Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Man pati pačiausia pudra iš visų iki šiol bandytų - Sisley Phyto Teint Eclat user posted image

Turiu odą, kuri yra T zonoj riebėjanti, o visur kitur kaip ir normali, tai sakyčiau tipas - mišrus.
Tačiau ši pudra nepaprastai puikiai viską užmaskuoja, tačiau neturi "kaukės" efekto. Veidas atrodo labai natūraliai (jei tik spalvą atitaikai, ne taip, kad veidas rusvas, kaklas baltas biggrin.gif ), puikiai sulygina mažas raukšlytes, spuogelius, dėmeles ir kt "broką" biggrin.gif
Išsilaiko iki vakaro puikiausiai, neišlenda blizgesys, neapsunkina odos, veidas atrodo labai natūraliai, tuo pačiu idealiai tobulas ir aksominis.
Žodžiu iš 10 balų skiriu 10 su pliusu thumbup.gif Džaiugiuosi ją atradus ir nekeisiu į jokias kitas thumbup.gif
Lyginant su ja - visus Chanelius, Diorus ir t.t. mesk per langą g.gif Na tiesiog ji man tiko ir labai patiko 4u.gif
Rekomenduoju išbandyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 07, 20:14)
Man pati pačiausia pudra iš visų iki šiol bandytų -

Koks jos spf?Kiek ilgai naudoji?Poru nekemsa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 lapkričio 2009 - 18:54
QUOTE(vetruze @ 2009 10 07, 10:44)
CHANEL VITALUMIERE

kaip tik siandien ryte isbandziau sia. ir schmoll.gif . tepiau ant zalios clinique bazes. maskavimo jokio. pasidenge lengvai, graziai, bet zandai vistiek buvo roziniai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2009 10 06, 22:40)
sveikutes smile.gif . mano oda sausa, niekaip neissirenku pudros. kvailele prisiskaiciusi pagyru, nusipirkau guerlain parure extreme. sausina oda siaubingai. pasiemiau diorskin nude pabandymui. nelabai man ji. neuzmaskuoja zalio maskuoklio  schmoll.gif . patarkite ka nors sausai odai, bet gerai maskuojancia.

Parure extreem yra riebesnei odelei, nenuostabu, kad netiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kurinors jau isbandet sia krempudra? bigsmile.gif http://lasoomedia1.c...ER_0010A24F.JPG
Atsakyti
Man labai patinka exuviance pudra,visu pirma,idealiai atspalvi atitaikiau,antra,islaiko matiskuma,labai lengva,bet maskuoja,ir galima tepti problemines vietas daugiau ir visiskai nesimato,kad cia didesnis sluoksnis,o cia mazesnis,tai man pasirode idomu,nes su kitomis tai priesingai-daugiau dedi,daugiau ir matosi:)
Atsakyti
Kiek isbandziau, labiausiai patiko- chanel krempudra. Labai naturaliai atrodo, lengvai isigeria, drekina veida.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 07, 21:14)
Man pati pačiausia pudra iš visų iki šiol bandytų - Sisley Phyto Teint Eclat user posted image

Gal jau Lietuvoje pirkot? Koks spalvų pasirinkimas, kaina? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 spalio 2009 - 21:25
QUOTE(Elegant @ 2009 10 07, 18:31)
Spalio mėnesio?

Taip smile.gif

QUOTE(Maserati @ 2009 10 07, 21:12)
Man labai patinka exuviance pudra,visu pirma,idealiai atspalvi atitaikiau,antra,islaiko matiskuma,labai lengva,bet maskuoja,ir galima tepti problemines vietas daugiau ir visiskai nesimato,kad cia didesnis sluoksnis,o cia mazesnis,tai man pasirode idomu,nes su kitomis tai priesingai-daugiau dedi,daugiau ir matosi:)

Kaip jinai atrodo? Ir kokia kaina? g.gif

QUOTE(shopmania @ 2009 10 07, 21:20)
Kiek isbandziau, labiausiai patiko- chanel krempudra. Labai naturaliai atrodo, lengvai isigeria, drekina veida.

Kuri? Chanel ne vienos rūšies krempudrą turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 10 07, 22:33)
Taip smile.gif
Kaip jinai atrodo? Ir kokia kaina? g.gif
Kuri? Chanel ne vienos rūšies krempudrą turi smile.gif

Ivesk i google exuviance powder ir vaizdu kataloge iskart pamatysi:)
kaina apie 85 lt. Yra pirkti VU vaistinej,Sugiharoj.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 07, 20:34)
Koks jos spf?Kiek ilgai naudoji?Poru nekemsa?

Na dėl spf dabar nepasakysiu, nes dažniausiai renkuosi kad jų nebūtų (turiu savo nuomonę apie tuos spf ax.gif ), tai reiktų ant pakuotės pažiūrėt, dabar darbe neturiu galimybės biggrin.gif
Porų man visiškai nekemša, nors pas mane ant nosies jos kaip šuliniai lotuliukas.gif Tas ir patinka, kad jas puikiai užmaskuoja, tačiau "nedusina"....
QUOTE(Victorious @ 2009 10 07, 22:24)
Gal jau Lietuvoje pirkot? Koks spalvų pasirinkimas, kaina?  4u.gif

Yra Douglase (bet mūsų mieste kai buvau užvakar užsukus, nebeliko stendo nei kosmetikos, nei dekoratyvinės iš Sisley, matyt mūsų miestiečiams per brangu g.gif ).
Spalvos yra berods 4 ar penkios.... Ir kaina čia LT apie 290-300Lt (30ml) g.gif
Bet ji mano nuožiūra verta kiekvieno lito. Tiesiog labai tiko mano odai ir atitiko mano lūksečius, kurių nepatenkino, išgirtasis Chanel'is unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 07, 21:24)
Gal jau Lietuvoje pirkot? Koks spalvų pasirinkimas, kaina?  4u.gif

Neseniai temoje jau buvo rasyta - atrodo 285 lt rolleyes.gif
Atsakyti