[quote=Totoriut,2010 01 21, 22:24]
Mokam-galim,noriu paklaust,o kaip apytixlei apskaiciuoja leliuko svory?
jurb.sake kad nemazas,o kox tas nemazas nesake,jus snd matet,tai gal galima kazka apytixlei speti? 
Tiksliam svorio nustatymui yra specialios lentelės, UG pamatuoja galvutės apimtį, vaikucio šlaunikaulio ilgį ir en sumuojamas apytikslis svoris pagal gimdymo laiką. Tavo totoriut vaikutis nemažas, nes pažiūrėjus atrodo virš 3500, tiksliai pasakyt galima tik apčiuopiant, tai žinok kai gimdyt atvažiuosi tai tik čiupt čiupt ir paskysim
Papildyta:
Moteriai metų tiek, kiek ji jaučiasi, o vyrams- tiek kiek gali. Na aš čia truputį ant vyrų. O šiaip tai visos
žinokit kad senoms vaikučiai jau nepasigamina, tai tol kol jie išeina, tai esat dar jaunos
O kad man jūsų metai- sakyčiau nu as dar jaunuolė
Mokam-galim,noriu paklaust,o kaip apytixlei apskaiciuoja leliuko svory?

Tiksliam svorio nustatymui yra specialios lentelės, UG pamatuoja galvutės apimtį, vaikucio šlaunikaulio ilgį ir en sumuojamas apytikslis svoris pagal gimdymo laiką. Tavo totoriut vaikutis nemažas, nes pažiūrėjus atrodo virš 3500, tiksliai pasakyt galima tik apčiuopiant, tai žinok kai gimdyt atvažiuosi tai tik čiupt čiupt ir paskysim

Papildyta:
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 21, 22:32)
na jo kokia nesena
čia vyriausia turbūt iš visų
, leliui bus metukai tai man stuktels 40
jau ir anūkų galėčiau sulaukt, o ne savo vaikus gimdyt...
vyriausiam tuoj 16 bus
kaip laikas bėga...
vat man irgi įdomu šitas dalykas...
Papildyta:
Man atrodo mane matėt kai su atsakymu buvau gliukozės tai jau tikrai ne iš tų jauniklių esu

vat man irgi įdomu šitas dalykas...

Papildyta:
Man atrodo mane matėt kai su atsakymu buvau gliukozės tai jau tikrai ne iš tų jauniklių esu

Moteriai metų tiek, kiek ji jaučiasi, o vyrams- tiek kiek gali. Na aš čia truputį ant vyrų. O šiaip tai visos

QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 21, 21:55)
žinokit kad senoms vaikučiai jau nepasigamina, tai tol kol jie išeina, tai esat dar jaunos
O kad man jūsų metai- sakyčiau nu as dar jaunuolė 

tai jums taip atrodo kad taip sakytumėt...o jei būtumėt mūsų metų tai sakytumėt jau ne tas amžius...

Tiesa ar parašų dar nerenkat

QUOTE(Totoriut @ 2010 01 21, 22:04)
Tai kaip ce jis tox didelis uzaugo
tai jau plysiu skersai isilgai,na bet saket nuskausminat tai nebijau
o paskui man tepaliuko pavadinima pasakysit,kad gereu greiceu gytu...bet galetu ir neplyst 

nebijok neplyši, spės prakirpt jei kas...o gal visai nė kirpt nereiks...Mano pirmas kai gimė tai svėrė 3600 prakirpo...antrasis buvo dručkis ir dabar toks yra nors jam jau 14 greit...tai svėrė 3930 ir nė plyšau, nė kirpt nereikėjo...dukrytei cp darė...dabar irgi bus planinis...
As tai sakau viskas ce
su tais metais,ir as dar viena po kokia 10m.pirkceu leliuka
jei tik pinigeliu sutaupysim...va kai perka pirma leliu kai jau virs 40,tai man kazkaip..na nezinau..nekalbu apie tas kurioms neiseina anksciau
Papildyta:
Ale vat paguodei,,,prakirps
nu baisu!..tai vat to plysimo kirpimo ir bijau,man broliene kad uzpasakojo,kad kerpa su tokiom zirklem kaip gyvatvores karpo..
bet raminu save,ir ysivaizduoju kad nieko nebijau..

Papildyta:

QUOTE(Totoriut @ 2010 01 21, 22:15)
As tai sakau viskas ce
su tais metais,ir as dar viena po kokia 10m.pirkceu leliuka
jei tik pinigeliu sutaupysim...va kai perka pirma leliu kai jau virs 40,tai man kazkaip..na nezinau..nekalbu apie tas kurioms neiseina anksciau
Papildyta:
nu baisu!..tai vat to plysimo kirpimo ir bijau,man broliene kad uzpasakojo,kad kerpa su tokiom zirklem kaip gyvatvores karpo..
bet raminu save,ir ysivaizduoju kad nieko nebijau.. 

Papildyta:

na bet tavo ta brolienė dar ir mato kas su kuo kerpa...na man jau tuo momentu tai ne tas rūpi, žiūriu kad tik greičiau viskas būtų...

QUOTE(Totoriut @ 2010 01 21, 23:04)
Tai kaip ce jis tox didelis uzaugo
tai jau plysiu skersai isilgai,na bet saket nuskausminat tai nebijau
o paskui man tepaliuko pavadinima pasakysit,kad gereu greiceu gytu...bet galetu ir neplyst 

nu kad visai normalus svoris ir ne per didelis, o del kirpimo ar plyšimo tai ramiai, ko gero kad pati sveika liksi, taip daugiausia antrą gimdant būna, p žirklutės jei reik tai visai nedidelės ir nuskausminam

Papildyta:
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 21, 23:04)
tai jums taip atrodo kad taip sakytumėt...o jei būtumėt mūsų metų tai sakytumėt jau ne tas amžius...
kad paliktų akušerinį...

parašus pradėję rinkt, į Lukšius įduosim Armonavičienei, jei norės kas rašytis, nes Ambrazevičienė tik apsidžiaugtų

Labukas,mokam-galim,dar namuose krutu,as lauxiu kada jum budejimas bus,tada ir atlexiu
nors nezinau kada budit,bet tikiuosi pataikysiu.o seip tai vakar tokie paruosemieji buvo,nelabai skaudus bet tixlei kas valanda,tai jau sakeu mazu ysivaziuos ce man viskas,bet uzmigau ir syryt nieko..dabar vel lyg nugara skaudena kaip per mmm,viduj kazkur lyg nudiegia,bet nieko reguleraus..pirmadienio jei sulauxiu reikes pas gine eit,gal sykarta paziures
bet greiceusei tik spaudima pamatuos
drauge snd sake kad mano pilvas zemai,o man atrodo lyg ir vietoj kaip ir buves..noreceu jau pas jus,tik dar reikia palaukt kol pilvinukas uzsinores,o tada jau atlexim 
Papildyta:
Man vyriskis uzpasakojo,kad laikrascei raso kad tik iki balandzio 1dirbsit
tai nejau nepadarys jokio bandomo laikotarpio kad paziuret kiek gimdymu?technika nauja,personalas superinis...nieko nesuprantu ka jie galvoja

Papildyta:

QUOTE(Totoriut @ 2010 01 23, 17:56)
Labukas,mokam-galim,dar namuose krutu,as lauxiu kada jum budejimas bus,tada ir atlexiu
nors nezinau kada budit,bet tikiuosi pataikysiu.o seip tai vakar tokie paruosemieji buvo,nelabai skaudus bet tixlei kas valanda,tai jau sakeu mazu ysivaziuos ce man viskas,bet uzmigau ir syryt nieko..dabar vel lyg nugara skaudena kaip per mmm,viduj kazkur lyg nudiegia,bet nieko reguleraus..pirmadienio jei sulauxiu reikes pas gine eit,gal sykarta paziures
bet greiceusei tik spaudima pamatuos
drauge snd sake kad mano pilvas zemai,o man atrodo lyg ir vietoj kaip ir buves..noreceu jau pas jus,tik dar reikia palaukt kol pilvinukas uzsinores,o tada jau atlexim 
Papildyta:
tai nejau nepadarys jokio bandomo laikotarpio kad paziuret kiek gimdymu?technika nauja,personalas superinis...nieko nesuprantu ka jie galvoja

Papildyta:

Labas totoriut, dar tavo pilvinukas kaip tu sakai turbūt nenori išeit, juk tokie šalčiai brrr ir aš nenorėčiau.

Tikrai lb butu gailai,,na tikiuosi ten tie gudrucei kur sprendimus priimineja teisingai nuspres,kad reikalingas sitas skyrius..o del gimdymo,tai tikrai dziaugiuosi kad pas jus gimdysiu,tik va kitu mamyciu butu lb gaila(jei jus uzdarytu)manau ir psichologinis nusiteikimas labai palengvina ir laukima ir gimdyma,na bent man
pabendravus su jumis visai kitox vaizdas susidare apie ta laukema diena,zinai kad busi priimtas,priziuretas,pamokintas..tikrai tikiuosi kad jus palix