Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

QUOTE(drakosiux @ 2009 08 30, 17:17)
nepamirsk bolonke

Aš pasiruošus lietui
user posted image
Papildyta:
QUOTE(drakosiux @ 2009 08 30, 17:22)
tikiuos, kad si karta bus maziau zmoniu nei vakar ir negalvos, kad mes durnos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bėgsim per lietų g.gif rolleyes.gif
P.s vyras sakė saulė lenda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 30 rugpjūčio 2009 - 16:27
QUOTE(Akvija @ 2009 08 30, 17:26)
Aš pasiruošus lietui
user posted image

oho kokia modna... ax.gif
as tai tik toki turiu blush2.gif user posted image
bet mano uztat su kapisonu tongue.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 08 30, 17:26)
bėgsim per lietų g.gif  rolleyes.gif
P.s vyras sakė saulė lenda thumbup.gif

ka tu cukrine???bijai istript? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na as tikiuos, kad aprims kazkiek, nes kazkaip noris prasibegt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvija @ 2009 08 30, 17:29)

kas tau cia poster_offtopic.gif ????
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
apie sporta gi snekam bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosiux: 30 rugpjūčio 2009 - 16:32
Tai kada bėgam g.gif Einu elastinio binto ieškot, nes kojas skauda doh.gif
Žinai ką pagalvojau-tau reikia į priklausomybės ligų centrą-turi priklausomybę sportui tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
Niekaip nesuprantu kodėl lyja http://www.meteo.lt/..._prog_miest.php turėtų gi nelyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 08 30, 17:41)
Tai kada bėgam g.gif Einu elastinio binto ieškot, nes kojas skauda doh.gif
Žinai ką pagalvojau-tau reikia į priklausomybės ligų centrą-turi priklausomybę sportui tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

tau paciai priklausomybe, o ne man tongue.gif
Atsakyti
vos parsliauziau...
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 08 30, 19:45)
vos parsliauziau...

Ir aš.... cool.gif
Atsakyti
dabar valgau blynus, tai is mano begiojimo tuoj naudos jokios nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 08 30, 19:57)
dabar valgau blynus, tai is mano begiojimo tuoj naudos jokios nebus  lotuliukas.gif

O aš baronkas su pienu tongue.gif tongue.gif tongue.gif Norėčiau blynų su klevų sirupu cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
INSTRUKTORIUS
Terminas "profesionalus sporto instruktorius" reiškia asmeni, atitinkanti šias charakteristikas:

ji (-s) turi sertifikata iš nacionalines organizacijos, kuri tikrina teorines žinias ir praktini darba, pvz. AFAA
yra susipažines su sporto fiziologijos, kineziologijos ir traumu, kardiovaskuliarine ir medicinine teorija, supranta apie mityba ir kuno sandara, treniruotes plana ir turi vadovavimo igudžiu
turi galiojanti pirmosios reanimacines pagalbos sertifikata
atidžiai stebi klientus, yra susipažines su jo rizikos faktoriais ir bet kokiomis sveikatos problemomis ar medicininiais apribojimais, kurie gali užkirsti kelia dalyvavimui normalioje treniruoteje
yra kompetetingas rodyti saugia ir efektyvia mankšta. Gali pakeisti pratimus klientams su apatines nugaros dalies skausmais, raumenu ar kaulu problemomis, nešcioms, viršsvori turintiems ar kitaip normalios formos neatitinkantiems žmonems
supranta fizines formos lygius ir nukreipia klientus i atitinkamas treniruotes - pradedanciuju ar toli pažengusiuju
suvokia, kaip aplinka veikia treniruote, isitikina, kad kiekvenas avi tinkama avalyne ir pralaidžius rubus. Supranta vedinimo ir temperaturos reikšme. Treniruotes veda tik ant tinkamos dangos. Renkasi tokia muzika, kuri ikvepia, bet neišsekina grupes, kuri nenustelbia instrukciju.
prieš treniruote pateikia nurodymus, paaiškina aerobikos tikslus, taip pat kaip matuoti pulsa ir kaip nustatyti tikslinio pulso ribas
turi igudžiu lengvai ir suprantamai pereiti nuo vienos kompozicijos prie kitos
atidžiai stebi kiekviena klienta - jo nuovargio lygi ir pervargimo ženklu atsiradima
moko su entuziazmu ir nuoširdžiu rupesciu del savo klientu
instrukcijas pateikia be konkurentiškumo ir bauginimo
siulo per daug sunkius pratimus pakeisti ejimu
skatina klientus progresuoti, kai jie tam pasiruoše taiko perkrovos ir poilsio principus
pati (pats) yra geros fizines formos ir sveiko gyvenimo budo pavyzdys
yra profesionalios organizacijosnarys, kurioje gauna mokomosios medžiagos ir praktiniu patarimu
nuolat siekia mokytis, plesdamas praktinius ir teorinius igudžius ir lanko kursus.

idomu ANETA nors kiek atitinka g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 08 30, 20:04)
INSTRUKTORIUS
Terminas "profesionalus sporto instruktorius" reiškia asmeni, atitinkanti šias charakteristikas:
lanko kursus.
idomu ANETA nors kiek atitinka g.gif  g.gif

Gal tik šitą lotuliukas.gif
Atsakyti