Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 09, 19:15)
o koki naudoji ? ax.gif 

Kreminei pudrai turiu siuos :
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 09, 20:06)
iskilo klausimas  ka naudojate kreminei purai uztepti ? kempineles, aplikatorius, sepetelius ?  g.gif 
as bandziau tepti sepeteliu, bet nelimpa man, o su kempinele labai daug pudros eikvojasi schmoll.gif tad vel tepu pirstais, bet taip nepatogu  doh.gif

Man geriausia teptis su pirštasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 09, 19:06)
iskilo klausimas  ka naudojate kreminei purai uztepti ? kempineles, aplikatorius, sepetelius ?  g.gif 
as bandziau tepti sepeteliu, bet nelimpa man, o su kempinele labai daug pudros eikvojasi schmoll.gif tad vel tepu pirstais, bet taip nepatogu  doh.gif

aš tepu pirštais, nors esu tepus ir su kempinėle, kempinėlė naudoja daug pudros tik iki to momento kol ji prisigeria pudros, vėliau nebereikia daug pudros tepant ja, po kurio laiko kempinėlę išplovus vėl daina iš pradžiū biggrin.gif
Atsakyti
Kai isbandziau sepetelius, man su pirstais tepti nebepatogu blush2.gif
Atsakyti
parekomenduokit kokia pudra butu panasi i chanel teint innocence fluid. Naudojau 30 nr, bet ziuriu, kad ziemai bus tamsoka, o kristianoj sake sviesesnio neturi g.gif
Atsakyti
man tai tik su pirstais . naudojau kempinele bet nepatogu , o su sepeteliais irgi nieko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 09, 19:18)
Kreminei pudrai turiu siuos :
user posted image

Vishy, o su tuo gerai pasidengia krempudra, turiu gauti greitai, galvojau, kad jis sausai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 10 09, 20:48)
Vishy, o su tuo gerai pasidengia krempudra, turiu gauti greitai, galvojau, kad jis sausai smile.gif

Sis yra Flat Top Brush, tokiais sepeteliais galima tepti kremine pudra.Man jis patinka, minkstas padengia gerai smile.gif
Atsakyti
anksciau tepdavau su pirstais. dabar turiu dior sepeteli, tai tik su juo. labai gerai pasitengia.
Atsakyti
O as tai pripratau su kempinele tepliotis smile.gif Nors butu idomu su sepeteliu pabandyt, bet kol nebandzius, tai atrodo kad butu nekas biggrin.gif
Atsakyti
o man, tarpkitko visai gerai su kempinėle pasidengdavo, bet paskutinį kartą kažkokią kietą kempinėlę nusipirkau tai mečiau į šoną ir terlojuosi su pirštais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 10 09, 20:41)
man tai tik su pirstais . naudojau kempinele bet nepatogu , o su sepeteliais irgi nieko gero  doh.gif

Mergaites, sepeteliai tikrai padengia krempudra be priekaistu, tiesiog reikia atrasti tinkama thumbup.gif
Atsakyti