QUOTE(sexycola @ 2010 01 25, 20:56)
as skaitau ir man atrodo kad tu dziugauji kad sakius usdarys :blink:ir kauno spaudoj net paskaitai kad vargsiuku ligonines uzdarys,

o as ten siandie buvau tai zinok savivaldybe dabar jau imsis veksmu nes ten daug parasu jau yra kad paliktu

, ale pavarciau sena sakiu puslapi

vis galvojau tas varduks tavo girdetas

tai tu ten lempoj muse buvai pamacius ir del to gal i kauna varei. nepyk, bet nesupantu cia tavo pritarimo atseit

nu ka daryt ne visos taip moka

kuriam kvartale gyveni kad vasara pas tave muses neuzlekia

neisizeisk as cia del tonuso
labas vakaras, labai dėkinga visoms už moralinį palaikymą

manau liksim drauges forume koks bebūtų nuosprendis- BŪTI AR NEBŪTI- labai svarbu kad žmogus domisi, esi jam reikalingas ir tai smagu

O kad atsiranda visokių nuomonių ir pasišaipymų, tai irgi parodo, kad kiekvienas turim dalelę savo vidinio gražaus pasaulio ir gal didesnę dalį kitokio,kurio visai gal nenorim, bet yra kaip yra. Paskaičius įsitikinau kad vienoms reikia nuoširdumo, palaikymo, natūralumo, kitos nori pasirodyti, kad ne tokia aš jau vargšė , kad provincijoj gimdyčiau, nes šiandien galiu sau tą leisti. Tebūnie visa tai asmeniniai reikalai. Tai miesčioniškos išraiškos. Toms kurios mumis pasitiki noriu pasakyti, kad kaip rašė Sexycola, labai daug parašų moterys surinko ir savivaldybėje šią savaitę mus gins gyd Balčiūnas, gerai žinomas Šakiuose kaip gražios -gausios šeimos atstovas, nes jis yra rajono sveikatos komiteto atstovas. sakė turi ten išsakyti daug pasiūlymų. Laiksim