Jeigu laiku būtum susipratus jungtuką nuspaust, viskas būtų buvę , o tai maivosi maivosi Dalina dalina visą treniruotę Vat ir išvarys mus kitą kart Bet nieko, mes galim ir anoj stiklo pusėj šokt Visi prieš veidrodžius,o mes prieš stiklą Buvom prieky, buvom gale dabar būsim už stiklo Papildyta:
QUOTE(Viktorijag @ 2009 11 05, 18:47)
po sporto siulyciau isbandyti naujaja kavine prie gimnazijos ir visom po to i namus arti
kokia dar numireliu Jus klystate nenumereliu o isvarytuju tema na as labai jau vemiau ir triduliavau is aimes tai pabijojua 5dieni eidi kas apsauga nesustabdytu ryt busiu tai faktas tik ka su ieva baigem 99zalias vartoti tai man tytdienai kaip tik
kokia dar numireliu Jus klystate nenumereliu o isvarytuju tema na as labai jau vemiau ir triduliavau is aimes tai pabijojua 5dieni eidi kas apsauga nesustabdytu
ryt busiu tai faktas tik ka su ieva baigem 99zalias vartoti tai man tytdienai kaip tik
joooo na ir tikrai kad ziaaaauriai klavisai painiojosi bet jau kooooooks ablomas kad muzikos nebuvo musu sarmanke uzluzo ale tikiuosi kad ryt bus muzika ir tikiuosi kad man pavyks ryt atvaryti ziuresim kaip cia su tuo dazymusi mes su broliene prasisuksim