Aciu uz palaikyma,padrasinima,tik kad jau labai ilgu laukti
o dar dukra y kaima isvezeu tai visai namie tylu ir liudna,o ir pamoku daug praleis
niex ce man pagal plana nevyxta
o krypuoju ir as per diena,ir "generaliniu"paskutiniu namu tvarkymu jau 3buvo,ir paslydus pardribt siandien spejau
nu bet nevyksta niekas nors pasiusk
Tai va kad paskubint neina,lelius visas neymane visai nepunktualus
aisku noriu tik naturalei,tikiuosi taip ir bus,jau nebezinau kaip ce dar skatintis,jau lyg viska isbandzeu
nu nenori jis lauk ir gana,na gal per sia savaite kaipnors susitarsiva
dekavoju kad laukiate,tikiuosi greitai aprilankysim
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 30, 20:29)
Tai va kad paskubint neina,lelius visas neymane visai nepunktualus
aisku noriu tik naturalei,tikiuosi taip ir bus,jau nebezinau kaip ce dar skatintis,jau lyg viska isbandzeu
nu nenori jis lauk ir gana,na gal per sia savaite kaipnors susitarsiva
dekavoju kad laukiate,tikiuosi greitai aprilankysim 
Paprasčiausiai ramiai išsimiegok, gerai pailsėk, nes pilnatis ir nerviškai jau vien mėnulis visus veikia. Saldžių sapnų
QUOTE(BAiste @ 2010 01 31, 17:28)
Sveikos sakietes, noriu ideti maza skelbimuka:
parduodu labai grazu, ir miela 3 menesiu sinsiliuka (manau kad patele)
parduodu labai grazu, ir miela 3 menesiu sinsiliuka (manau kad patele)
oi, koks mielas
tik šakiečių mamų daugiau lankosi šitam skyrelyje ( ir tavęs lauktume - bendri rūpesčiai ir džiaugsmai dėl leliukų, vyrų, darbų
http://www.supermama...howtopic=547228
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 31, 20:47)
tai gal noretum?
Papildyta:
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 31, 21:09)
Labas vakarelis
man siandien sunki diena,nuo 11val. pilva skauda,sakyceu taip nemenkai visai,bet y saremius lyg ir nepanasu,kai kanors suvalgau daugeu skauda,gal cia skrandis kvailioja
bet visa diena gal neskaudetu nuo skrandzio?arba man paranoja,noriu gimdyti 
linkiu kad tai butu saremiai
Mokam-galim sakyk kada bus aiškus skyriaus likimas?
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 31, 20:09)
Labas vakarelis
man siandien sunki diena,nuo 11val. pilva skauda,sakyceu taip nemenkai visai,bet y saremius lyg ir nepanasu,kai kanors suvalgau daugeu skauda,gal cia skrandis kvailioja
ne skrandis cia..
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 31, 20:09)
Labas vakarelis
labas vakaras, na sąrėmiai tai žinai kokie būna, gal ką užvalgei.
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėja @ 2010 01 31, 20:13)
Mokam-galim sakyk kada bus aiškus skyriaus likimas?
Vasarį jau žinosim tiksliai, bet dabar taip judinam tautą kartu su Jurbarko mamytėm, kad atsirado viltis laimėti.
Papildyta:
QUOTE(motinyte @ 2010 01 31, 20:15)
nu kaip būtų faina, kad taip dievui į ausį šitie žodžiai tavo Motinyte. Aš irgi turiu tokią mintį, kas čia žino
Papildyta:
Labas nėštukės
QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 31, 19:34)
labas vakaras, na sąrėmiai tai žinai kokie būna, gal ką užvalgei.
Jei turi NO-Špa išgerk kokią tabletę, jei gimdymas, tai nepraeis, o jei skrandis, tai gerai. Ar juda gerai. O tu vakar sakei griuvai, tai gal ne ant pilvo, ar kaip.
Saugokis, slidu. Jei blogai jausiesi ir nepraeis, reiktų kad gyd pasižiūrėtų gal 
Papildyta:
Vasarį jau žinosim tiksliai, bet dabar taip judinam tautą kartu su Jurbarko mamytėm, kad atsirado viltis laimėti.
Papildyta:
nu kaip būtų faina, kad taip dievui į ausį šitie žodžiai tavo Motinyte. Aš irgi turiu tokią mintį, kas čia žino
Papildyta:
Labas nėštukės
su kuriomis dar šiandien nesisveikinau
gal reiktų atnaujinti NĖŠTUKIŲ MOKYKLĖLĘ, nes atsirado būsimų mamyčių, kurios vis klausinėja, na gal vėl atsidarysit , nes gyvai pasimokyti būtų naudinga, taigi jei susidarytų grupelė, tai ketvirtadieniais Pvz nuo 15 valandos gal rasčiau galimybę pabendrauti. Kažin kiek būtų iš čia gal esančių, nes kiek skambinasi, tai kol kas keturios. 
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Labas nėštukės
Labas vakaras...
Na šiandien oras tai fantastiškas...sakiau eisim pasivaikščiot tai kai išėjau tai maniau kad prasidės nuo vaikščiojimo gimdymas...na oras fainas bet ėjimas per tokius sniegus tai jau ne
Kaip gerai tikėkimės kad skyrius liks dar tikrai...
Totariut eik po pusnis pasivaikščioti tai tikrai ant gimdymo stalo atsidursi...
Mokam-galim o ką per mokyklėlę veikiat