Įkraunama...
Įkraunama...

Stevija - medaus žolė

Sėklų ir daigelį man nupirko draugė Kaune. Toks mažas pavargęs daigeliukas kainavo 7 litus. Kol kas dar gyvena ax.gif
Nepamenu kokios firmos kataloge mačiau sėklų, bet jų, atseit, būna parduotuvėje "Sėklelė" Kaune.
Atsakyti
Reikės ieškoti, gal labiau pasisektų ax.gif
Atsakyti
Novela, tiesą sakei, kad stevijos pradės leisti daigelius. Šiandien buvau rūsyje ir pastebėjau atžalėles, gerai kad neišmečiau doh.gif
Atsakyti
Na va kaip gerai thumbup.gif Tai dabar joms reikia daugiau šviesos ir pradės naują gyvenimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 16, 13:43)
Novela, tiesą sakei, kad stevijos pradės leisti daigelius. Šiandien buvau rūsyje ir pastebėjau atžalėles, gerai kad neišmečiau  doh.gif

Na, gerai kad laiku sitoj apleistoj temoj pasirodem, butum numarinus savo stevijas. Dabar jom reikia daug sviesos ir auga kaip pasiute ne taip letai kaip pirmais metais thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif O aš galvojau, kad per žiemą reikia rūsyje laikyti doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas is kaunieciu turite atliekamu daigeliu? ax.gif
labai noreciau isigyt ax.gif
ar gal bent galetumet parekomenduoti kur galima nusipirkti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Auginau daug metų steviją ant palangės. Niekur nenešiojau, tik vis persodindavau į didesnį vazoną. Rudenį, kai apatiniai lapeliai pradėdavo gelsti, reikia nupjauti beveik iki pat šaknų (apie spalio galą) tuo metu stevija pati saldžiausia. Iki vasario pradžios vazonas būna tuščias (nepamiršti palieti), o vasario apie vidurį pasirodo nauji daigeliai. Per vasarą užaugdavo iki 60 - 70 cm aukščio, praktiškai pilna palangė.
Atsakyti
Tai labai užstoja šviesą g.gif Aš tai visai nenorėčiau, kad tokio aukščio augalas augtų man ant palangės. Tikrai keliaus į lauką biggrin.gif
Atsakyti
Labai norėčiau nusipirkti lipijos sėklų, bet niekur nemačiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 31, 22:02)
Tai labai užstoja šviesą  g.gif Aš tai visai nenorėčiau, kad tokio aukščio augalas augtų man ant palangės. Tikrai keliaus į lauką  biggrin.gif

Koks griežtumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien pasodinom steviją biggrin.gif Bet jau sėklų dydis doh.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vos įžiūrėt galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 02 07, 22:04)
Šiandien pasodinom steviją biggrin.gif Bet jau sėklų dydis doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vos įžiūrėt galima biggrin.gif

taip, taip biggrin.gif
Atsakyti