Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

tai gal rimtai reiks isbandyti tokio tipo sepeteli :
user posted image
Atsakyti
O ka parekomenduotumet misriai (riebiai ir sausai) odai? Nu labai problematiska issirinkt, nes kakta blizga, o zandai, jei naudoju misriai odai skirtas priemones, dazniausiai isauseja.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 08, 13:22)
Neparasei kiek laiko naudoji smile.gif Kaip supratau spf nera nurodyta,tokiais atvejais krempudros dazniausiai turi spf5 rolleyes.gif

Na kiek laiko tai nežinau, nes pudros kasdien netepu, tik esant progai ar savaitgalį - jei einu "į žmones" biggrin.gif
Tai kokius 10 kartų jau tepliojau, labai skalsi, tai su tokiu mano naudojimu ir susent spės biggrin.gif
SPF pažiūrėjau lyg ir nėra, nes nerašo.....

QUOTE(Granta @ 2009 10 09, 16:28)
na tai taip išeina, kad mano odai netiko  schmoll.gif nes vaizdas tai baisus buvo  doh.gif

Matyt netiko g.gif
O aš džiaugiuosi atradus superinį daiktą thumbup.gif

O prie bendros diskusijos pasidalinsiu ir aš savo patirtim: pudrą tepu pudrą teptuku, nors iki šiol tik pirštais, bet išbandžius teptuką - man gražiau užsitepa, pasiekiamas kiekvienas kampiukas, kiekviena raukšlelė ir pan....Turiu va tokį ax.gif Ir labai juo esu patenkinta rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutes. gal zinote kokiai odai skirtos MAC kremines pudros?
Atsakyti
man vistik geriausia yra meke up store skremine matine pudra - puikiai dengiasi (tepu su mac sepeciu baltais krastais - nepamenu numerio doh.gif ), maskuoja neblogai, nors nelabai turiu ka maskuot ax.gif tik nosyte rausta ax.gif islaiko matiskuma kuo puikiausiai 8 val, netepli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2009 10 11, 22:11)
sveikutes. gal zinote kokiai odai skirtos MAC kremines pudros?

Priklauso nuo pudros rolleyes.gif MAC puslapyje gana daug info rasi.
Atsakyti
QUOTE(daiva78 @ 2009 10 10, 19:14)
O ka parekomenduotumet misriai (riebiai ir sausai) odai? Nu labai problematiska issirinkt, nes kakta blizga, o zandai, jei naudoju misriai odai skirtas priemones, dazniausiai isauseja.

o CHANEL MAT LUMIERE bandet?
Atsakyti
Gal kas bandėt visas tris ir galėtumėt palyginti 4u.gif

Dior sculpt su Kanebo liquid finish
Dior sculpt su Kanebo cream finish

renkuosi pudrą šaltajam sezonui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 10 12, 11:53)
Gal kas bandėt visas tris ir galėtumėt palyginti 4u.gif

Dior sculpt su Kanebo liquid finish
Dior sculpt su Kanebo cream finish

renkuosi pudrą šaltajam sezonui ax.gif

galiu pakomentuoti visu pirma DIOR SCULPT- brandziai odai,visu tipu(stipriai maskuoja),Kanebo ,liquid-misriai odai(skystoka,vid maskavimo),Kanebo cream-sausai odai(tirsta,ziemai,jei oda sausesne),tai dabar nemacius Jusu sunku ka nors rekomenduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 12, 11:58)
galiu pakomentuoti visu pirma DIOR SCULPT- brandziai odai,visu tipu(stipriai maskuoja),Kanebo ,liquid-misriai odai(skystoka,vid maskavimo),Kanebo cream-sausai odai(tirsta,ziemai,jei oda sausesne),tai dabar nemacius Jusu sunku ka nors rekomenduoti g.gif

Dior sculpt naudojau praeitą žiemą (nors toli man dar iki brandžios odos), patiko, man kaip tik reikia nemažai maskavimo, oda mišri, žiemą pasausėja. Beto, man reikia gana šviesių atspalvių, 01nr kaip tik tiko. Tai sculpt maždaug "pažįstu", įdomūs jos palyginimai su kitom 4u.gif
Atsakyti
Clarins turi sviesiu gerai maskuojanciu pudru,bet,velgi,geriausiai vietoje ziuret
Atsakyti
pasiemiau pameginti Clarins True Radiance Foundation. labai nebloga. pamaskuoja, oda svytinti. patiko smile.gif
Atsakyti