Nepamenu kokios firmos kataloge mačiau sėklų, bet jų, atseit, būna parduotuvėje "Sėklelė" Kaune.
Sėklų ir daigelį man nupirko draugė Kaune. Toks mažas pavargęs daigeliukas kainavo 7 litus. Kol kas dar gyvena
Nepamenu kokios firmos kataloge mačiau sėklų, bet jų, atseit, būna parduotuvėje "Sėklelė" Kaune.
Reikės ieškoti, gal labiau pasisektų
Novela, tiesą sakei, kad stevijos pradės leisti daigelius. Šiandien buvau rūsyje ir pastebėjau atžalėles, gerai kad neišmečiau
Na va kaip gerai
Tai dabar joms reikia daugiau šviesos ir pradės naują gyvenimą
QUOTE(jediara @ 2010 01 16, 13:43)
Novela, tiesą sakei, kad stevijos pradės leisti daigelius. Šiandien buvau rūsyje ir pastebėjau atžalėles, gerai kad neišmečiau 
Na, gerai kad laiku sitoj apleistoj temoj pasirodem, butum numarinus savo stevijas. Dabar jom reikia daug sviesos ir auga kaip pasiute ne taip letai kaip pirmais metais
Ačiū
O aš galvojau, kad per žiemą reikia rūsyje laikyti
Sveikos
gal kas is kaunieciu turite atliekamu daigeliu?
labai noreciau isigyt
ar gal bent galetumet parekomenduoti kur galima nusipirkti?
Aciu
gal kas is kaunieciu turite atliekamu daigeliu?
labai noreciau isigyt
ar gal bent galetumet parekomenduoti kur galima nusipirkti?
Aciu
Auginau daug metų steviją ant palangės. Niekur nenešiojau, tik vis persodindavau į didesnį vazoną. Rudenį, kai apatiniai lapeliai pradėdavo gelsti, reikia nupjauti beveik iki pat šaknų (apie spalio galą) tuo metu stevija pati saldžiausia. Iki vasario pradžios vazonas būna tuščias (nepamiršti palieti), o vasario apie vidurį pasirodo nauji daigeliai. Per vasarą užaugdavo iki 60 - 70 cm aukščio, praktiškai pilna palangė.
Tai labai užstoja šviesą
Aš tai visai nenorėčiau, kad tokio aukščio augalas augtų man ant palangės. Tikrai keliaus į lauką
Labai norėčiau nusipirkti lipijos sėklų, bet niekur nemačiau 
Papildyta:
Koks griežtumas
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 31, 22:02)
Tai labai užstoja šviesą
Aš tai visai nenorėčiau, kad tokio aukščio augalas augtų man ant palangės. Tikrai keliaus į lauką 
Koks griežtumas
Šiandien pasodinom steviją
Bet jau sėklų dydis
Vos įžiūrėt galima
QUOTE(raimuxe @ 2010 02 07, 22:04)
taip, taip