Įkraunama...
Įkraunama...

Stevija - medaus žolė

Man tas pats buvo su lipijos auginimu. Visokiais budais bandziau isnaikinti baltasparnius, bet jie buvo stipresni. doh.gif
Tai dabar geriu gatava stevijos arbata. smile.gif
Atsakyti
Bandžiau sėti šiemet, bet neišdygo nei vienas daigelis verysad.gif
Atsakyti
Aš kaip tik šiandien nusipirkau stevijos sėklų, žiūrėsiu kas gausis.
Būtų gerai ir lipijos sėklų nusipirkti, galima būtų palyginti kuri geriau, bet neaišku kur jų gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2012 03 19, 17:25)
Aš kaip tik šiandien nusipirkau stevijos sėklų, žiūrėsiu kas gausis.
Būtų gerai ir lipijos sėklų nusipirkti, galima būtų palyginti kuri geriau, bet neaišku kur jų gauti  g.gif

o kur pirkote jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 03 20, 16:50)
o kur pirkote jei ne paslaptis?

Žalioje stotelėje
Atsakyti
smile.gif pirksiu, nes sudominote.
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2012 03 20, 16:49)
Žalioje stotelėje

aciu radau:)
Atsakyti
o as nusipirkau stevijos seklu pries gera menesi, jei ne daugiau. Pasodinau 6 seklytes, tai va...praejus tiek laiko rezultatas: keturios is ju turi jau po 6 lapelius ir jau leidzia 7/8 lapeli, penkta turi dar tik keturis lapelius, o sesta dar tik nosi kyso is zemes ir pora lapeliu tuoj tuoj islis. Labai bijau per anksti dziaugtis, bet vis tiek yahoo.gif bent jau isdygo!
Jokiu papildomu salygu nedariau, tik zememis seklyciu neuzberiau.
Atsakyti
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2012 03 20, 23:46)
o as nusipirkau stevijos seklu pries gera menesi, jei ne daugiau. Pasodinau 6 seklytes, tai va...praejus tiek laiko rezultatas: keturios is ju turi jau po 6 lapelius ir jau leidzia 7/8 lapeli, penkta turi dar tik keturis lapelius, o sesta dar tik nosi kyso is zemes ir pora lapeliu tuoj tuoj islis. Labai bijau per anksti dziaugtis, bet vis tiek  yahoo.gif  bent jau isdygo!
Jokiu papildomu salygu nedariau, tik zememis seklyciu neuzberiau.

Na super pirminis rezultatas, bent jau visos isdygo, jau reiks ir man bandyti seti smile.gif
Atsakyti
Sodinsiu ir aš šiandien ir lauksim rezultatų smile.gif Labai labai tikiuosi, kad išdygs ax.gif
Atsakyti
o stai cia mano sudygusios stevijos:

http://www.flickr.co...57629640552839/

clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2012 03 22, 13:43)
o stai cia mano sudygusios stevijos:

http://www.flickr.co...57629640552839/

clap.gif

Puikiai sudygo, sveikinu clap.gif
Atsakyti