Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

QUOTE(*Širdelė* @ 2010 01 26, 12:58)
Nugi nugi kokia diskusija. Pas mus kai uždarinėjo skyrių irgi buvo tų, kurios kategoriškai sakė uždaryt, ir tos kurios, norėjo gimdyti. Visi esame skirtingi, su skirtingais poreikiais. Pas mane tikrai ne ta situacija kad negalėčiau sau leisti išvažiuoti gimdyti į Kauną. Šakiuose dar negimdžiau, bet planai tik ten. Turiu kelis žmogučius, kurių nuomonė ir atsiliepimai mane tik pastūmėjo prie šio apsisprendimo.

Norėjau paklausti, kaip yra su palatom. Tarkim Kaune tai guli po 3, aš kalbu apie eilinę paprastą palatą. pas mus Jurbarke buvo visos vienvietės. O kaip yra Šakiuose?

na galiu atsakyti, ir man atrodo kad jau buvo atsakyta kad vienvietės palatos...O kada tau laikas gimdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 26, 13:10)
na galiu atsakyti, ir man atrodo kad jau buvo atsakyta kad vienvietės palatos...O kada tau laikas gimdyti g.gif

Neužmačiau, nors stengiuosi skaityti viską.
Man laikas liepą, ir net nenoriu girdėti kalbų kad Šakių nebus. Nežinau ką reikės daryti, jau geriau tada namie negu Kaune biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
Dabar pagoglinau, tai žiūriu kad nuo balandžio 1 nebebus skiriamos lėšos. Bet mano galva viskas per greitai. Uždarė Jrb berods nuo sausio 1, tai vien iš čia kiek gimdyvių važiuos. Kažkip reikėjo bent jau pereinamojo laikotarpio g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamanė @ 2010 01 26, 11:35)
Sveikos  nestuke.gif  ir mamytės  wub.gif  Norėčiau paklausti ( mokam- galim).Noriu gimdyti Šakiuose, bet esu iš kito rajono.Ar man reikia iš anksto ten atvažiuoti, užsiregistruoti pas kokią gydytoją?ar kaip jau užsimanys lelius į šį pasaulį, mane priims ir taip?žinau, kad reikia nėščiosios lapo, paso ir sodros. ar dar ko nors reikia? ax.gif  mirksiukas.gif

labas Mamane nors ne mane klausi, bet esu ten neseniai gimdziu tai zinok kad visko ten yra is anksto registruotis ir tartis tikrai nereik tik dokumentus turet reik rolleyes.gif sliures, nu naktinukus po gimdimo kai grysi i palata, savo iklotu higieniniu nu ten higienos priemones ir leliui ka nori savo gali turet. ax.gif Ten visos labai malonios ar diena ar nakti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 01 26, 14:18)
Neužmačiau, nors stengiuosi skaityti viską.
Man laikas liepą, ir net nenoriu girdėti kalbų kad Šakių nebus. Nežinau ką reikės daryti, jau geriau tada namie negu Kaune  biggrin.gif  doh.gif
Papildyta:
Dabar pagoglinau, tai žiūriu kad nuo balandžio 1 nebebus skiriamos lėšos. Bet mano galva viskas per greitai. Uždarė Jrb berods nuo sausio 1, tai vien iš čia kiek gimdyvių važiuos. Kažkip reikėjo bent jau pereinamojo laikotarpio  g.gif

Na sirdele laikykis o gal dar viskas bus gerai 4u.gif gal ten aukstai koks protingas atsiras ir persigalvos, pilnai suprantu tavo nuotaika verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 01 26, 12:58)
,

Tarkim Kaune tai guli po 3, aš kalbu apie eilinę paprastą palatą. pas mus Jurbarke buvo visos vienvietės. O kaip yra Šakiuose?

Kmuk - eilinės palatos dvivietės. Kaip kitose ligonionėse - nežinau.

Šakiuose - mokam galim kažkada minėjo, kad visada šiaip stengiasi mamas guldyt po vieną palatoje, bet jei būna daugiau gimdyvių, tai tada tenka dviese. Aš pavasarį, kai lašinėm lašint buvau paguldyta, tai viena gulėjau.
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 25, 21:16)
ar čia Viola man mirksiukas.gif

neee blush2.gif Jūs tai čia šviesulys to skyrelio esat, turėjau omeny kitą personą ir manau numanot ką drinks_cheers.gif
Atsakyti
as kai gimdziau ir kai su mastitu gulejau ir karaliavau viena palatoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 01 26, 13:58)
Nugi nugi kokia diskusija. Pas mus kai uždarinėjo skyrių irgi buvo tų, kurios kategoriškai sakė uždaryt, ir tos kurios, norėjo gimdyti. Visi esame skirtingi, su skirtingais poreikiais. Pas mane tikrai ne ta situacija kad negalėčiau sau leisti išvažiuoti gimdyti į Kauną. Šakiuose dar negimdžiau, bet planai tik ten. Turiu kelis žmogučius, kurių nuomonė ir atsiliepimai mane tik pastūmėjo prie šio apsisprendimo.

Norėjau paklausti, kaip yra su palatom. Tarkim Kaune tai guli po 3, aš kalbu apie eilinę paprastą palatą. pas mus Jurbarke buvo visos vienvietės. O kaip yra Šakiuose?

labas vakaras visoms nėštukėms ir jau mamytėms su savo mažyliais ant rankų. Kadangi galiu į klausimus atsakyti tik grįžus namo, nes darbe dirbu ir forume nesėdžiu, todėl pabandysiu atsakyti kiek galima išsamiau. *širdele*, pas mus skyriuje visos gyvena po vieną, aš čia į šį sąrašą neįtraukiau vyrų, nes juos įkuriam kartu(kuris nori būti)duodam patalynę, minkštasuolį, deja maisto tik gimdyvei galim skirti, nes ligoninės lėšos to neleidžia. Retais atvejais tenka guldyti 2 į vieną palatą, bet atskiriame širma, nes vistiek reikia privatumo 4u.gif Palatų turim pakankamai, palatos ir aptarnavimas NEMOKAMAS, vyrams irgi mokėti nereikia( gavau vakar tokį klausimą į AŽ)Taigi reikia tik mums darbo vietos o jums sėkmingų gimdymų, sveikų mažylių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mamanė @ 2010 01 26, 11:35)
Sveikos  nestuke.gif  ir mamytės  wub.gif  Norėčiau paklausti ( mokam- galim).Noriu gimdyti Šakiuose, bet esu iš kito rajono.Ar man reikia iš anksto ten atvažiuoti, užsiregistruoti pas kokią gydytoją?ar kaip jau užsimanys lelius į šį pasaulį, mane priims ir taip?žinau, kad reikia nėščiosios lapo, paso ir sodros. ar dar ko nors reikia? ax.gif  mirksiukas.gif

Labas Mamane, iš anksto tartis, registruotis nesvarbu iš kurio esi rajono nereikia, tiesiog atėjus gimdymui, griebk į rankas krepšį, kuriame būtinai turi būti asmens dokumentai, pasikeitimo lapas, higienos reikmenys, šlepetės ir savo nuožiūra ką norėtum turėti sau ar mažyliui. Man tas žodis tartis tai jau toks ŠLYKŠTUS pasidarė, nes tai asocijuojasi su dideliais pinigais, todėl aš šiame forume nenoriu jo net vartoti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidulka 30 @ 2010 01 25, 23:49)
manau ne vieta čia ginčytis ir pyktis.Juk čia skaitinėja daugumoj  nestuke.gif ,o joms reikia ramybės,ir,aišku,informacijos o ne rietenų.Labai dėkinga atidariusiai šią temą moteriai-ji atsakė tikrai į daug man rūpėjusių klausimų,ir manau ne man vienai.Prisipažinsiu-rašiau ne į temą,rašiau jai į až,ir visada gaudavau atsakymą-ilgą,išsamų-sveikatos,stiprybės ir kantrybės jai,kad nepatingi ,perskaito,paklausia kaip sekasi-juk to  ir tikimės iš medikų.O tai kad savo pykčius liejame forumuose rodo tik kokios nekantrios ir nepakančios kitai nuomonei esam.gėda.Juk kiekvienas turim savo nuomonę ir norim kad ją išklausytų,o pritart jai ar ne-čia jau kiekvieno asmeninis reikalas,tik nereikia dėl to pyktis.Paskaitykit kitų miestų  nestuke.gif  atsiliepimus-visur visko yra,nereikia kažko smerkt už tai kad kas nors kam nors nepasisekė,nepatiko,ar atvirkščiai,tai kas vienai atrodo be galo reikšminga,kita gal net neįvertins.visoms reikia informacijos,palaikymo-tai ir palaikykim viena kitą,nesvarbu kur katra ruošiasi gimdyt,gimdė ar pan.svarbu vaikiukas,kad sveikas,gyvas,kad abiems viskas gerai būtų.Kaip gerai vienoj laidoj išsireiškė pašnekovas-vaikiuko laukdami įsiruošėm namus-kad viskas nauja,švaru,gražu būtų,o kai parsivežėm-supratom,kad mažyliui svarbu su kuo ,o ne kur būt,ir kas aplinkui-prabanga ar skurdas-jam nesvarbu,svarbu kad rūpinasi ir myli.
Taip kad-rūpinkitės ir mylėkit savo pilvukus ir jų gyventojus,medikai juos be galo myli,ir jais tikrai pasirūpins atėjus laikui.

Labas Vaidulka, kaip tavo atžala auga. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina30 @ 2010 01 26, 11:52)
Labas visoms, na cia ir debatai doh.gif net aktyvi tema pasidarė labai ax.gif kai paskaiciau kad gali uzdaryti si skyriu, tai nuliūdau labai, nes gimdžiau cia, manop lelius jau paago bet dar vistiek konsultuotis noriu del vieno ar kito 4u.gif tiesiog jauciusi saugesnė. Malonu kad mokam-galim visda atsako i visas zinutes ir labai greitai ačiu jum kaip jus ir spejat,  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif papasakosiu trumpa nuogirda, Šakiu Maximoj kai vaziuojant namo, uzsukom pampersiuku nusipirkt . Prie kasininkes stovejo jos pažystama moteris su lelium na kokiu dvieju menesiu ir abi kalbejo apie viska na nesidomejau, bet paskiau pardaveja paklause ar Šakiuos gimdei, tai si su tokia panieka pasake kad ar as tau panasi kad provincijoj gimdyciau. Nu jo nepanasi paziurejau, kaip cia kazkuri isireiske nes tokia "naujalietuvė" daug spakliaus ir minimaliai viso kito. Man kazkaip buvo keista tokio nusivaipymo blush2.gif  nes stovejo daug zmoniu eilėje ir visi taip atkreipe demesi. Man bjauru buvo, nes kiek supratau ji šakietė . Pati gimdžiau Šakiuose o gyvenu Jurbarke (gimdziau cia nes musiski uzdarė) esu labai dekinga ir patenkinta kaip mane ziurejo. tai neisizeiskit vienos ant kitu kad ir ka praso, nes jei butumet daugiau gimdziusiu pas save tai ir skyriui isilaikyt gal butu lengviau buve 4u.gif  4u.gif O jei skyriu uzdarys tai Jus Mokam-galim ar irgi mus forume paliksit, kaip verysad.gif gal ne mirksiukas.gif

Labas Malvina, oi pleputė vigi išplepėjai. na nieko tokio, kaip nors. Kaip tau visi reikalai susitvarkė, parašyk jei laiko uženka. Žinau kaip sunku kai mažyliai aktyvūs. Mes dar laikomės ir kol esam drauge, su jūsų palaikymu, bandysim nepasiduoti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina30 @ 2010 01 26, 14:44)
labas Mamane nors ne mane klausi, bet esu ten neseniai gimdziu tai zinok kad visko ten yra is anksto registruotis ir tartis tikrai nereik tik dokumentus turet reik rolleyes.gif sliures, nu naktinukus po gimdimo kai grysi i palata, savo iklotu higieniniu nu ten higienos priemones ir leliui ka nori savo gali turet.  ax.gif Ten visos labai malonios ar diena ar nakti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2010 01 26, 08:48)
man tai zymiai geriau,kad personalas butu draugiskas ir as buciau pasaulio bamba su maziuku nei aparatura kuri nepaguos.

ir vis tik jei niekas neatraso, negi tikrai namu salygom ner nei kaip tonu skaiciuot, nei del skatinamuju suzinot. ? ar tipo, negimdysi tai kam burna ausint? gal ir taip. bet o jei nespesiu i kauna? juk zinant , kad antras nestumas ir dar , kad kauno bijau kaip neaisku ko... galiu ir nespet iki jo nulekt  lotuliukas.gif  reikia gi apsidraust

Labas VIVIVI, na tu nenusiteik kad gimdysi namuose, o tai aš gausiu su lagaminu į Lukšius važiuot g.gif Tu baik 4u.gif
Atsakyti
tartis, tai turėjau omenyje, ar reikia prisiregistruoti.visai neturėjau galvoje pinigų blink.gif mirksiukas.gif na, "lagaminas" jau mano paruoštas, reikia tik dar nepilnai 2 mėn.palaukti lotuliukas.gif na, nebent mažiukas anksčiau pasibels blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*viola* @ 2010 01 26, 17:09)
neee  blush2.gif  Jūs  tai čia šviesulys to skyrelio esat, turėjau omeny kitą personą ir manau numanot ką  drinks_cheers.gif

Labas viola, iO aš galvojau kad čia man, ačiū už ŠviesulįGražus žodis, bet jis labiau tiktų ministrui su visa kariauna už tokias skaidrias reformas blush2.gif
Papildyta:
O šitas mano trumpas rašinys visoms šio forumo dalyvėms, kaip sename gražiame mano vaikų augimo laikotarpio multike" vaikai - gyvenkim draugiškai" Labai norėčiau kad ši tema būtų sklandi, gerumo susitaikymo ir pabendravimo tik naudingais visoms paklausimais, padiskutavimais, pasitarimais ir bendrais sprendimais, 4u.gif padėkim vienos kitoms geromis nuotaikomis, ramiais pabendravimais, nusiteikimais ramiems gimdymams 4u.gif ir gera, švytinčia, pilna meilės ir pasiaukojimo savo mažyliui energija gimdykim laimingai savo mažius. Kad jūs ir jus supantys artimieji būtumėte laimingi group.gif
Papildyta:
QUOTE(mamanė @ 2010 01 26, 18:59)
tartis, tai turėjau omenyje, ar reikia prisiregistruoti.visai neturėjau galvoje pinigų  blink.gif   mirksiukas.gif  na, "lagaminas" jau mano paruoštas, reikia tik dar nepilnai  2 mėn.palaukti  lotuliukas.gif na, nebent mažiukas anksčiau pasibels  blush2.gif   biggrin.gif

lotuliukas.gif na dar nešiok, nepamesk kai taip šalta :mirksiukas
Papildyta:
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 24, 22:36)
Aciukas ax.gif sita as zinau,beto neviena pazystama nesenai kaune gimde,tai atsiliepimai oho blink.gif gimdymu per para 40,visos faktiskai su skatinamaiseis,lasalinem..ir gimdo kone prie slauguciu,nes daktarai ir akuserei neva nespeja,arba tupineja apie tas kurios daugeu"patepe",na ir dar daug visokiu baisybiu prisiklauseu,vien nuejus y "sausinukiu"tema daugeu nieko neisgirsi,paskiria data ir visas skatina,o jos visos kaunietes vilnietes..as noreceu kad bent per gimdyma chemijos nebutu,jau ir taip per gyvenima ir pacios ir leliukai pakankamai jos gaunam.tad renkuosi naturalu gimdyma,ir thumbup.gif sakiu komanda
Papildyta:
Butinai parasysiu,ir tiu tada nebebijosi gimdyti 4u.gif

Labas Totoriut, ar dar tavo mažiulis nesiprašo laukan mirksiukas.gif , gudrus koks, per šalta matyt jam dabar, palauks kol šalčiai baigsis bigsmile.gif
O kaip Tina tavo pilvukas ar aprimo, dar laikyk, neskubėk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 26 sausio 2010 - 18:17