Įkraunama...
Įkraunama...

Stevija - medaus žolė

QUOTE(*Margo* @ 2014 08 19, 00:14)
Galima išlaikyti per žiemą  - namie, vazone. user posted image

Supratau, ačiū.
Atsakyti
Štai ką radau: https://www.youtube....h?v=F7Y_PUdDO6c

ŽINOKIT IR MAN PAVYKO PASIDARYT smile.gif smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmilagre @ 2009 08 28, 23:48)
Sveikos, nedaug informacijos apie ja cia randu tad nutariau sukurti tema. Gal kas auginat? Pasidalinkit savo patirtim ir nuotraukom  drinks_cheers.gif Norejau paklaust ar reikia pirmais metais, dar nezydejus genet virsune, gal sakotusi, nes pas mane is 10 seklyciu isaugo dvi ir auga tokios dvi istyseles rolleyes.gif Kas kaip ziema laikot, ar saltai ar visus metus siltai, gal kas derliaus jau turejot ir galit pasidalint patirtim, kaip skonis, kaip naudojat?
Idedu nuorodele apie si augaleli, kas nezino kas tai per daigtas, tikrai susidomesit thumbup.gif
http://www.rojaussod...snis.php?id=341

Štai ką radau: https://www.youtube....h?v=F7Y_PUdDO6c

IR AŠ PASIDARIAU, tikrai skaniau nei lapai
Atsakyti
Is sodintu apie 15 seklyciu isaugo tik 5 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2015 03 29, 19:31)
Is sodintu apie 15 seklyciu isaugo tik 5 vnt.

sudygti tai sudygo, is 8, 7. Bet nyko nyko ir nunyko, nemoku as ju uzsiauginti is seklu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 29, 20:38)
sudygti tai sudygo, is 8, 7. Bet nyko nyko ir nunyko, nemoku as ju uzsiauginti is seklu sad.gif

na ziuresim kaip toliau bus. Pokolkas auga. Jei nepavyks tai, tai maciau birzeli bus parduodami stevijos sodinukai 1,5 l konteineriuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Confetele: 29 kovo 2015 - 19:42
QUOTE(Confetele @ 2015 03 29, 19:40)
na ziuresim kaip toliau bus. Pokolkas auga. Jei nepavyks tai, tai maciau birzeli bus parduodami stevijos sodinukai 1,5 l konteineriuose.

Tai as jau ta vilti, vienintele, ir pasilikau, kad pirksiu, jei pas mus ju pirkti buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2015 03 29, 20:40)

O kur bus parduodami birželį?
Šiandien antrą kartą sėsiu. Sudygo aną kartą 100proc, bet kaip zikui nunyko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 29, 20:50)
O kur bus parduodami birželį?
Šiandien antrą kartą sėsiu. Sudygo aną kartą 100proc, bet kaip zikui nunyko.  verysad.gif

pernai po žiemos neišsaugojau blush2.gif turiu sėklyčių,bet bijau vėl ,kad kaip ir Zikui ,pasėjus nenugeibtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 29, 21:00)
pernai po žiemos neišsaugojau blush2.gif turiu sėklyčių,bet bijau vėl ,kad kaip ir Zikui ,pasėjus nenugeibtų unsure.gif

Gal būt ir išsaugojot, bet per anksti išmetėte. Pas mane visą žiemą styrojo šakotas, padžiūvęs pagalys. Na ir pavasarį sužaliavo "lazda". Iš 5 sužaliavo 2 vnt.
Atsakyti

Nu bet skonis jų tai kaip čia pasakius g.gif Niekam tikęs, švelniai tariant g.gif Man tai nepatinka. Jei vartoti kaip cukraus pakaitalą, kol atpras organizmas nuo cukraus, tai gal... Bet normaliam gyvenime, kai nevartoju papildomo cukraus gėrimuose, tai nerandu joms vietos. Kada jūs vartojat steviją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 30 kovo 2015 - 09:09
QUOTE(Paladė @ 2015 03 30, 09:09)
Nu bet skonis jų tai kaip čia pasakius  g.gif Niekam tikęs, švelniai tariant  g.gif Man tai nepatinka. Jei vartoti kaip cukraus pakaitalą, kol atpras organizmas nuo cukraus, tai gal... Bet normaliam gyvenime, kai nevartoju papildomo cukraus gėrimuose, tai nerandu joms vietos. Kada jūs vartojat steviją?

As geriau arbata, man patiko, bet cukraus as is vis nevartoju, na jei taip butu galima pasakyti smile.gif Nesaldinu cukrum arbatos, negeriu jokiu gazuotu, ar negazuotu saldintu gerimu, jokiu saltu parduotuviniu arbatu ir sulciu is tetrapaku., arbata geriu arba be nieko, arba su medum. Man pagrinde ne del saves, del mamos uzsiauginciau, ji visokias zolyciu arbatas geria, cukraus vartoti negali, jai butu pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 30, 09:32)
As geriau arbata, man patiko, bet cukraus as is vis nevartoju, na jei taip butu galima pasakyti smile.gif Nesaldinu cukrum arbatos, negeriu jokiu gazuotu, ar negazuotu saldintu gerimu, jokiu saltu parduotuviniu arbatu ir sulciu is tetrapaku., arbata geriu arba be nieko, arba su medum. Man pagrinde ne del saves, del mamos uzsiauginciau, ji visokias zolyciu arbatas geria, cukraus vartoti negali, jai butu pats tas smile.gif

nu nebent dėl raciono paįvairinimo. kai pratinausi atsikratyt cukraus gyvenime, vartojau, bet skonis toks ne koks, tai neprilipo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 30 kovo 2015 - 09:44