemazas nesake,jus snd matet,tai gal galima kazka apytixlei speti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 21, 21:23)
nejuokink, senutė mat atsirado, jauna graži mama bigsmile.gif tik reikia save labiau palepint, nes žiema ir ne tik meškutės bet ir nėštukės turi ilgiau patingėti
vacation4.gif

na jo kokia nesena doh.gif čia vyriausia turbūt iš visų nestuke.gif , leliui bus metukai tai man stuktels 40 blush2.gif jau ir anūkų galėčiau sulaukt, o ne savo vaikus gimdyt... biggrin.gif vyriausiam tuoj 16 bus doh.gif ax.gif kaip laikas bėga...

QUOTE(Totoriut @ 2010 01 21, 21:24)
Mokam-galim,noriu paklaust,o kaip apytixlei apskaiciuoja leliuko svory? doh.gif jurb.sake kad nemazas,o kox tas nemazas nesake,jus snd matet,tai gal galima kazka apytixlei speti? ax.gif

vat man irgi įdomu šitas dalykas... ax.gif
Papildyta:
Man atrodo mane matėt kai su atsakymu buvau gliukozės tai jau tikrai ne iš tų jauniklių esu blush2.gif
Atsakyti