Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

na ka prisidirbot blink.gif busit isvarytos vat pamatysit wacko.gif
ir galesit 2-4-5dieniais alc.gif arba smileysex.gif
arab vaikscioti 1-3dieni ir nosi krapstyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 11 05, 21:31)
na ka prisidirbot  blink.gif  busit isvarytos vat pamatysit  wacko.gif
ir galesit  2-4-5dieniais  alc.gif arba  smileysex.gif
arab vaikscioti 1-3dieni ir nosi krapstyti  lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 11 05, 21:31)
na ka prisidirbot  blink.gif  busit isvarytos vat pamatysit  wacko.gif
ir galesit  2-4-5dieniais  alc.gif arba  smileysex.gif
arab vaikscioti 1-3dieni ir nosi krapstyti  lotuliukas.gif

Jeigu laiku būtum susipratus jungtuką nuspaust, viskas būtų buvę thumbup.gif , o tai maivosi maivosi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Dalina dalina visą treniruotę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vat ir išvarys mus kitą kart blush2.gif Bet nieko, mes galim ir anoj stiklo pusėj šokt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visi prieš veidrodžius,o mes prieš stiklą thumbup.gif Buvom prieky, buvom gale dabar būsim už stiklo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorijag @ 2009 11 05, 18:47)
po sporto siulyciau isbandyti naujaja kavine prie gimnazijos ir visom po to i namus arti  smile.gif

Man atrodo geriau pas mane tongue.gif Aš tau raudoną švieselę įjungsiu, bus tas pats tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 11 05, 23:43)
Bet nieko, mes galim ir anoj stiklo pusėj šokt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Visi prieš veidrodžius,o mes prieš stiklą thumbup.gif Buvom prieky, buvom gale dabar būsim už stiklo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

i kambariuka eisim tongue.gif
Atsakyti
numireliu tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal trasalis bankrutavo,kad nieks nesportuoja? g.gif
Atsakyti
kokia dar numireliu blink.gif Jus klystate g.gif nenumereliu o isvarytuju tema lotuliukas.gif na as labai jau vemiau ir triduliavau is aimes tai pabijojua 5dieni eidi kas apsauga nesustabdytu lotuliukas.gif
ryt busiu tai faktas tik ka su ieva baigem 99zalias vartoti tai man tytdienai kaip tik showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 11 09, 23:35)
kokia dar numireliu  blink.gif  Jus klystate  g.gif  nenumereliu o isvarytuju tema  lotuliukas.gif  na as labai jau  vemiau ir triduliavau is aimes tai pabijojua 5dieni eidi kas apsauga nesustabdytu  lotuliukas.gif
ryt busiu tai faktas tik ka su ieva baigem 99zalias vartoti tai man tytdienai kaip tik  showoff.gif

matosi, kad tau nuo zaliu jau klavisai painiojas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 11 11, 11:35)
matosi, kad tau nuo zaliu jau klavisai painiojas hihihi.gif

Pašalinis poveikis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man blyn po vakar nerealiai nugarą skauda doh.gif doh.gif doh.gif Kažką visiškai ne taip dariau ko gero doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 11 11, 13:15)
Pašalinis poveikis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O man blyn po vakar nerealiai nugarą skauda doh.gif  doh.gif  doh.gif Kažką visiškai ne taip dariau ko gero doh.gif  unsure.gif

salutinis poveikis nuo sporto hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 11 11, 14:06)
salutinis poveikis nuo sporto hihihi.gif

mastau.gif arba sporto trūkumas tongue.gif
Drakosiux, pažiūrėk biggrin.gif
http://wildpoppy.weebly.com/index.html
Atsakyti
joooo na ir tikrai kad ziaaaauriai klavisai painiojosi lotuliukas.gif
bet jau kooooooks ablomas kad muzikos nebuvo musu sarmanke uzluzo doh.gif ale tikiuosi kad ryt bus muzika ir tikiuosi kad man pavyks ryt atvaryti ziuresim kaip cia su tuo dazymusi mes su broliene prasisuksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijag: 11 lapkričio 2009 - 21:25
hihihi.gif mano auskarai yra hihihi.gif
Atsakyti