Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

man antivirusine pradejo kaukt kai užejau ant sios nuorodos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2010 01 29, 22:06)

kažin kodėl,tai tu įeik į www.manorajonas.lt ir ten sveikatos skiltyje
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2010 01 29, 20:06)

man tas pats
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2010 01 29, 21:06)

as tai normaliai atsidariau ir paskaiciau . vyras sako, kad cia reaguoja i reklama ir tipo teoriskai kenkia, o praktiskai ne smile.gif sake nekreipt demesio i tai
Atsakyti
Labukas,as vel su savo asmenineis klausimais ax.gif noriu paklaust mokam-galim,jei per savaitgaly mano pilvinukas nepareiks noro lyst lauk,sake pirmadieny rasys siuntima,gult y sakius,tai man jau su visom tasytem,vaziuot pas jus pirmadieny,ar visgi laukt kol lelius pats uzsinores pasirodyt g.gif
Atsakyti
Labukas esamos ir busimos mamytes, turiu klausimeli, gal zinosit, o jei ne, tai tikiuosi atsakys mokam-galim blush2.gif Is kur man reikia suzinoti, kokia buvo mano vaikelio galvutes apimtis kai tik jis gime, tame lapelyje kur vyras nunese i vaiku registratura nebuvo parasyta, ten buvo tik ugis ir svoris, o kur yra galvytes apimtis parasyta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 30, 13:27)
Labukas,as vel su savo asmenineis klausimais ax.gif noriu paklaust mokam-galim,jei per savaitgaly mano pilvinukas nepareiks noro lyst lauk,sake pirmadieny rasys siuntima,gult y sakius,tai man jau su visom tasytem,vaziuot pas jus pirmadieny,ar visgi laukt kol lelius pats uzsinores pasirodyt g.gif

Labukas Totoriut, 4u.gif kiek atsimenu tau gimdymo terminas buvo 28 sausio, tai pirmadienį dar bus tik 3 pernešiojimo(teoriškai) dienos, tai jei geri tyrimai, kraujospūdis ir gerai jauti judesius gali atvykti gal trečiadienį ar ketvirtadienį -jei iki to laiko nepasigimdysi bigsmile.gif tai del viso pikto pasiimk daiktus jei reiktų. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BAiste @ 2010 01 30, 16:24)
Labukas esamos ir busimos mamytes, turiu klausimeli, gal zinosit, o jei ne, tai tikiuosi atsakys mokam-galim blush2.gif  Is kur man reikia suzinoti, kokia buvo mano vaikelio galvutes apimtis kai tik jis gime, tame lapelyje kur vyras nunese i vaiku registratura nebuvo parasyta, ten buvo tik ugis ir svoris, o kur yra galvytes apimtis parasyta?  ax.gif

na labas, ar jau viskas gerai pas tave, ar buvai pas gydytoją dėl vaikelio. Kas dėl galvutės ir krūtinėlės apimties, tai toje formoje nėra tokios grafos, tai šiap visos iš įpratimo parašom, nes senosiose reikdavo įrašyti g.gif Gal neįrašė, bet tai pataisoma, nes pas mus visi tie duomenys registruojami žurnaluose ax.gif Skambinau į skyrių paklaust, bet dabar visos gimdykloje tai negali pažiūrėti, parašysiu už kokios valandos. Gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tikekimes pagimdysiu iki ketvirtadienio,dabar tie judesei leleus tokie skaudoki...o jei ne,tada skatinsit? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 30, 19:06)
na labas, ar jau viskas gerai pas tave, ar buvai pas gydytoją dėl vaikelio. Kas dėl galvutės ir krūtinėlės apimties, tai toje formoje nėra tokios grafos, tai šiap visos iš įpratimo parašom, nes senosiose reikdavo įrašyti  g.gif Gal neįrašė, bet tai pataisoma, nes pas mus visi tie duomenys registruojami žurnaluose ax.gif  Skambinau į skyrių paklaust, bet dabar visos gimdykloje tai negali pažiūrėti, parašysiu už kokios valandos. Gerai mirksiukas.gif

Mes pas gydytoja vaziuojam antradieni, sia savaite buvo sesute atejusi, tai sutariau, kad atvaziuosim pasiziureti.
Aciu, kad paskambinot, lauksiu tu ismatavimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 30, 18:20)
Na tikekimes pagimdysiu iki ketvirtadienio,dabar tie judesei leleus tokie skaudoki...o jei ne,tada skatinsit? blink.gif

skatinam tik tokiu atveju, jeigu nėščiosios ar vaikelio būklė to reikalauja, šiaip kartais užtenka tik gero apžiūrėjimo ir viskas prasideda mirksiukas.gif tikėkimės kad kitą savaitę jau sūpuosim tavo berniukėlį 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 30, 18:20)

tu tik nesibaimink, as dvi sav pernesiojau beveik, ir nereikėjo jokių skatinimų nuvaziavom i sakius ir tiek tereikėjo...aš tai daug vaiksciojau ka greiciau viskas... nuo ryto trypiau lotuliukas.gif po palata kaip durnikė lotuliukas.gif zinau kaip tau neramu, bet patikek užeis tada kada visai nesitikesi mirksiukas.gif
maziau jaudinkis ir viskas ateis savaime geriau eijk kuo nors užsiimt ka nereiktu galvot.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BAiste @ 2010 01 30, 18:54)
Mes pas gydytoja vaziuojam antradieni, sia savaite buvo sesute atejusi, tai sutariau, kad atvaziuosim pasiziureti.
Aciu, kad paskambinot, lauksiu tu ismatavimu.  4u.gif

tavo sūnelio galvutės apimtis 35, o krūtinėlės 34, taigi pagal svorį visiška norma bigsmile.gif
Atsakyti