Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

ale ir zmoniu snd daug blink.gif ir nauju veidu blink.gif
bet kaip snd sunku buvo viska daryti ta staga svere kokuis 100kg o jau svareliai tai kokiu vienas po 75
smile.gif pasijauciau vysniuku lotuliukas.gif
bet tai nieko savo nuovargi namie nuslopinau 2 dlaitais ir bt sampes tik ka baigiau paskutine taure
drinks_cheers.gif
na tai va mielai eiciau luiliu ale su sese skypinuos
tai teks dar pasedeti o dar ka nors skanaus ikalciau ax.gif o jus ka gero veikinejat na su akvija viskas aisku schopinasi drakosiux jauciu ir grama daro tai ka pasnekejau su protingu zmogumi ir tiek
bemt jau tema i virsu pakeliau
lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
zinok sedziu darbe kompa apsikabinus ir nesuprantu ar vakar dar kazka geriau ar i sampe kazkas pripyle degtines g.gif kaip man siandien skauda gaaaaaaaaaaaaaalva doh.gif
Kaip akvija sako "negersiu daugiau iki Kovo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
idomu kada dabar Kovas ateis hihihi.gif
Atsakyti
laba laba
o as tai zadintuva nusistaciau 7.45 nes Justas ukrainoje tai galvojau man su mazium kaip tik laiko susiruosti ale pati atsikeliau 7 smile.gif atejau i virtuve ir galvojukava arbata kava arbata bet... pasirodo kava reiskias viskas ciki piki lotuliukas.gif o db baigiam 2 05zaliu ir vel viskas ciki
5dieni pas akvija damusti varom to ko nedageriau vakar lotuliukas.gif dar broliene bus su manim smile.gif ok akvija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 10 26, 21:21)
laba laba
o as tai zadintuva nusistaciau 7.45 nes Justas ukrainoje tai galvojau man su mazium kaip tik laiko susiruosti ale pati atsikeliau 7  smile.gif  atejau i virtuve ir galvojukava arbata kava arbata bet... pasirodo kava reiskias viskas ciki piki  lotuliukas.gif  o db baigiam 2 05zaliu ir vel viskas ciki
5dieni pas akvija damusti varom to ko nedageriau vakar  lotuliukas.gif  dar broliene bus su manim  smile.gif  ok akvija  smile.gif

tu pamirsai, kad akvija sake iki kovo negers hihihi.gif
ar kovas vel labai greit ateis????
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 10 26, 21:46)

g.gif o tai 5dieni ne kovas g.gif as jau mnaiau kad kovas g.gif nieo nesupratu tai man per greit vasaris ateina o cia ziurek dar ne kovas lotuliukas.gif keistas dezavu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 10 26, 22:34)
g.gif  o  tai  5dieni ne kovas  g.gif  as jau mnaiau kad kovas  g.gif  nieo nesupratu tai man per greit vasaris ateina o cia ziurek dar ne kovas  lotuliukas.gif  keistas dezavu  cool.gif

nu gal ir kovas bus jau... nezinau, pasimeciau as jau, tai spals, tai vasaris, tai vel spalis, ir kovas jau... nieko nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 10 26, 21:21)

5dieni pas akvija damusti varom to ko nedageriau vakar  lotuliukas.gif  dar broliene bus su manim  smile.gif  ok akvija  smile.gif

Ok, jeigu nieks nesikeis mirksiukas.gif Dar gal sofą man atveš į virtuvę tai aplaistysim tongue.gif
Drakosiux, jungies bigsmile.gif Prašom nieko neplanuoti penktadieniui tongue.gif

QUOTE(drakosiux @ 2009 10 26, 21:46)

Ei, aš gi sakiau iki vasario tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(drakosiux @ 2009 10 27, 14:59)
nu gal ir kovas bus jau... nezinau, pasimeciau as jau, tai spals, tai vasaris, tai vel spalis, ir kovas jau... nieko nesuprantu

Taigi vasaris jau, VASARIS laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 10 28, 11:43)
Ok, jeigu nieks nesikeis mirksiukas.gif Dar gal sofą man atveš į virtuvę tai aplaistysim  tongue.gif
Drakosiux, jungies bigsmile.gif Prašom nieko neplanuoti penktadieniui tongue.gif
Ei, aš gi sakiau iki vasario  tongue.gif  lotuliukas.gif
Taigi vasaris jau, VASARIS laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

nu su atmintim kazkam prastai visiskai...
kazkas sekmadieni priejo prie manes ir sake, kad nebegersiu iki kovo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 10 28, 12:51)
nu su atmintim kazkam prastai visiskai...
kazkas sekmadieni priejo prie manes ir sake, kad nebegersiu iki kovo tongue.gif

Nieko nežinau, nieko neatsimenu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 10 28, 13:27)
Nieko nežinau, nieko neatsimenu tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

gert maziau reik tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas vėl su aerobika atsitiko? mačiau kad šią savaitę nebus, ką vėl trasalis grybaut pradėjo?
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2009 10 28, 17:13)
Sveikos,
kas vėl su aerobika atsitiko? mačiau kad šią savaitę nebus, ką vėl trasalis grybaut pradėjo?

Neringa susirgo
Atsakyti