Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Siuo metu naudoju Kanebo Liquid Finish. Man ji patinka labiau, nei EL Double wear light, nes yra gerokai skystesne ir atrodo naturaliau. Tik trumpiau laikosi, nei EL.
Kakta pradeda blizgeti vienodai mazdaug po 6 val. tiek su ta, tiek su ta. Tiek ziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 12, 11:36)
o CHANEL MAT LUMIERE bandet?

Bandžiau, tik pasirinkau kiek per tamsų atspalvį, žodžiu biški nenutaikiau biggrin.gif
O šiaip - gerai maskuoja, uždengia visą brudą atsiradusį ant veido (spuogeliukus, raukšlytes, dėmeles ir t.t.), oda neblizga, lengvai tepasi, tačiau man trūksta natūralumo.... Ją naudočiau labiau vakarui, progai, kai reikia rimtesnio makiažo, kasdienai ji man per sunki ir per nenatūrali, man lyg kaukė dienos metu atrodo(vakarui aišku ta "kaukė" privalumas).
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 13, 16:03)
Bandžiau, tik pasirinkau kiek per tamsų atspalvį, žodžiu biški nenutaikiau  biggrin.gif
O šiaip - gerai maskuoja, uždengia visą brudą atsiradusį ant veido (spuogeliukus, raukšlytes, dėmeles ir t.t.), oda neblizga, lengvai tepasi, tačiau man trūksta natūralumo.... Ją naudočiau labiau vakarui, progai, kai reikia rimtesnio makiažo, kasdienai ji man per sunki ir per nenatūrali, man lyg kaukė dienos metu atrodo(vakarui aišku ta "kaukė" privalumas).
4u.gif

tada teint innocent,bet neduos matiskumo ir kaukes nebus smile.gif
Atsakyti
gal clinique superfit kas bandet? Tiktu mistriai/riebiai odai? smile.gif Beveik buvau isimylejus EL Double wear light, bet itariu, kad nuo jos siaubingai spuogais nuejo veidas, taj... tesiu paieskas. Gal tada tokaii baisiai jautriai odai tik clinique belieka? ax.gif
Atsakyti
as naudoju, mano oda misri/normali (ir dar jautri), tai man kasdienai jinai labai thumbup.gif lengva, naturaliai atrodo, blizgesys islenda kazkur po 7 val., maskuoja vidutiniskai, galetu biski ir geriau maskuoti, bet naudojant papildomai maskuokli viskas ok wink.gif
Atsakyti
lengva ir pamaskuojanti yra CHANEL TEINT INNOCENCE
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 10 15, 13:40)
gal clinique superfit kas bandet? Tiktu mistriai/riebiai odai? smile.gif Beveik buvau isimylejus EL Double wear light, bet itariu, kad nuo jos siaubingai spuogais nuejo veidas, taj... tesiu paieskas. Gal tada tokaii baisiai jautriai odai tik clinique belieka?  ax.gif

As bandziau Clinique meginuka, tai nepatiko kaip uzsitepe ir labai greitai oda eme blizget 4u.gif

Mano Chanel jauciu tuoj man bus per tamsi, galvoju gal nusipirkt kita zymiai sviesesne ir maisyt spalvas, ar kuri taip darot?
Atsakyti
Gavau clarins tein eclat megineli,tai ismeginsiu,idomu kaip si pudryte.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 16, 16:06)
Gavau clarins tein eclat megineli,tai ismeginsiu,idomu kaip si pudryte.. ax.gif

vid maskavimo,rekomenduojama tokiai pavargusiai odai,nes suteikia skaistumo tuo paciu ir nejaunai odai
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 16, 17:17)
suprantu,taip,na,pati kalta,kad uzsinorejau sios,matyt,sumaisiau su trully matte g.gif

tein eclat ir trully matte ta pati pudra smile.gif
Atsakyti
Gal galetumet parekomenduoti kokia pudra NE is brangiuoju firmu kaip Dior,Chanel ir t.t,kad tikrai gerai maskuotu ir nekimstu poru ax.gif Bet cia klausimas labiau toms,kurios irgi turi ka maskuoti,nes tos kurios nelabai turi,tai nemanau,kad gali tiksliai atsakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 12, 12:58)
Clarins turi sviesiu gerai maskuojanciu pudru,bet,velgi,geriausiai vietoje ziuret

O bigsmile.gif visai pamiršus buvau Clarins... kuri geriausiai maskuoja?
Atsakyti