Įkraunama...
Įkraunama...

Stevija - medaus žolė

QUOTE(kuksiene @ 2011 02 22, 23:41)
4u.gif išduokite paslaptį, kur galima nupirkti lipijos sėklu? mirksiukas.gif

Sėklų nemačiau, o daigelių būna parodose pirkti ax.gif
Atsakyti
4u.gif man viena kauniete sakė kad pirko Kaune kažkokiame privačiame kioske lipijos sėklas, tad kaunietes smile.gif laikas šturmuoti Kauno kioskus aš tai Vilnuj gyvenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 02 22, 20:03)
Tai gal mes pacios esame "varnos neismaneles" ir nemokame is tu steviju pasidaryti vertingo daikto? Vodkes nusipirkus pabandyti galima...

Nu tai jo, manau tikrai, kad ne zalia ja reik valgyt. Bet kai pabandziau, tai noras praejo dar kazka terlintis. I arbata idejus, ji tokia pat sliksti gaunas.. nu zodziu belenkas...

O su alkaholiu daryt, tai kazkoks likeris bus, man irgi fuii.

Paauginau, smalsuma patenkinau ir vsio... beje pasirode visai daigi ir labai langvai auginama.

Dabar va lipijos reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2011 02 23, 13:59)
Nu tai jo, manau tikrai, kad ne zalia ja reik valgyt. Bet kai pabandziau, tai noras praejo dar kazka terlintis. I arbata idejus, ji tokia pat sliksti gaunas.. nu zodziu belenkas...

O su alkaholiu daryt, tai kazkoks likeris bus, man irgi fuii.

Paauginau, smalsuma patenkinau ir vsio... beje pasirode visai daigi ir labai langvai auginama.

Dabar va lipijos reikia  ax.gif

O mano maziukas ja valgo zalia lotuliukas.gif ir kiekviena diena praso nors viena saldu lapeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2011 02 25, 13:35)
O mano maziukas ja valgo zalia  lotuliukas.gif

thumbup.gif suuuper lotuliukas.gif
Mamyte, augaliukas imunitetą palaikantis, vaikas lapą sugraužia, ir ... dar plius saldainukų pirkti nereikia drinks_cheers.gif Na kuo ne nauda? wub.gif

Noriu flianciukų Vilniuje. Merginos, gal kas turite pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
ir man reikia gal kas turit lipija ar medaus g.gif
Atsakyti
merginos patarkit, kada reikia seti stevijos seklas? ir i kokia zeme geriausia (vazone, ant lango ruosiuosi sodint)??
Atsakyti
As irgi labai noreciau stevijos!!! bigsmile.gif Internete tai vis ziuriu isparduota seklos. Kaune irgi turbut deficitas? g.gif Jei kas zinot, kur gauti seklyciu ar daigiuku, praneskit, ok? 4u.gif Geriausiai butu i AZ. ax.gif
Lipija irgi butu gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
Ieškau lipijos arba stevijos flianciukų Vilniuje. Vyrui reikia, sveikatai.

Gal kas turite parduoti?

stevijos sėklų nesenai mačiau Vilniuje , justiniškės prie širdies centro,

jei kam l. reikia, tai galiu nupirkti ir paštu atsiūsti,

tik kad man jos pernai nesudygo , o ir nepigios tada buvo, tai nebandysiu vėl, geriau būtų daigeliai.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 02, 11:58)
stevijos sėklų nesenai mačiau Vilniuje , justiniškės prie širdies centro,

jei kam l. reikia, tai galiu nupirkti ir paštu atsiūsti,

tik kad man jos pernai nesudygo , o ir nepigios tada buvo, tai nebandysiu vėl, geriau būtų daigeliai.

buvau šiandien toje parduotuvėje, tai stevijos sėklų jau nebeturi sakė, o lipijos ir neturėjo šiemet schmoll.gif O žmonių tai daug buvo.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 02, 19:06)
buvau šiandien toje parduotuvėje, tai stevijos sėklų jau nebeturi sakė, o lipijos ir neturėjo šiemet  schmoll.gif O žmonių tai daug buvo.

Eina sau kaip gaila... verysad.gif Jau galvojau Jums rasyti, kad nupirktumet ir atsiustumet... Reiks toliau ieskot. unsure.gif
Atsakyti
Prieš savaitę stevijos sėklų buvo schetelinge, Žirmūnuose.
Atsakyti