aha
Man gimdyti kovo 28 d. , o ko laukiuosi nežinau....
Pirmą turiu dukrytę, o dabar ginekologė nemato. Kojytes mažiukas vis sukryžiuoja ir piš
O tau kaip supratau jau neužilgo? O gal jau laikas? Kaip jautiesi? Nes aš tai jau visai norėčiau, bet man dar pora mėn. Nes labai šį kartą kankina kojų "nerimas" naktimis. Magnio geriu, bet nepadeda. Matyt teks visą laiką išlaukti
vaje, tai jau tau gerai
Visai nebedaug liko laukti. Sėkmės
Matau, kad tu visai nebijai gimdymo, šaunuolė
Tik nelabai ką žinau apie tuos žirniukus
Tik tiek, kiek radau čia parašyta, kad naudoja. O ką jie tikrai taip numažina skausmą? ir kada juos reikia pradėti gerti?
Niu zinok nezinau ar jie padeda,bet greitu laiku tureceu parasyt komentarus
istikruju tai dar ysitikinimas daug padaro,o as kazkaip jais tikiu,negalvoju kad ce panaceja,skaudet vistiek turi,o ka ten jie padarys bus matyt
seip yvairiu as nuomoniu apie ju vartojima prisiskaiciau,bet paklausiau mokam-galim,tai sake tik tada reikia gerti kai jau prasideda saremei,kas 20min.po 3-4zirniukus,tai kai pabandysiu butinai parasysiu,niu bent jau salutinio poveikio tikrai nera
sveikos
ir jau pagimdziusios,
jau seniai buvau si skyreli atsivertus tai paskaitinejau siandien ir supratau lig kad akuserini uzdaro.
kazkoks nesusipratimas tikriausiai
Jurbarka uzdare bet ten man blogu emociju nuo pirmo gimdymo liko
bet kas bloga reik pamirst
bet gyvenau jurbarke ir ten dar nebuvo uzdaryta as jau planavau kad cia vaziuosiu ir taip padariau
likau labai laiminga, manim labai rupinosi, jauciausi puikiai ir sakiau dar koki syki atvaziuosiu nors dabar su vyru kitur gyvenam.
Nu tai gal reik protestuot
skaiciau parasus renka, atvarysiu pasirasyt bus proga su akusere pasimatyt o tai neprisiruosiu.
tik kazi ka pades, o gal reik bandyt
matau cia
palaikymo komandos yra as irgi uz si skyriu, nes nesu naujalietuve ir nenoriu kad uz pinigus man dirbtine sypsena rodytu.
as uz nuosirdu darba kad ir be graziu plyteliu
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 24, 20:31)
Tai vat mergaites,as nei vienos nesmerkiu,jusu teise rinktis kur gimdyti,tik sakau juokingai paskui atrodo,kai viskas kas gereuse yra kitur,ir ten leket,o paskui prie bendro "padejavimo"prisidedat,kad lb gaila kad uzdaro mazus miestelius,o juk taip viskas ce liux buvo,vat man tas juokinga
saunuole, sekmes tau gimdyti, nesigailesikad vaziuosi i sakius, neklausyk ka naujalietuves plepa
Papildyta:
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 24, 22:22)
Sexycola
visiskai tau pritariu,rasyciausi ir as,bet mano paraso nepriimtu tikriausei
bet mano anyta is to krasto liepsiu kad ji visas drauges savo pajungtu y didijy pasirasyma 
nu jo ,bet zinok jei jau kokie isakymai parasyti tai jau neatsaukia