Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

ale ot tema thumbup.gif

ir tiesioginis akušeres konsultavimas ir žvieriukų skelbimu skiltis blink.gif ir nėštukiu plepaliukai , vnž atejas konkrečios info ilgai reikės ieškot lotuliukas.gif

tai šita ..galiu ir aš pasiskelbt taip sakant prie progos? lotuliukas.gif

tiesiog viskam yra savo vieta .

Tina jau kaip greit tavo liniuote juda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 31, 20:57)
Labas vakaras...
Na šiandien oras tai fantastiškas...sakiau eisim pasivaikščiot tai kai išėjau tai maniau kad prasidės nuo vaikščiojimo gimdymas...na oras fainas bet ėjimas per tokius sniegus tai jau ne schmoll.gif ant tiek pavargau kad pradėjo visus kaulus skaudėti ir kirkšnis, nors nuėjau iki parduotuvės tik...
Kaip gerai tikėkimės kad skyrius liks dar tikrai...
Totariut eik po pusnis pasivaikščioti tai tikrai ant gimdymo stalo atsidursi... biggrin.gif skatinamieji tai liuksiški...
Mokam-galim o ką per mokyklėlę veikiat g.gif trumpai nupasakokit...nes nė su vienu nelankiau...

Tu *tina* su sportu atsargiai. bigsmile.gif Api mokyklėlę Viena diena apie nėštumą, apie nėščios mitybą, pojūčius, bendravimą su negimusiu kūdikiu, higieną, sportą, na tiek. Kitą dieną gimdymas- apie tai kaip prasideda, kvėpavimas., palaikymo komandos veiksmai, kaip stangintis na ir tt, Trečia - žindymas, padėtys, ktūties įdavimas, pieno visi reikalai, krūtų problemos...Ketvirta- leliuko priežiūra ir visos problemikės . Galima eiti ne į visas pasirinktinai nes kitos ne pirmą gimdančios pvz nori apie žindymą ar vaikelio priežiūrą. Būna skelbimas ir mano telefonas susiderinti. Čia trumpai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 01 31, 21:03)
ale ot tema  thumbup.gif

ir tiesioginis akušeres konsultavimas ir žvieriukų skelbimu skiltis  blink.gif ir nėštukiu plepaliukai , vnž atejas konkrečios info ilgai reikės ieškot  lotuliukas.gif 

tai šita ..galiu ir aš pasiskelbt taip sakant prie progos?  lotuliukas.gif

Tina jau kaip greit tavo liniuote juda  blink.gif

Labas Lera, nesupratau, tai ar tau temikė atrodo čia be ryšio ar kaip, gi kiekviena su savo reikaliukais, o tų temų ner tiek daug, jou labiau kad pažįstamos susitinka. Ar tau atrodo kad čia kas nors ką nors menkina ar kaip :4u:Gal tu nori įdėt kokį pasūlymą su S raide, nesivaržyk, manau neliksi nesuprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 31 sausio 2010 - 20:40
Va dar pasipasakosiu savo nakties nuotykius biggrin.gif palinkejo vakar mokam-galim saldziu sapnu,o as parselis nepadekavojau,na ir nebuvo man jie saldus ax.gif miegu,sapnuoju-skauda pilva,pabundu tikrai skauda,sakau palauxiu paziuresiu kas bus...skauda...ylendu y dusa,nusimazgoju,ruosiuos lekt y sakius..ysidedu zvakute,kad nulekus problemyciu nebutu,dziovinu plaukus,laukiu klizmutes poveikio...nebeskauda blink.gif ir tada prasideda pasivaiksciojimai y tualeta,gimdau "klizmute"saremei kas 10min.4val.gimdymai baigti,organizmas svarus einu miegot lotuliukas.gif bet visdar nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 31, 21:18)
Va dar pasipasakosiu savo nakties nuotykius biggrin.gif palinkejo vakar mokam-galim saldziu sapnu,o as parselis nepadekavojau,na ir nebuvo man jie saldus ax.gif miegu,sapnuoju-skauda pilva,pabundu tikrai skauda,sakau palauxiu paziuresiu kas bus...skauda...ylendu y dusa,nusimazgoju,ruosiuos lekt y sakius..ysidedu zvakute,kad nulekus problemyciu nebutu,dziovinu plaukus,laukiu klizmutes poveikio...nebeskauda blink.gif ir tada prasideda pasivaiksciojimai y tualeta,gimdau "klizmute"saremei kas 10min.4val.gimdymai baigti,organizmas svarus einu miegot lotuliukas.gif bet visdar nestuke.gif

Na tu čia įdomiai, dar namie pasigimdysi . Gal vis del to rytoj atlėk pasižiūrėti jei nepasigimdysi šiąnakt. Jau ir man norisi kad tu greičiau pasigimdytum ir ne namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 31, 20:14)
Labas Lera, nesupratau, tai ar tau temikė atrodo čia be ryšio ar kaip, gi kiekviena su savo reikaliukais, o tų temų ner tiek daug, jou labiau kad pažįstamos susitinka. Ar tau atrodo kad čia kas nors ką nors menkina ar kaip 4u.gif

N temų paplepėjimams yra , būtent iš Šakiu mamos ir dar ne, gali bendraut skyrelį "kaimynai" nėštukės turi savo skyrelį paplepėjimams ir ttt 4u.gif čia tema būtent turėtu būt apie tai jei norėtu kokia nors nesčioji gimdyt Šakiuose , jį galėtu užeit čia ir rast ieškomos informacijos o ne blevyzgas su parduodamom šinšilom skaityt , na kam nebuvo situacijos kai reikėjo greit info rast, o ten apart blevyzgu nieko gero, deja nesupras. kita vertus Sm beveik visos temos jau nugrybavusios , man asmeniškai netrukdo .. bet aš kartais mąstau ir daugiau nei tik apie save ... tiesiog naršiau pamačiau pažįstama nicką ir užėjau smile.gif beja aš nepiktybiškai todėl skaitant mano postą prašu parinkt teisinga intonaciją .

Sėkmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(BAiste @ 2010 01 31, 19:12)
tai gal noretum? biggrin.gif 

oi neeee, ačiū biggrin.gif
QUOTE(Lera @ 2010 01 31, 20:03)

taip. ir visada reikia žinoti savo vietą. smile.gif 4u.gif
(čia irgi reikia pasirinkti tinkamą intonaciją ) 4u.gif . smile.gif
Atsakyti
Na as manau cia yra labai fainu,daug zinanciu ir ismananciu zmogeliuku,kurie visada suteikia rupima info ir tikrai greitai thumbup.gif mokam-galim,namie gal nepagimdysiu biggrin.gif ryt reik eit pas gine ta siuntima pasiimt,tai gal jos prasyt kad paziuretu g.gif na ale kox gali but prasyt,tai jei ji raso siuntima gultis tai kazkuo turi motyvuoti,deagnoze parasyti,ar as ce tik taip prisigalvoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 31, 21:52)
Na as manau cia yra labai fainu,daug zinanciu ir ismananciu zmogeliuku,kurie visada suteikia rupima info ir tikrai greitai thumbup.gif mokam-galim,namie gal nepagimdysiu biggrin.gif ryt reik eit pas gine ta siuntima pasiimt,tai gal jos prasyt kad paziuretu g.gif na ale kox gali but prasyt,tai jei ji raso siuntima gultis tai kazkuo turi motyvuoti,deagnoze parasyti,ar as ce tik taip prisigalvoju blink.gif

na tu jos tiesiog paklausk, kad tau taip dažnai skauda, gal pažiūrėtų , kad gal visai ir nedaug iki gimdymo trūksta. Žinok tikriausiai čia pas jus tokia taktika, nes pas mus jei ateina su skausmais ar pasako kad skaudėjo ir laikas gimdyti ar jau po laiko, tai pažiūri, kad neišleistų gimdančios namo ir kas neatsitiktų. gi yra labai greitai gimdančių ax.gif Na tu tiesiog pasiteirauk, gi niekas už tai galvos nenusuks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ok butinai paklausiu,tik kad zinot tie ju ats tokie ydomus:dar netiek ir netaip skaudes blink.gif o jei ne,ramei laukiu ketvirtadienio ir lekiu pas jus,tikiuosi neuzpustys,sako visa ateinancia sav.puga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 31, 22:14)
Ok butinai paklausiu,tik kad zinot tie ju ats tokie ydomus:dar netiek ir netaip skaudes blink.gif o jei ne,ramei laukiu ketvirtadienio ir lekiu pas jus,tikiuosi neuzpustys,sako visa ateinancia sav.puga doh.gif

Gerai taip ir sutarkim, o jei ką - žinai tel- skambink 4u.gif
Atsakyti
Labas Sakiu nestuke.gif , nu ka siandie isgirdau, vos patiket galiu savo ausim schmoll.gif pasirodoTauragej kur gruodiene visas varu varo blink.gif gimdyt nori ar ne tai naeturi nei operacines nei narkozei duot daktaro nei reikalingos aparaturos schmoll.gif o jei reik CP daryt tai veza i ligonine is gimdimo skyriaus blink.gif , tai ir laikas eina gali nesuspet ir isivaizduoja kai dave rekiancia skausmuos krauna i gretuske ir veza. blush2.gif Pasiurpau kai pasakojo ta kuri taip buvo operuota. verysad.gif daba puskei tuoj laikas gimdyt ir ja varyt nor i Taurage, tai eina jie ...varysim i Sakius kad ir uzpustys, kastuvu nusikasim, tai visko cia turi ir vietoj ir zmones superiniai 4u.gif . Ojezau kaip nugasdino. blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu ne gal debilai toj valdzioj sedi kad apskrities ligoninem taip galima dirbt blush2.gif o gerus kaimukus nor uzdaryt, nu jau reiks man rasyt i koki laikrasti ar ka. Nors Jurbarko laikrasciai man rods gruodinei pavaldus mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 01 31, 20:24)
N temų paplepėjimams yra , būtent iš Šakiu mamos ir dar ne, gali bendraut skyrelį "kaimynai" nėštukės turi savo skyrelį paplepėjimams ir ttt 4u.gif  čia tema būtent turėtu būt apie tai jei norėtu kokia nors nesčioji gimdyt Šakiuose , jį galėtu užeit čia ir rast ieškomos informacijos o ne blevyzgas su parduodamom šinšilom skaityt , na kam nebuvo situacijos kai reikėjo greit info rast, o ten apart blevyzgu  nieko gero, deja  nesupras. kita vertus Sm beveik visos temos jau nugrybavusios , man asmeniškai netrukdo .. bet aš kartais mąstau ir daugiau nei tik apie save ... tiesiog naršiau pamačiau pažįstama nicką ir užėjau  smile.gif  beja aš nepiktybiškai todėl skaitant mano postą prašu parinkt teisinga intonaciją .

Sėkmes visoms.

O kas cia do nuoruka prisijunge, g.gif ka norim ta plepam, nenori neskaityk irgi kaip ir mes visos be klaidu rasyt nemoki, nevaidink gudria lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*viola* @ 2010 02 01, 19:53)
Labas Sakiu  nestuke.gif , nu ka siandie isgirdau, vos patiket galiu savo ausim schmoll.gif pasirodoTauragej kur gruodiene visas varu varo  blink.gif gimdyt nori ar ne tai naeturi nei operacines nei narkozei duot daktaro nei reikalingos aparaturos schmoll.gif o jei reik CP daryt tai veza i ligonine is gimdimo skyriaus blink.gif , tai ir laikas eina gali nesuspet ir isivaizduoja kai dave rekiancia skausmuos krauna i gretuske ir veza. blush2.gif Pasiurpau kai pasakojo ta kuri taip buvo operuota. verysad.gif daba puskei tuoj laikas gimdyt ir ja varyt nor i Taurage, tai eina jie ...varysim i Sakius kad ir uzpustys, kastuvu nusikasim, tai visko cia turi ir vietoj ir zmones superiniai 4u.gif . Ojezau kaip nugasdino. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nu ne gal debilai toj valdzioj sedi kad apskrities ligoninem taip galima dirbt blush2.gif o gerus kaimukus nor uzdaryt, nu jau reiks man rasyt i koki laikrasti ar ka. Nors Jurbarko laikrasciai man rods gruodinei pavaldus mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

O kas cia do nuoruka prisijunge,  g.gif ka norim ta plepam, nenori neskaityk irgi kaip ir mes visos be klaidu rasyt nemoki, nevaidink gudria lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labs vakaras visoms. Skaitau ir nesinori tikėti kad apskrities ligoninės tokios neturtingos ir kad taip būna, unsure.gif dėl įdomumo reikės paklausti gydytojų, nes dabar jie važinėja dirbti į ligonines kur trūksta personalo. Tiesiog gal tokia ten ligoninės struktūra, bet turėtų būti labai nesaugu dėl skubios pagalbos teikimo
Atsakyti