Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(F_A @ 2009 10 08, 12:28)
Neseniai temoje jau buvo rasyta - atrodo 285 lt rolleyes.gif

Čia "Douglase", o gal "Sisley" parduotuvėj "Oze"?
Braškėse mačiau 100 dolerių, bet kaip už pudrą irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 08, 08:57)
Na dėl spf dabar nepasakysiu, nes dažniausiai renkuosi kad jų nebūtų (turiu savo nuomonę apie tuos spf  ax.gif ), tai reiktų ant pakuotės pažiūrėt, dabar darbe neturiu galimybės  biggrin.gif
Porų man visiškai nekemša, nors pas mane ant nosies jos kaip šuliniai  lotuliukas.gif  Tas ir patinka, kad jas puikiai užmaskuoja, tačiau "nedusina".... 

Aciu uz atsakymus 4u.gif Neparasei kiek laiko naudoji smile.gif Kaip supratau spf nera nurodyta,tokiais atvejais krempudros dazniausiai turi spf5 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 08, 12:06)
Čia "Douglase", o gal "Sisley" parduotuvėj "Oze"?
Braškėse mačiau 100 dolerių, bet kaip už pudrą irgi doh.gif

Sisley kosmetika yra Douglas'uose
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 10 06, 09:37)
Isbandziau MX Second skin ir... Mano oda siaip rieboka, maskuoja neblogai, tokia naturaliai svytinti siek tiek  biggrin.gif  bet kaip man ilgai nesiriebins tai paziuresiu isidienojus wink.gif Paprasiau emgineliu sarmoj ir dave iskart smile.gif

o cia paskritai riebiai odai ar tiktu ir sausai?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 07, 20:14)
Man pati pačiausia pudra iš visų iki šiol bandytų - Sisley Phyto Teint Eclat user posted image

aš Douglase paprašiau, kad įpiltų pabandyt, tai pati baisiausia pudra kokia tik bandžiau iš tų brangių biggrin.gif veidas blizgėjo kaip taukais išteptas doh.gif ir kai pagalvoji apie jos kaina, tai nusipirkęs nagus nusigraušt galima doh.gif
QUOTE(Ridma @ 2009 10 07, 21:58)
Gal kurinors jau isbandet sia krempudra? bigsmile.gif  http://lasoomedia1.c...ER_0010A24F.JPG

šiandien užėjau į Sarmą ir man papasakojo, kad ji skirta tom kurios neturi ką maskuot, ji lengva permatoma ir visiškai nepastebima, vienžodžiu mano spuogų sakė jokiais būdais neužmaskuotų schmoll.gif kaina Sarmoje 63 lt. 4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2009 10 07, 22:24)
Gal jau Lietuvoje pirkot? Koks spalvų pasirinkimas, kaina?  4u.gif

Douglas kaina 289 lt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2009 10 08, 19:17)
ji skirta tom kurios neturi ką maskuot, ji lengva permatoma ir visiškai nepastebima, vienžodžiu mano spuogų sakė jokiais būdais neužmaskuotų  schmoll.gif kaina Sarmoje 63 lt.  4u.gif

o aš tiek internete prisiskaičiau, kad ji visai neblogai maskuoja... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 08 spalio 2009 - 18:29
QUOTE(Obuolinė @ 2009 10 08, 18:48)
o cia paskritai riebiai odai ar tiktu ir sausai?

Ji skirta visiems odos tipams smile.gif Paprasykit megineliu sarmoj - turetu duoti mirksiukas.gif
As bandinejuosi dabar jau ES Double wear light - nu super kolkas thumbup.gif Maskuoja labai gerai, islieka irgi, oda ilgai nesiriebaluoja rolleyes.gif Tik p;azesiu ar nekims man poru - jei viskas ok, tada isigysiu ax.gif
O double wear dar labiau maskuojanti negu light ar dar ilgiau isliekanti????
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2009 10 08, 18:17)
aš Douglase paprašiau, kad įpiltų pabandyt, tai pati baisiausia pudra kokia tik bandžiau iš tų brangių  biggrin.gif veidas blizgėjo kaip taukais išteptas  doh.gif ir kai pagalvoji apie jos kaina, tai nusipirkęs nagus nusigraušt galima  doh.gif

Vadinas Jusu odai netiko. Butinai pabandyti pudryte reikia pries perkant, kad ir ka rasytu gamintojas unsure.gif Mano misriai i sausuma odai Sisley labai tiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 09 spalio 2009 - 08:24
QUOTE(Finna @ 2009 10 09, 16:31)
Mano pirktam žurnale buvo Nivea šampūno mėginukas, 2 L'oreal kremo mėginukai, Decubal kremo mėginukas ir 2 mėginukai naujos MF krempudros skirtingų atspalvių unsure.gif Net nustebau, kad šitiek visko pridėta vienam žurnale bigsmile.gif

Bandysiu rytoj naująją MF krempudrą ir aprašysiu įspūdžius smile.gif

pas mane irgi viskas buvo. smile.gif Šiandien makiažą dariausi su tuo mėginėliu ir likau be galo patenkinta - oda atrodė puikiai visą dieną, tikrai neblogai pamaskuoja, man net nebereikėjo papildomai naudoti maskuoklio. Vienas nedidelis minusas- tik užtepus pudrą veidas gan nemažai blizga, (tą pastebėjau ir MaxFactor.com puslapyje kur rodo kaip daro makiažą su šia pudra), nors pas mane oda iš sausesnių, bet be birios pudros ant viršaus neišeičiau iš namų, nes blizgėjimas pernelyg didelis.
Atsakyti
iskilo klausimas ka naudojate kreminei purai uztepti ? kempineles, aplikatorius, sepetelius ? g.gif
as bandziau tepti sepeteliu, bet nelimpa man, o su kempinele labai daug pudros eikvojasi schmoll.gif tad vel tepu pirstais, bet taip nepatogu doh.gif
Atsakyti
Man puikiai tepasi su sepeteliais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 09, 19:08)
Man puikiai tepasi su sepeteliais  rolleyes.gif

o koki naudoji ? ax.gif nes as esu bandziu tik tokio tipo :
user posted image
Atsakyti